kalkarsın cnm sen bi niyet et bende öyle diodum bu gün kırdım şeytanın bacağını kalktım kıldım arkasından da kuranımıda okudum ohh bu gün öğleyide kıldım ikindiyide o kadar rahatım ki şimdi anlatamam
kızlar test yaptım maalesef güzel haberler veremioom size koca bi tek çizgi çıktı ama üzülmüorum benim için hayırlısı deilmiş artık önümüzdeki aya inş.
1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var
2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
3. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş
alıntıdır
kızlar bide şu dua var bi ablamız söyledi 2 gün önce çocuk için lailahe illa ente subhaneke inni kuntü minezzalimin
41 gün boyunca sabah namazından sonra 41 defa tesbih gibi çekilecekmiş ben bu gün başladım meryem suresine de başlıycam şimdi bide ya vaarisi de yapıyım diorum oturduğum yerde çekerim nolucak kii
önce alkışlıyım seni niye ama anlamadım gülücük dedi alkışlayın diye:44::44:
zaten yarın regli olucam büyük ihtimal bitince başlıyım bende insan namaz kıldığı zaman ruhen ferahlıyor ya ben eskiden kılardım yapılan ibadet söylenmez ama çok ferahlardım sonra okul yüzünden kılamadım şimdi tekrar başlamak istiyorum Allah'ın izniyle
dur bakalım canım senin bat bugündü. kırmızılar hala gelmediyse ümitsizliğe kapılma. idrarda çıkmamış da olabilir.
ben nasipse adet olunca başlayacağım meryem suresine bir de kızlar 41 gün sure suya okunup içiliyor diye duydum tabi ki adet dönemimize denk geldiğinde bizim için birisi okuyacakmış biz suyu içecekmişiz. ben hergün " Rabbi heb li mines salihin" ( Ey Rabbim bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla) diyorum. Saffat 100. ayet.
o duada güzelmiş bak ne güzel yaa kızlar hepimiz okuyalım sade kendi niyetimize deil bütün evlat isteyen herkesin niyetine okuyalım...
bu arada cnm tabi ki benim düşüncem belki doğrudur ama bana suya okuyup içmek çok mantıklı gelmio onun yerine üstüne okumak veya sadece okumak yeterli gibi gelioo
tabi herkesin kendi düşüncesi inkar etmem kesinlikle ama ben sadece okumayı tercih ediyorumm
he bide bat 23 ü cnm beim daha 2 gün var
saol cnm alkışın için bu gün dietin 3. günü ben 1kilo 700 grm vermişimde ondan alkışladı gülücükümm
aynen cnm insanın yüzüne bile nur gelioo meryem suresini sen adet olunca eşinde okuyabilir veya annen felan senin yerine okuyabilirler diğer dualarıda adetliyken okuyabilirsin cnm
o duada güzelmiş bak ne güzel yaa kızlar hepimiz okuyalım sade kendi niyetimize deil bütün evlat isteyen herkesin niyetine okuyalım...
bu arada cnm tabi ki benim düşüncem belki doğrudur ama bana suya okuyup içmek çok mantıklı gelmio onun yerine üstüne okumak veya sadece okumak yeterli gibi gelioo
tabi herkesin kendi düşüncesi inkar etmem kesinlikle ama ben sadece okumayı tercih ediyorumm
he bide bat 23 ü cnm beim daha 2 gün var
kızz daha 2 gün önce yapmışsın sakın üzülme o zaman. kiminde gebelik geç çıkabiliyormuş. bu arada ben sabah gebelik testi yaptım. 2. çizgi yok ama onun erinde dağınık kırmızı renk çıktı. ben anlamadım. bluetooth tan buraya aktarıp soracaktım. bluetooth çalışmadı tam gerektiği zamanda
dua konusunda yeter ki okunmalı suya okunmuş, içilmiş fark etmez diye düşünüyorum ama ben gene de deneyeceğim nasipse
peki ben adetliyken meryem suresini okuyamam değil mi o zaman diğerleri nasıl okunabiliyor eslemcim
kızlar test yaptım maalesef güzel haberler veremioom size koca bi tek çizgi çıktı ama üzülmüorum benim için hayırlısı deilmiş artık önümüzdeki aya inş.
