Kızlar bu arada bir şeyi itiraf etmeliyim ki; kadınlar kulübünü çok seviyorum buradaki her konu her topiği okurum. mutfak,dekorasyon, bir derdim var vs.. elimden geldiğince cevap yazarım falan...ama ilk defa bu topikte kendimi çok rahat, kabullenilmiş, aileden biri gibi hissedebildim...
hepinize teşekkür ederim.
ayy cnm benim çok saol kendi üstüme alındım hemen ama
nede olsa topik sahibiyiz dimi
ayy cnm benim çok saol kendi üstüme alındım hemen ama
nede olsa topik sahibiyiz dimi
Üzerine alınmakta haklısın canım... Hepimizin sıkıntıları, hayalleri, istekleri aynı ve bunu hem birbirimize bilgi vererek, hem konuyu dağıtmadan hem de sıkmadan konuşabiliyoruz burada.. iyiki bu topiği açmışsın da buradaki kızları okuma,takip etme tanıma şansımız olmuş :)
ocak ayı hepimize şans getirsin :)
Dün moralim biraz bozuktu, uyumadan sessiz sessiz ağladım. Regl zamanlarımda bu duygusallıklar hep olur, ümitsizlik anlarımı daha yoğun yaşarım.ama bu sabah gelip burada yazılanları okuyunca bebek ile ilgili saplantı yapmadan uğraşmam gerektiğini hatırlatıyorum kendime, Allah izin verirse olacak. Güzel haberlerimizi de buradan paylaşıp hepimiz birbirimizin adına sevineceğiz :)
Bu arada bu arkadaş olarak ekleme işini nasıl yapıyoruz eslem? daha önce hiç ekleme yapmadım bilmiyorum..
eslem özelden yazmıştım benide yazarmısın beklenen regl 15 ocak
cnm arkadaş eklemek istediğin kişinin profiline gir orda sol tarafta en üstte yazıo arkadaş olarak ekle die ben seni ekledimm
Çok zorlayınca ikinci çizgiiii hafiften varmış gibi görünüyo ama hayal de görüyo olabilirmDD
tmm cnm ekliorumm hmn
Kızlar bu arada bir şeyi itiraf etmeliyim ki; kadınlar kulübünü çok seviyorum buradaki her konu her topiği okurum. mutfak,dekorasyon, bir derdim var vs.. elimden geldiğince cevap yazarım falan...ama ilk defa bu topikte kendimi çok rahat, kabullenilmiş, aileden biri gibi hissedebildim...
hepinize teşekkür ederim.
cnm arkadaş eklemek istediğin kişinin profiline gir orda sol tarafta en üstte yazıo arkadaş olarak ekle die ben seni ekledimm
bu topik benim için de öyle etrafımdaki kız arkadaşlarımdan daha çok seviyorum buradaki kızları çünkü biliyorum ki burada kıskançlık, çekememezlik, kindarlık yok kimse kimseyle kavga etmiyor, kimse diğerine küsmüyor herkes bir, mutluluksa mutluluk üzüntüyse üzüntü paylaşılıyor hepiniz harikasınız kızlaaaarrrrrrryaşasın bizim topiiiikkkk
etmem cnm ettim bileeben sana arkadaşlk isteği gönderdm canm kabul edersen
çok teşekkür ederim bundan sonra tapiğinin takipçisiyim canım...her 1 hafta kaldığında sendeyim
benim ilk testim de öyleydi dedim gözlerim oyun oynuyor bana2 gün sonra tekrar test yap benim gibi pozitif çıkacak Allahın izniyle gör bak
ayyy ne güzel de kar yağıyor sizin orda yağıyor mu kız kar
ümitlen cnm ümitlen yaz büyük harflerle ben hamileyimmmmmmmmmmayyy canım inşallah yaaa ben de bi ümitlendim şimdiiii
Kızlar napıyosunuzz forum pek bi durgunlaşmış nerdesinnnizzz
ayy ne güzel canım yaa. buraya da kar yağsa da hava biraz olsun ısınsa. o kadar çok soğuk ki burası bütün gün okulda bere eldiven, montla dolaştım
yaw ben size katılıp yasin okumayı çok isatiyorum ama halaa bitmedi benim adet. bugüne biter diye düşünmüştüm ama kopkoyu kana dönmüş benim adetböyle devam ederse hafta sonu bir doktora giderim artık. bugün 6. günüm. geçen ay gelmedi ya acısını çıkarıyor mübarek normalde 5. gün ben banyo yapardım adet biterdi .
etmem cnm ettim bilee
cnm illa bi hafta kalmasını bekleme her zaman gell konuşuruz burda beraber inş. bi daha 1 hafta kalmaz adetine ve hamiş olursun cnmm
ümitlen cnm ümitlen yaz büyük harflerle ben hamileyimmmmmmmmmm
izmittede yağıo ama yinede soğukk :18::18::18:
cnm bitsin katılırsın sende bende okuycam şimdi bu gün bitiririz inş. da yarın yeni başlarız yeşilcikee
cnm inş. bu ay olur bol bol dua et kuran okumayı biliosan 41 yasin yapıoruz sırayla herkese sende al istersensaol canım yaa 1 senedir istememize rağmen olmuyo malesef bebeğimizRABBİM isteyen herkese nasip eder inşallah en kısa zamanda...
Testi atmamıştım çöpe duruyodu baktım o çoookkkk silikmiş gibi dediğim çizgi silik olarak çıkmış ( pek güvenmemek gerek sonra çıkanlara ama yine de bi sevinçli oldum ikinci çizgiyi görünce
Bugün ben de 2 tane okuyayım canım swwty için gelen giden yok nasıl olsa rahat rahat okurum
Sonra eğer yarın da kırmızılarım gelmezsee benimkileri bitiririz.
Zaten hamileysemm her gün 2 şer yasin benden
cnm inş. bu ay olur bol bol dua et kuran okumayı biliosan 41 yasin yapıoruz sırayla herkese sende al istersen
cnm valla ben kaç kere test yaptım 1 gün geçti yinede ikinci çizgi silikte olsa çıkmadı eğer senin çıktıysa bi ümit var demektir yarın veya perşembe ye kadar olmazsan tekrarla testi 2 tane daha yasin ekledim sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?