batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

aaa niee benimkisi hiç karışmazz çünkü internete girmeyince ona sarıyorum

öncelikle merhabe eslemcim
benim eşim onunla ilğilenmemi istiyor sadece internet değil eliş yapmam bile izin vermiyor
Halbuki ben bunlar yapmadığım zaman ona sarıryorum demekki adamın hoşuna gidiyor

öncelikle merhabe eslemcim
benim eşim onunla ilğilenmemi istiyor sadece internet değil eliş yapmam bile izin vermiyor
Halbuki ben bunlar yapmadığım zaman ona sarıryorum demekki adamın hoşuna gidiyor

benim kocam ilgiden hoşlanmıo kızzz o yüzden elişi yapıyımm internete giriyim karışmıo hatta yapmayıp ona sardığımda dioo işini yapsana sen falan diee

ben eşimi yoladım aktara bakalım neler alıcak bişeyler oldu adama evlenirken ilk 1yıl çocuk falan istemiyorum diyodu şimdi benden çok istiyo dün anne karnında yaşam belgeselini izliyoduk gözleri doldu hayatımda hiç bişeyi bu kadar istememiştim diyo inşallah bu ay tuttururuz biz elimizden geleni yapalımda taktir Allahın

benimde eşim yasak koydu ben evdeyken internet yok diye
Bende kaçak giriyorum siteye

Bizde de durum aynı işte... Biraz ilgilenmesem der "bütün gün işte yüzüne hasret kalıyorum evde de bana değil bilgisayara bakmayı mı tercih ediyorsun" kıyaaamaaaaaaaaaaaaammm

aaa niee benimkisi hiç karışmazz çünkü internete girmeyince ona sarıyorum

Ona sar işte daha iyyiii

kızlar ben eşime sardığım zamanlar yanaklarında diş izleri oluyo o yüzden ona sarmamaya çalışıyorum bazende kendi kaşınıyo birazda benle ilgilen diye

cnm inş. fayda eder aldıklarınızz bu ay herkes hamiş olsun burdaki yaa bide şu sözü okudum akşam çok hoşuma gitttii

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun.

- Hz. Mevlana.

çok güzel yaa

Ben öyle video belgesel izletsem kesin vazgeçer. şimdi bile hep diyo kendin küçücüksün nerende bebek büyütceksin, acı çekiceksin, sen sezeryanle doğur tamam mı yazık falan diyo....
dedim küçüleyimde cebine gireyim, otuza merdiven dayadım her ay kendimi parçalıyorum bebek bebek diye 3-5 saat çekiceğim sancıyı boşver ben çekerim dert değil

evet gerçekten güzel sözmüş

ama benim eşim hiç böyle şeyler demio banaa dese bende sararım tabii ben ilgilenincede istemio bazen tv deyrediom dioo bilmem ne dio sevmio pek ilgiyi ben genelde derim benimle ilgilenmion sıkılıom filan diee internet yokken her akşam bunun kavgasını yaptığımız için aldı interneti zatenn ben sıkılıorum benimle ilgilenmion dedikçe başlıoduk kavgayaa
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım

iyi cnm napalım valla gün sayıyoz sen napıon nerelerdesin kaç gündürr

aynısını bana diyolar önce kendin büyü diye yapı olarak minyon tipliyim biraz ama dün ki belgeselde kadın normal doğum yaptı epidural anesteziyle sanki o değilde ben doğurdum kadın ne bağırdı ne bişey çok şaşırdım ve kendime güvenim geldi

bende benimkine sezeryan izlettimm adamın tonsiyonu falan düştü fenalaştı bembeyaz oldu korktum dedim gidio adamm dio sakın sezaryan yapma falan diee
geçen eşimin işten arkadşıyla lkarısı geldi kadın hamile işte hastane falan laf açıldı sezaryen yaparım belki falan eşim dioki hemen sen sezeryanın naıl olduğunu bilionmu izle bide bakim yaptırabilcenm, diee ayy çok güldük yaa

eslemcim foruma girdikce kötü oluyorum aklıma getirmemeye calısıyorum rabbim ne zaman isterse ozaman olsun

oyüzden cok sık girmiyorum artık

Eslem şimdi başka bir topikte "eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz" konusunu okudum. Aramızda hamile olma ihtimali en yüksek kişilerden biri olarak senin planını dinlemek istiyorum

eşim izin alamadı yaptıramadık daha testi

ama ben ilaca basladım ptesi kontrole gidicem hayırlısı bakalım

ay kızzzz güldürdün beni allahta seni güldürsün emiiiii

Eslem şimdi başka bir topikte "eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz" konusunu okudum. Aramızda hamile olma ihtimali en yüksek kişilerden biri olarak senin planını dinlemek istiyorum
ayy cnm hamile kalma ihtimali en yüksek benmiyimm ayy çok sevindimmm
o topiği bende okumuştum çok ağlamıştım o gün başım ağrımıştı onu okurkenn bende böyle haber vermek istiyorum diee

cnm ben şimdiye kadar yaptığım testleri hep eşimle yaptım bu ay nasıl yaparım bilmiorum ama eğer hamile olduğumu öğrenirsem hiç dayanamam akşama kadar falan kalkıp giderim iş yerine orda söylerim heralde yakın zaten 5 dkka yada eşimi eve çağırırım çabuk eve gel falan diee öyle söylerimm

eşim izin alamadı yaptıramadık daha testi

ama ben ilaca basladım ptesi kontrole gidicem hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun cnm inş. güzel haberlerini alırız bu ayyy

ay kızzzz güldürdün beni allahta seni güldürsün emiiiii

Canım doğru değil mi ama dediğim... Her batta bi bunalıma batıp çıkıyorum, o kadar çok istiyorum bebeğim olsun. her türlü fedakarlığa razıyım, eşim diyo çok sancı çekersin yazık sana olucak iş mi yani? dedim analarımız bizi nasıl doğurmuş, iyiki doğurmuşlarda bak birbirimizi bulup sevmişiz... Bu sefer de diyo kız olursa kimseye vermem çok duygusaldır benim eşim kıyamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…