merhaba arkadaslar bız evlenelı 19 ay oldu yaklasık 6 aydır bebek ıstıyoruz ama bır turlu olmuyor, ınsallahh bu ay gelıcek ıcımde ole bı hıs var goguslerım yuzum sıstı karnımın altında hafıf sertlık var ve kasıklarımda ara ara kramp olur gıbı bır durum soz konusu umarım hamısımdır :) Reglıme son 6 umarım kırmızı kart yemem
amin inşallah Allah gönlüme göre verir, Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa sürede kucağını boş bırakmasın, bütün benden sonra evlenen arkadaşlarımın bebegı olducnm rabbim seni daha çok bekletmesin inş. bu ay güzel haberlerini alırızzz
amin inşallah Allah gönlüme göre verir, Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa sürede kucağını boş bırakmasın, bütün benden sonra evlenen arkadaşlarımın bebegı oldu
severken bıle gozlerım doluyor, esımle cok uzun ugraslar sonucunda evlenebıldık, cok badireler atlattık, hıcbır seyımız hemen olmadı, aynı kural bebısımızde de oldu :S onu da beklıyoruz olsun artık ... hamıle haberı aldıkca o kadar mutlu oluyorum kı, Allah'ım bu sevıncı bana da yasatacak bılıyorum dıyorum dua edıyorum.
swwtynin yasinleri bitti cnm yeni başlanıcaksa başlansın ama ben takip edemiycem çünkü çok giremiorummm
tmm cnm bende deniyim bu ay belki faydası olurr bende daha öce bi aktara gitmiştim sana bi karışım hazırlıyım hemen hamile kalırsın çok faydalı bana gelen çok kişi bununla hamile kaldı dedi ama 150 lira para istedi bende güvenemedim ama diorum şimdi gidip yaptırsammı diyee
nasıl bişi yapalım cnmm benim aklımdan hiç çıkmıo diyolar yaa kabullenmiş bizim çocuğumuz olmaz demişler boşvermişler sonra olmuş çocuk die ben hiç kabullenemiorum nedense hiç aklımdan çıkaramıorum eşim bile dio bazen oturduğun yerde dalıp gidiosun diee
kızlar bide bişi diycem az önce annemi aradım hastalandımn die bana dediki bi komşu demiş anneme onların orda bi kadın varmış adetliyken bel çekiomuş bardaklaa herkes hamile kalıomuşş benim ananeminde olmamış çocuğu bel çektirmiş anneme kalmış annemde dio gidelim die siz hiç duydunuz mu kızlarr
sürekli dua ediyorum Allahım kabul etsinnn artk bi şekilde ettiği yemine tövbe etsin söyliyim oruç tutsun namaz kılsın eğer bu yüzden bebeğimiz olmazsa çok üzülücem
merhaba arkadaslar bız evlenelı 19 ay oldu yaklasık 6 aydır bebek ıstıyoruz ama bır turlu olmuyor, ınsallahh bu ay gelıcek ıcımde ole bı hıs var goguslerım yuzum sıstı karnımın altında hafıf sertlık var ve kasıklarımda ara ara kramp olur gıbı bır durum soz konusu umarım hamısımdır :) Reglıme son 6 umarım kırmızı kart yemem
kızlar yaa kuşlarım çiftleşmeye çalışıolar sabahtan beri görsenizz tuhaf tuhaf sesler çıkarıolar dans edio erkekk dişi kuyruğunu sallıo erkeğe yaa çok güezeellerrr
cnm zaten türkçe okunuşuda kabul etmiştik okumuştu arkadaşlar ama bi iki kişi dışında kimse yanaşmadı bende herkesin peşine düşmek zorunda kalıorum okudumu okumadımı diee şu ara zaten pek giremiycem başkası takip edebiliosa etsinn cnmkimler okuyabilecek ona göre başlayalım. bence Türkçe okunuşunu da kabul edelim. sonuçta niyet önemli
cnm valla kimse yok heralde ben zaten hastayım şimdi okuyamıorum biri liste yapsın okunsun istiyosanızzKizlar meraba bu ay kimin icin okuycaz bende okumak istiyorum eger sirada kimse yoksa benim icin okuyabilir miyiz eger kabul ederseniz yok eger sirada biri varsa okuyalim kim takip etcek?
evet cnm bu kadın işinin ehliymişş biri tavsiye etmiş anneme zaten adtinin 3. günü gelsin demiş ya yarın akşam yada cumartesi gitcez bakalım inş. fayda eder bunca şey yaptık bunu da yapalım bakalımmCanım o bardak kapama olayını duydum kadınlar kulübünde de yazan bir çok arkadaş oldu biraz araştırırsan bulursun. Ben sırta ya da bele bardak kapamanın bir zararı olacağını sanmıyorum. önemli olan işinin ehli birine yaptırmak... bardak kapamanın bilimsel karşılığı kan dolaşımının az olduğu bölgelerdeki akışı hızlandırmak, sinirlerin ve dokuların gevşemesini sağlamaktır... bebek olayı ile bağını tam bilemiyorum yarar görstermese bile bence bir zararı da olacak bişey değil..sadece İŞİN EHLİ BİRİ YAPSIN. bide senin yerinde olsam gizliden gizliye bu kadına bardak kapattırıp fayda görmüş birini bulup onunla konuşmaya çalışırdım...
