batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ayy canım benimm inşallah güzel haberler verirsin.

bende üşüyorum evdee soba yandığı haldee çok soğuk çoookkk
inşalah cnm benim...
ama ders çalışamıyom soğukta ya..
suçlu hissediyom kendimi
sen çalışmıyon mu

evdeyim bende işte dışarda kar bir kara bakıyorum bir size yazıyorum birde ne pişirsem diye düşünüyorum elektrikli soba falan yok mu yakabileceğin ya da klima doğalgaz falan

cnm elektirkli soba yanıyo karşımda ama yetmiyo.. son ayarda ama ben ısınamıyorum..

evdeyim bende işte dışarda kar bir kara bakıyorum bir size yazıyorum birde ne pişirsem diye düşünüyorum elektrikli soba falan yok mu yakabileceğin ya da klima doğalgaz falan

rüyacan bende tam yemek yapmaya mutfağa geçecektim sana da fikir vereyim dedim. :)) Kurufasülye pişireceğim ben pilavım var, bi de tarhana çorbası yapacğım.

korkuyom canım ya yoksa bu zamana kadar durmrm da

o zaman bekle canım batın geçsin gelmezse adetin o zaman yaptırısın test

inşalah cnm benim...
ama ders çalışamıyom soğukta ya..
suçlu hissediyom kendimi
sen çalışmıyon mu

cnm elektirkli soba yanıyo karşımda ama yetmiyo.. son ayarda ama ben ısınamıyorum..

gülücüküm ben 1 buçuk saat çalıştım konu çalıştım ama test çözmedim aklımda gebelik testi yapmak varken bekleyemedim :))) Şimdi yemeklerimi filan yapıcam sonra biraz soru çözerim diyorum..

Sen de ısınırsın inşallah da çalışmaların yarım kalmaz canım soğukta zor olurr yani hakklısın.

inşallah cnm yaaaaaa
senin bat dünmüş..
hiç gecikti mi bu kadar daha önce

Kızlaaaar günaydınn :)
amma çok yazmışsınızz ancak okudum bitirdim...
Soğan suyu kürü yapacak arkadaşlara sesleniyorum çok güzel, hayırlı bir iş yapıyorsunuz :) Yani bebeğe vesile olur inşallah ama zaten çok sağlıklı bişey vücutta ne kadar irin, iltahap, kist ne varsa temizler... ben iki kere içtim ama başarılı olamadım,içemiyorum kokusu ve tadı yüzünden

ama siz bi deneyin içimizden biri soğan kürüyle hamile kalırsa dişimi sıkar gene de içerim :)

inşallah cnm yaaaaaa
senin bat dünmüş..
hiç gecikti mi bu kadar daha önce

2 gün gecikiyo en fazla benim.bazen 28 günde bir bazen 29-30 günde bir oluyorum. Benim 14 gün önce salı gecesi çookkk fena karnım ağrımıştı hasta olcam sanmıştım o derece bi ihtimal diyorum belki de o gün yumurtladım ondan geciktim. Ama hiç ağrım filan da yok azcık azcık ağrıyo geçiyo.:18::18::18::18::18::18::18:

canım bu ayın 28 inde 23 oluyorum

kızzzz güldürdün beniiiiii Allah da seni güldürsün emiiii
Ben esleme senin için kaç yasin suresi okuduğumuzu sormuştum. sen onu yaş diye anlamışsın :))

Ayın 28 inde yeni yaşını kutlarızz canım :)

canım bu ayın 28 inde 23 oluyorum
kızz allah senin iyiliğini versin güldüdün bei hee yasinleri sordu yaşını deill

gülücük napıosun cnm görüşemedik bayadırr
iyiyim eslemcim napim işte takılıyorum...
size güzel haberler vermek için gün sayıyorum inşallah...
dilim kalem olsunda dediğim gerçek olsun inşallahhhhhhhhhh....
sen napıyon?

belki de cnm... o gün çalıştıysanız süper...

yoksa seeeeeennnnnnn....
hadi bakalım inşallah.........

inş. cnm güzel haberlerini dört gözle beklioruzz
napıyım cnm bende öyle 18ini beliom işte daha 10 gün var size güzel haber vermemee

Allah seni ne yapmasın emi:) bende yaşımı soruyosun sandım:):):) güzeldi ama..:)

kız eslem benim okuduğum yasinleri yazdın mı 2 tane okumuştum

Kızlar bu arada bir şeyi itiraf etmeliyim ki; kadınlar kulübünü çok seviyorum buradaki her konu her topiği okurum. mutfak,dekorasyon, bir derdim var vs.. elimden geldiğince cevap yazarım falan...ama ilk defa bu topikte kendimi çok rahat, kabullenilmiş, aileden biri gibi hissedebildim...

hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…