batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

anladım canım borç işi zor iş Allah kolaylık versin. En azından kira yerine kendi evinde oturuyosun ve onun borcunu ödüyosun.
Allah evi olmayan herkese nasip etsin ilerde de bana nasip etsin :)

anladım canım borç işi zor iş Allah kolaylık versin. En azından kira yerine kendi evinde oturuyosun ve onun borcunu ödüyosun.
Allah evi olmayan herkese nasip etsin ilerde de bana nasip etsin :)

inş. cnm en yakın zamanda allah herkese nasip etsin 1 senyi geçkin oturdum kiradaa zormuş gerçekten kendi evim diyemiosun değişiklik yapamıosuntablo asıcan onu bile düşünüosunn şimdi kendi evim her yere asıorum duvara raflar yapıorum mutfağım banyom herşeyimi ilk ben kullanıorum ve yenii güzell çok şükür rabbime evimizi aldık bu eve bide bebek varir inş...

kızlar yaa kuşlarım çiftleşmeye çalışıolar sabahtan beri görsenizz tuhaf tuhaf sesler çıkarıolar dans edio erkekk dişi kuyruğunu sallıo erkeğe yaa çok güezeellerrr

evet canım aynen öylee duvara çivi bile çakamıyosun. Benim banyomda lavabo yok yaptıramıyorum ya da dediğin gibi mutfağa raf çok gerekli bi şey. Her şeyi yere koymak zorunda kalıyorum vs vs... İnşallah bebeğin de gelir evinin neşesi tam olur canım. :)

aynen cnm yaa bu evde de mutfak dolabımı bonyomu falan ben yaptırmadım para olmadığı için mütahit ne yaptıysa o ama yinede yeni bende bişiler ekledim banyoma raf yaptım dolap yok diee deterjanlarımı falan koyuyorumm mutfağımın dolapları çok yok duvara güzel bi raf yaptırdım 2 tane kavonozlarımı falan koyuyorum prinçdi şeyriyeydii güzel oluyo rabbim sanada nasip etsin inş..
alemsın haaaa kus deyıp gecme bak catır catır doguryorrrrrrrrr el kader seyyyyyy

öyle valla cnm bizim şimdi 2 tane yavrumuz var mesela ama bunlar 2 3 güne kalmaz yumurtlarlar hemenn şimdiye en az 10 tane yavrusu olmuştur bi senedee

Kiz bizimkiler birakti yavrulari beslemiyorlar biz besliyoruz yine ciftlesmeye basladilar yumurtlicak yine galiba
aynen az önce bizim de yavrular gitti anasının yanına yemek istemeyee hemen kovaladı dişi yumurtlarsa bizimkide beslemezz nasıl bağırıyo yavrularda baktım sonra gitti doyurdu kıyamadı heralde yinee
bende kaldırdımmmm inşallah kaldırmamızla tekrar eklememiz uzun sürmez

inş. cnm yaa bidahakine gerçekten yapıcaz inş...

Ya gunahini almiyim kuslarin simdi bi ara biraktilar beslemeyi yine basladilar ama yetmiyor cok buyuduler cunku yavrular dusun bak 2 sırıngayla anca doyuyorlar

Ya gunahini almiyim kuslarin simdi bi ara biraktilar beslemeyi yine basladilar ama yetmiyor cok buyuduler cunku yavrular dusun bak 2 sırıngayla anca doyuyorlar

kız bol bol yumurta maması yap onlar kolay gelio yemi ayıklamak yavruya yedirmek zor oluyo gerçekten yazık kuşlara bizimkilerde yem kutusundan çıkamıolaarr

ama ben senden çok umutluydum canım yaa. nasip değilmiş demekki bu ay. inşallah diğer ay hepimiz güzel haberler alırız

bel çektirmeyi bilmiyorum da ben adetliyken kasık çektirmiştim ama işe yaramadı. bir de kasık çeken kadın sol damar atıyor sağda damar atmıyor demişti. meğersem durum tersineymiş . tüp bebekte sağ taraf iyiydi soldaki yumurta yavaş çalışıyordu ama sebebin nereden geleceği belli olmaz belki senin bebek sebebin de bel çektirme olur ama nolur iyice araştır. bir de cnım yasin işi yattı galiba demi?

evet cnm bende kendimden çok umutluydum ama olmadı yinee napalım kısmet değilmişşş bilmiorum cnm kadın bel çekiom demiş adetin 3. günü gelsin demiş
inş. bu fayda ederr artık kendimi çok yorulmuş hissediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…