slm eylül senin gecikti mi
hee dıyetteyım,,, yasakkkkkkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))
anladım bizim eslemde diyette ayy dedikodusunu yaptım duymasın heee
merhaba kızlar, benim bat da 25 aralık. listeye beni de ekleyin :) bende iki gündür kasık ağrısı var da ama pek ümidim yok açıkcası.bi hafta öncesine kadar da göğüslerim deli gibi acıyordu ama şuan geçmiş durumda,bilemedim yani,hayırlısı artık.
koca karı yontemı yok mu bıldıgınız yapsak
koca karı yontemı yok mu bıldıgınız yapsak
benimde batım yarın canım benide eklersen sevinirim:)
aha benim konum uzmanlaştım sayılır koca karı yöntemlerinde1 - kasık çektirmekkk ( korkulacak bişey yok canınız acımıyor) 2- viks buğusu yapmak ( bu da acımıyor )
merhaba aranıza yeni katıldım bende bebek istiyorum geçen ay deneme başarısız oldu BAT 22 aralık inşallah olma 1 haftadır kasık,bel ağrısı göğüslerde dolgunluk halsizlik sürekli uyuma isteği sol kasık batması var ama adettede böyle belirtiler oluyor inşallah regl olmam...dua ediyorum
kızlar süt buharına oturmayı falan okudum burda iltihap için bende sirke buharına oturdum çok iltihap aktı ama bişi olmadı sonucunda
aha benim konum uzmanlaştım sayılır koca karı yöntemlerinde1 - kasık çektirmekkk ( korkulacak bişey yok canınız acımıyor) 2- viks buğusu yapmak ( bu da acımıyor )
inşşş. olmazsın cnm senide ekliyorum listeye hemen inş. yanına 2 gün sonra bundan koyarızzz
sen yaptın mı cnm işe yaramadı heraldem
gebelık ıcın bu ?
ya benimde regl olmadan 7-8 gün önce gögüslerim şişer cok acırdı bu ay yok.neden anlamadım:?? bu ay hamiş deilim galiba. arada kasıklarıma ağrı giriyo sanki üşütmüşüm gibi bende anlamadım. bide bu ay 2 arkadasımın hamiş oldugunu öğrendim.Allah'ım bu sayfadakilere de nasip et.amin....
ya benimde regl olmadan 7-8 gün önce gögüslerim şişer cok acırdı bu ay yok.neden anlamadım:?? bu ay hamiş deilim galiba. arada kasıklarıma ağrı giriyo sanki üşütmüşüm gibi bende anlamadım. bide bu ay 2 arkadasımın hamiş oldugunu öğrendim.Allah'ım bu sayfadakilere de nasip et.amin....
he bende eksından once sıcak su buharına oturdum ıkı uc saat sonra bırlıkdelık oldu ,,,ama benden hıc bıse gelmedı ıltıhap falan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?