aferin canım işte böyle güzel düşün rabbim hayırlısını nasip etsin inş
aynen cnm daha 2 gün var ama benim belirtilerim başladı sankimm.. allah allah kız inş. sen hamile olursun kan testi ne zamna yaptırcan kız
rüyacım meryem suresi ayet ya adetliyken ayet okunmaz ya kuran felan ondan diğerleri dua veya allahın adı onları okumaktan bişey olmaz yani onlar okunur ama meryem suresi okunmaz eşin biliyosa okumayı o okusun veya annen ben adet olunca eşime okuturum diğer dualrı kendim okurum
aynen cnm daha 2 gün var ama benim belirtilerim başladı sankimm.. allah allah kız inş. sen hamile olursun kan testi ne zamna yaptırcan kız
ya çift çizgiyi görmeden yaptırmayacam kan testi. biliyorsun bulunduğum yerde zaten kan testi yaptıramam. merkeze gittiğimde de hafta sonu oluyor. testte çift çizgi çıkmadan boşuna özele para vermek istemiyorum.senin belirtilere gelince de sen vücudunu eminim çok dinliyorsundur ondandır tam da acaba acabaa cabaaadönemindesin
aynen cnm pozitifim bu gün zaten testi yaparken eğer hakkımda haırlısıysa pozitif çıksın dedim demek ki hakkımda hayırlısı deilmiş cnm
heh tamam şimdi oldupeki son bir soru adetliyken okumayı bıraksam bitince devam etsem olmaz mı
ya çift çizgiyi görmeden yaptırmayacam kan testi. biliyorsun bulunduğum yerde zaten kan testi yaptıramam. merkeze gittiğimde de hafta sonu oluyor. testte çift çizgi çıkmadan boşuna özele para vermek istemiyorum.senin belirtilere gelince de sen vücudunu eminim çok dinliyorsundur ondandır tam da acaba acabaa cabaaadönemindesin
doğru diosun cnm yarın yine tekrarla testi belki bu sfer çıkar 3 gün oldu çünkü senin yok cnm dinlemiorum çok ama şuanda kendini belli etcek şekilde sağ bacağım ve kasığım ağrıo adet olcağım zaman öyle olurduu
süpersin canım
bu arada ben de rüyamda test yaptım pozitif çıktı sok oldum süper bir duyguydu..doktora da gidiyorum hiçbir sorun yok artık hamileyim süper duygu Allahım nasip etsin inş hepimize yaa
olmaz cnm 41 gün boyunca ara vermiyceksin eğer yoksa çevrende okuyabilcek olan ben okurum diycem ama ikimizde aynı zamanda adet olıyoruz cnm
doğru diosun cnm yarın yine tekrarla testi belki bu sfer çıkar 3 gün oldu çünkü senin yok cnm dinlemiorum çok ama şuanda kendini belli etcek şekilde sağ bacağım ve kasığım ağrıo adet olcağım zaman öyle olurduu
anladım eslemcim birini bulucam artık napıyım neyse ben çıktım eslemcim hadi görüşürüz öptüm kocaman hepiniziiii
olmaz cnm 41 gün boyunca ara vermiyceksin eğer yoksa çevrende okuyabilcek olan ben okurum diycem ama ikimizde aynı zamanda adet olıyoruz cnm
anladım eslemcim birini bulucam artık napıyım neyse ben çıktım eslemcim hadi görüşürüz öptüm kocaman hepiniziiii
bende öptüm cnmm
h.o topigin eslemcim doktordan geldim bende
hayırmı değilmi bilmiyorum henüz şikayetlerimi anlattım ulturasonla baktı hcg için kan istedi ptesi ögleden sonra cıkcakmıs sonuclar. ptesi tekrar gitcem sonuca göre adet görmem için ilaç vercekmiş bide spermigram gibi bişeydi adı eşim için bir test istedi tedaviye baslıycakmısız kafam karıstı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?