batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

heee bardak cekmekmis yanlis anlamisim ben o zaman bir dene ondan bir zarar gelmez gibime geliyor Allah Allah onunla nasil kaliniyormus kiz

bilmiorum ki bu bide adetliyken yapıomuş öyle olmasıgerekiomuş cnm inş. fayda eder bi gidiyim diorum yaa bardak kapatcak ondan zarar gelmez heralde

yaaa bilmiyorum canım ya kendimiz başka şeylere vermey çalışalım bebek konusu hayatımız 100/99 kaplıyor
kendimize başka şeyler verelim diyorum bu da insanın tek başına yapabileceği şey degil yarddım edeli birbirimize birlikten kuvet doğar derler nedersiniz

sabah bi dilenci kadın gelmişti ama onlarda ekmek kabul etmez ki illa para istiyolar

heee bardak cekmekmis yanlis anlamisim ben o zaman bir dene ondan bir zarar gelmez gibime geliyor Allah Allah onunla nasil kaliniyormus kiz

canım benım gobegım dustugunde annem kapar hemen yerıne getırır agrı sızı gecer ama hamılelıkle ne ılgısı var onu anlayamadım:26:

Garip gercekten ya aslinda Allah vericekse bir sekilde verir zaten yengem bana Eyup Sultana git orda dua et dedi kabul oluyormus gercekten de

evet garip gerçekten ama kadın yapıomuş ve kalıyomuş hep kadınlar hamile tabi önce rabbimin izniyledee rabbim izn vermeyince olmuyo iştee

ESlemcim belki faydası vardır gerçktende bilemeyiz. Bir de duanın nerde kabul olacağı kısmetin nereden geleceği hiç belli olmuyor.

Biz geçen ay ani bir görevlendirmeyle istanbula gittik söylemiştim. Oraya gitmemizde de bir hayır varmış gerçekten hem sultanahmete filan gittik dua ettik hem o aktarı bulduk bitkisel bişeyler kullandık. Hem de hastaneler çok pahalı olduğu için rahim filmini orda çektiremedim .. Bunları düşününce hepsinin bir sebebi varmış diyorum şimdi.

o yüzden bizde önümüze çıkan fırsatları değerlendirelim Rabbim de bebeğimizi göndersin.

evet cnm dediğin gibi herşeyde vardr bi hayır bende diorum şimdi biraz borcumuz var aybaşı gelmek bilmio bide şimdi kucağımda bebek olsaydı çok zorlanırdımm ev aldık biraz borca girdik belki borçlarımız biraz haiffleyince rabbim nasip etcek bizedee

Yengem de git bi dua et orda dua edenlerin dualari kabul olur dedi ben gitmek isterim de bakalim artik

sen istanbuldaysan çok da zor olmaz gitmen canım.

Eslemcim dediğin gibidir belki de bebişin borçlarınızın bitmesini bekliyodur hiç belli olmaz. Bu arada eviniz de de güle güle oturun

Ben en cok kadinin annesi yaninda sigara iciyordu bebek de cok rahatsiz oluyordu orda etkilendim cok kotu bisey bu sigara ya
qynen ya bende sinir oldum kadına habire kadının yanında içio yavrumda orda nasıl bi o tarafa bi bu tarafa kaçıo yazık eşim bile sinir oldu dio dövmek lazım bu kadını çocuk zehirlendi dioo bide kadın yunuslarla dans ediodu atlayıp zıplıyodu orda eşim kadına kızıp duruyo çocuk içerde çarpıo her yere otursana götünün üstüne diee ayy çok güldüm yaa
sen istanbuldaysan çok da zor olmaz gitmen canım.

Eslemcim dediğin gibidir belki de bebişin borçlarınızın bitmesini bekliyodur hiç belli olmaz. Bu arada eviniz de de güle güle oturun

evet cnm yaa saol 1 sene oldu evi aldığımız tam borçlar toparlandı dedik şimdi de faizler çok düştü yapılandırma yapalım dedikk ona da masraf istiyolar bizdede yok tu borç aldık yapılandırma yapıcazz onunla uğraşıoz şimdi toplamda 30.000 kazanç olunca yapalım dedikk bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…