batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

merhaba kızlar, benim bat da 25 aralık. listeye beni de ekleyin :) bende iki gündür kasık ağrısı var da ama pek ümidim yok açıkcası.bi hafta öncesine kadar da göğüslerim deli gibi acıyordu ama şuan geçmiş durumda,bilemedim yani,hayırlısı artık.

hee dıyetteyım,,, yasakkkkkkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))

anladım bizim eslemde diyette ayy dedikodusunu yaptım duymasın heee

ayy sormayın ya benimde tvde ne görsem canım çekioo ve özellikle acı biber tuşusu istiyo cnmm

hemen ekliorum cnm biz bütün belirtileri hayra yoruyoruz ki hayır olsun demi cnm

merhaba aranıza yeni katıldım bende bebek istiyorum geçen ay deneme başarısız oldu BAT 22 aralık inşallah olma 1 haftadır kasık,bel ağrısı göğüslerde dolgunluk halsizlik sürekli uyuma isteği sol kasık batması var ama adettede böyle belirtiler oluyor inşallah regl olmam...dua ediyorum

inşşş. olmazsın cnm senide ekliyorum listeye hemen inş. yanına 2 gün sonra bundan koyarızzz

ya benimde regl olmadan 7-8 gün önce gögüslerim şişer cok acırdı bu ay yok.neden anlamadım:?? bu ay hamiş deilim galiba. arada kasıklarıma ağrı giriyo sanki üşütmüşüm gibi bende anlamadım. bide bu ay 2 arkadasımın hamiş oldugunu öğrendim.Allah'ım bu sayfadakilere de nasip et.amin....

sen yaptın mı cnm işe yaramadı heraldem

işe yaramadı . ama sebebin nereden geleceği belli olmaz. kızlar belki sizin sebebiniz olur bunlar?

gebelık ıcın bu ?

evet gebelik için. yapmadığım şey kalmadı kızlar benim bin bir türlü ot içtim, soğan kürü yaptım, viks buğusu, kasık çektirme, hacı hoca bilem gittim benim sebebim değilmiş malesef hiç birisi. nasip.

gogus ucunda acı ve ates gıbı yanma var mı ?bıde hafıf sancı kasıkda

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

he bende eksından once sıcak su buharına oturdum ıkı uc saat sonra bırlıkdelık oldu ,,,ama benden hıc bıse gelmedı ıltıhap falan,

cnm bende eski köy tuğlaları oluyoo onu ocakta 1 saat felan kızdıryosun kovaya önce bez sonra kızgın tuğlayı sonrada üstüne yarım kilo sirkeyi döküosun acaip buhar çıkıo ona çömelip bekledim belime felanda battaniye sardım yarım saat beklemem gerekiodu 10 dakkadan sonra acaip tuvaletim geldi 20 dakka zor dayandım tuvalete gittim çok tuvaletim var gibiydi ama sadece koyu sarı bi akıntı geldi bi avuç kadar felan sonra bi kaç gün daha falan geldi ama adetime 3 gün vardı onu yapınca lişkiye girmek gerekiomuş o zaman kalırmışın ama benim 3 gün olunca kalabadım tabi bi dahada yapmadım bu ay olmazsa yapıcam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…