- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
qynen ya bende sinir oldum kadına habire kadının yanında içio yavrumda orda nasıl bi o tarafa bi bu tarafa kaçıo yazık eşim bile sinir oldu dio dövmek lazım bu kadını çocuk zehirlendi dioo bide kadın yunuslarla dans ediodu atlayıp zıplıyodu orda eşim kadına kızıp duruyo çocuk içerde çarpıo her yere otursana götünün üstüne diee ayy çok güldüm yaa
evet cnm yaa saol 1 sene oldu evi aldığımız tam borçlar toparlandı dedik şimdi de faizler çok düştü yapılandırma yapalım dedikk ona da masraf istiyolar bizdede yok tu borç aldık yapılandırma yapıcazz onunla uğraşıoz şimdi toplamda 30.000 kazanç olunca yapalım dedikk bizde
Zor degil de hafta ici gitmek lazim tek de gidemem yani esim gondermez o da calisiyor hafta sonu da ana baba gunu olur Allah'im kismet ederse giderim insallah
anladım canım borç işi zor iş Allah kolaylık versin. En azından kira yerine kendi evinde oturuyosun ve onun borcunu ödüyosun.
Allah evi olmayan herkese nasip etsin ilerde de bana nasip etsin :)
Zor degil de hafta ici gitmek lazim tek de gidemem yani esim gondermez o da calisiyor hafta sonu da ana baba gunu olur Allah'im kismet ederse giderim insallah
kızlar yaa kuşlarım çiftleşmeye çalışıolar sabahtan beri görsenizz tuhaf tuhaf sesler çıkarıolar dans edio erkekk dişi kuyruğunu sallıo erkeğe yaa çok güezeellerrr
ahahahahha sızın evde aşk havası var deseneeeeeeeee
inş. cnm en yakın zamanda allah herkese nasip etsin 1 senyi geçkin oturdum kiradaa zormuş gerçekten kendi evim diyemiosun değişiklik yapamıosuntablo asıcan onu bile düşünüosunn şimdi kendi evim her yere asıorum duvara raflar yapıorum mutfağım banyom herşeyimi ilk ben kullanıorum ve yenii güzell çok şükür rabbime evimizi aldık bu eve bide bebek varir inş...
Ederim tabi kiz etmez miyim
aynenn bende bakıorum öğreniyim azıcık diee bizim dişi boyna doğuruyo bende tık yok biraz ders alıyım bariiii
Kiz bizimkiler birakti yavrulari beslemiyorlar biz besliyoruz yine ciftlesmeye basladilar yumurtlicak yine galiba
hamilelik takvimide kaldırdım kızlarrr totem tutmadıı bendeeeee
aynen cnm yaa bu evde de mutfak dolabımı bonyomu falan ben yaptırmadım para olmadığı için mütahit ne yaptıysa o ama yinede yeni bende bişiler ekledim banyoma raf yaptım dolap yok diee deterjanlarımı falan koyuyorumm mutfağımın dolapları çok yok duvara güzel bi raf yaptırdım 2 tane kavonozlarımı falan koyuyorum prinçdi şeyriyeydii güzel oluyo rabbim sanada nasip etsin inş..evet canım aynen öylee duvara çivi bile çakamıyosun. Benim banyomda lavabo yok yaptıramıyorum ya da dediğin gibi mutfağa raf çok gerekli bi şey. Her şeyi yere koymak zorunda kalıyorum vs vs... İnşallah bebeğin de gelir evinin neşesi tam olur canım. :)
alemsın haaaa kus deyıp gecme bak catır catır doguryorrrrrrrrr el kader seyyyyyy
aynen az önce bizim de yavrular gitti anasının yanına yemek istemeyee hemen kovaladı dişi yumurtlarsa bizimkide beslemezz nasıl bağırıyo yavrularda baktım sonra gitti doyurdu kıyamadı heralde yineeKiz bizimkiler birakti yavrulari beslemiyorlar biz besliyoruz yine ciftlesmeye basladilar yumurtlicak yine galiba
bende kaldırdımmmm inşallah kaldırmamızla tekrar eklememiz uzun sürmez
Ya gunahini almiyim kuslarin simdi bi ara biraktilar beslemeyi yine basladilar ama yetmiyor cok buyuduler cunku yavrular dusun bak 2 sırıngayla anca doyuyorlar
Ya gunahini almiyim kuslarin simdi bi ara biraktilar beslemeyi yine basladilar ama yetmiyor cok buyuduler cunku yavrular dusun bak 2 sırıngayla anca doyuyorlar
hoş geldin cnm özlettin kendini yaaa
kızlar benim kırmızılar erken geldi bu ayy akşam ağrılarım iyice arttı sabah kalktım baktım ki hastalanmışım çok mutsuzumm çok hayal kırıklığı yaşadımm çok ümitlenmiştim bu ayy herşey boşa gitti moralim sıfır hiç bişi yapasım yok bu gün daha yeni kalktım yataktan size haber veryim dedimm
tmm cnm bende deniyim bu ay belki faydası olurr bende daha öce bi aktara gitmiştim sana bi karışım hazırlıyım hemen hamile kalırsın çok faydalı bana gelen çok kişi bununla hamile kaldı dedi ama 150 lira para istedi bende güvenemedim ama diorum şimdi gidip yaptırsammı diyee
nasıl bişi yapalım cnmm benim aklımdan hiç çıkmıo diyolar yaa kabullenmiş bizim çocuğumuz olmaz demişler boşvermişler sonra olmuş çocuk die ben hiç kabullenemiorum nedense hiç aklımdan çıkaramıorum eşim bile dio bazen oturduğun yerde dalıp gidiosun diee
kızlar bide bişi diycem az önce annemi aradım hastalandımn die bana dediki bi komşu demiş anneme onların orda bi kadın varmış adetliyken bel çekiomuş bardaklaa herkes hamile kalıomuşş benim ananeminde olmamış çocuğu bel çektirmiş anneme kalmış annemde dio gidelim die siz hiç duydunuz mu kızlarr
ama ben senden çok umutluydum canım yaa. nasip değilmiş demekki bu ay. inşallah diğer ay hepimiz güzel haberler alırız
bel çektirmeyi bilmiyorum da ben adetliyken kasık çektirmiştim ama işe yaramadı. bir de kasık çeken kadın sol damar atıyor sağda damar atmıyor demişti. meğersem durum tersineymiş . tüp bebekte sağ taraf iyiydi soldaki yumurta yavaş çalışıyorduama sebebin nereden geleceği belli olmaz belki senin bebek sebebin de bel çektirme olur ama nolur iyice araştır. bir de cnım yasin işi yattı galiba demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?