aaa niee benimkisi hiç karışmazz çünkü internete girmeyince ona sarıyorum
öncelikle merhabe eslemcim
benim eşim onunla ilğilenmemi istiyor sadece internet değil eliş yapmam bile izin vermiyor
Halbuki ben bunlar yapmadığım zaman ona sarıryorum demekki adamın hoşuna gidiyor
benimde eşim yasak koydu ben evdeyken internet yok diye
Bende kaçak giriyorum siteye
aaa niee benimkisi hiç karışmazz çünkü internete girmeyince ona sarıyorum
Bizde de durum aynı işte... Biraz ilgilenmesem der "bütün gün işte yüzüne hasret kalıyorum evde de bana değil bilgisayara bakmayı mı tercih ediyorsun" kıyaaamaaaaaaaaaaaaammm
Ona sar işte daha iyyiii
ben eşimi yoladım aktara bakalım neler alıcakbişeyler oldu adama evlenirken ilk 1yıl çocuk falan istemiyorum diyodu şimdi benden çok istiyo dün anne karnında yaşam belgeselini izliyoduk gözleri doldu hayatımda hiç bişeyi bu kadar istememiştim diyo inşallah bu ay tuttururuz biz elimizden geleni yapalımda taktir Allahın
ben eşimi yoladım aktara bakalım neler alıcakbişeyler oldu adama evlenirken ilk 1yıl çocuk falan istemiyorum diyodu şimdi benden çok istiyo dün anne karnında yaşam belgeselini izliyoduk gözleri doldu hayatımda hiç bişeyi bu kadar istememiştim diyo inşallah bu ay tuttururuz biz elimizden geleni yapalımda taktir Allahın
cnm inş. fayda eder aldıklarınızz bu ay herkes hamiş olsun burdaki yaa bide şu sözü okudum akşam çok hoşuma gitttii
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun.
- Hz. Mevlana.
çok güzel yaa
Bizde de durum aynı işte... Biraz ilgilenmesem der "bütün gün işte yüzüne hasret kalıyorum evde de bana değil bilgisayara bakmayı mı tercih ediyorsun" kıyaaamaaaaaaaaaaaaammm
Ona sar işte daha iyyiii
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım
Ben öyle video belgesel izletsem kesin vazgeçer. şimdi bile hep diyo kendin küçücüksün nerende bebek büyütceksin, acı çekiceksin, sen sezeryanle doğur tamam mı yazık falan diyo....
dedim küçüleyimde cebine gireyim, otuza merdiven dayadım her ay kendimi parçalıyorum bebek bebek diye 3-5 saat çekiceğim sancıyı boşver ben çekerim dert değil
Ben öyle video belgesel izletsem kesin vazgeçer. şimdi bile hep diyo kendin küçücüksün nerende bebek büyütceksin, acı çekiceksin, sen sezeryanle doğur tamam mı yazık falan diyo....
dedim küçüleyimde cebine gireyim, otuza merdiven dayadım her ay kendimi parçalıyorum bebek bebek diye 3-5 saat çekiceğim sancıyı boşver ben çekerim dert değil
eslemcim foruma girdikce kötü oluyorum aklıma getirmemeye calısıyorum rabbim ne zaman isterse ozaman olsun
oyüzden cok sık girmiyorum artık
bende benimkine sezeryan izlettimm adamın tonsiyonu falan düştü fenalaştı bembeyaz oldu korktum dedim gidio adamm dio sakın sezaryan yapma falan diee
geçen eşimin işten arkadşıyla lkarısı geldi kadın hamile işte hastane falan laf açıldı sezaryen yaparım belki falan eşim dioki hemen sen sezeryanın naıl olduğunu bilionmu izle bide bakim yaptırabilcenm, diee ayy çok güldük yaa
ben öyle video belgesel izletsem kesin vazgeçer. şimdi bile hep diyo kendin küçücüksün nerende bebek büyütceksin, acı çekiceksin, sen sezeryanle doğur tamam mı yazık falan diyo....
Dedim küçüleyimde cebine gireyim, otuza merdiven dayadım her ay kendimi parçalıyorum bebek bebek diye 3-5 saat çekiceğim sancıyı boşver ben çekerim dert değil
ayy cnm hamile kalma ihtimali en yüksek benmiyimm ayy çok sevindimmmEslem şimdi başka bir topikte "eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz" konusunu okudum. Aramızda hamile olma ihtimali en yüksek kişilerden biri olarak senin planını dinlemek istiyorum
eşim izin alamadı yaptıramadık daha testi
ama ben ilaca basladım ptesi kontrole gidicem hayırlısı bakalım
ay kızzzz güldürdün beni allahta seni güldürsün emiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?