arada bir bende eşime diyorum bana bardak kapaaaa diye ama yakarım yanlışlıkla beni bu işlere bulaştırma diyorben kocakarı ilaçlarını da yöntemlerini de bilimsel bir temele oturtabilirsem uygulanabilir buluyorum
sen bu niyet ile yaklaşırsan olacak bebek olmaz hale gelir... diyanetten araştır önce gir sitelerine ya da alo fetvayı ara deki eşim büyük yemin etti sonrada bozdu. ne yapalım? onların dediğini uygula, Rabbim tövbe kapısını her daim açık bırakmıştır, tövbe etmemizi ister çünkü bilirki kulları hata yapar... alo fetva ne diyorsa yap, üstüne tuz mu verirsin, bu kış gününde gider yakındaki okula bir ayakkabı bir mont alıp ihtiyacı olan bir çocuğu sevindirin mi dersin artık orası sana kalmış ama eşin gönülden tövbe etsin. Allahtan başka sığınacak af dileyecek kimsemiz yok ki canım.
Aramıza hoş geldin, bu topikte anne olmayan kalmayacak. Bu ay sonraki ay bir sonraki ay orasını Allah biliyor. biz birbirimizi dinlemek anlamak için buradayız, birlikte sevinip birlikte üzülürüz... hayat devam ediyor, kendi dileğimizim peşine düşmüş kendimizi harap ediyoruz ama unutmamak lazım ki hepimiz bair anne babanın dileğiyiz, çok değerliyiz
cnm bizim ki hint bülbülü bizde aldığımzda adam bize 1 dişi bi erkek diye vermişti baktık 1 ay oldu bunlar yumutlamıyo internetten araştırdık dedik bunlar heralde iki dişi götürdük petshopa adam dedi bunlar ikiside dişi sonra bir tane erkek aldık 2 dişinin yanına baktık olmuyo 2 dişi habire kavga edioo ayırdık bi tane daha erkek aldık 2 kafes oldu bide bi çift 4 bi çift 3 tane yumurtladı ev kuştan geçilmedi sonra bi çifti sattık bizdeSlm canim yaaa kusun hangi kustan gecen benim esimde muhabbet kusu almis disimi erkekmi anlamadik da siz nasil anliyosunuz
cnm zaten türkçe okunuşuda kabul etmiştik okumuştu arkadaşlar ama bi iki kişi dışında kimse yanaşmadı bende herkesin peşine düşmek zorunda kalıorum okudumu okumadımı diee şu ara zaten pek giremiycem başkası takip edebiliosa etsinn cnm
cnm valla kimse yok heralde ben zaten hastayım şimdi okuyamıorum biri liste yapsın okunsun istiyosanızz
evet cnm bu kadın işinin ehliymişş biri tavsiye etmiş anneme zaten adtinin 3. günü gelsin demiş ya yarın akşam yada cumartesi gitcez bakalım inş. fayda eder bunca şey yaptık bunu da yapalım bakalımm
cnm bizim ki hint bülbülü bizde aldığımzda adam bize 1 dişi bi erkek diye vermişti baktık 1 ay oldu bunlar yumutlamıyo internetten araştırdık dedik bunlar heralde iki dişi götürdük petshopa adam dedi bunlar ikiside dişi sonra bir tane erkek aldık 2 dişinin yanına baktık olmuyo 2 dişi habire kavga edioo ayırdık bi tane daha erkek aldık 2 kafes oldu bide bi çift 4 bi çift 3 tane yumurtladı ev kuştan geçilmedi sonra bi çifti sattık bizde
internetten bak cnmm orda yazıo nasıl anlaşılıcağı dişiyle erkeğinn
Ay ne guzel ya kucuk kucuk kuslar . Canim bu arada sen hasta oldun mu ya
Slm kizlar ya ben ovu testti kullaniyorum adet bitiminden beri dun c cizgisi kadar olmasada cizgi cikti zaten hep silik cikiyodu qma dunku baya bi belliydi bende dedim 2 3 gune kadar yumurtlarim bizde esimle sabah oylesine iliskide bulunduk sonra ardan zamn gecti test yaptim bu sefer cizgi coooook siliklesmisti yani ben yumurtlama gunlerinimi kacardim bide yumurtlama akintisi bugun daha yogundu bilgi verin lutfen moralim cok bozuk
bu ovulasyon testini bende anlamadım araştırıp duruyorum bunaldım artık benimde bir kızım var ikinciyi sitiyoruz gönül istiyor ki birde erkek bebğim olsun onun için yumurtlama gününde olması lazım tabi rabbim nasip etmişse benimde merak ettiğim çift çizgiyi gördükten ne kadar sonra birliktelik olmalı
eslem gitti gidiyordan ovulasyon testinialmıştın kaç günde eline geçti bende bu gün istedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?