son 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar
benim bat yarın. 2 ovulasyon testi pozitif çıktı yarın sabah nasipse test yapcam :18::18::18: Rabbim isteyene versin, kimsenin rahmini ve kollarını boş koymasın inşallah
inş. hamilesindir cnm yarın testin sonucunuda yaz inş. pozitif çıkar rabbim gönlüne göre versinn
aminnn amin benim daha var ama olsun içimden geldi delivere aralık 28
amin canım Allah razı olsun. cümlemize nasip eder inşallah annelik duygusunu. yarın sonucu yazarım size.
son 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar
anatolya20.............18 aralık
eslem_41_..............23 aralık
delivere..................28 aralık
eslemmm sende ne belirtiler var benim bugün hafif bi belim ağrıo gibiii
haberini bekliorum cnm belirti var mı cnmm
olsun cnm yazdım senide listeyee inş. sonucun sevindirici olur
bacağım kasıyor ara ara ve kasıklarıma sancı giriyor bazen. bir de peçeteyle silince akıntım olduğunu fark ediyorum ama öyle çok çok bir akıntı değil. benim göğüslerim adet öncesi ağrırdı bu ay hiç ağrı da yok ama nasip bakalım.sizlerde var mı belirti?
teşekkür ederim canım allah herkese veriri inşalllahh
slm
benım bat da haftaya pazartesı salı ,,, bu son hafta gecmek bılmıo acıkcası ama ne bılım umut yok bende ,,
amin cnm ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyosun bebiş yaş kaç tanıyalım birbirimizi
hahahay cnm profil resmine bayıldım onlar tüp bebek mi oluyoo ayy öçok güldümm...
umudunu kaymetme cnm 24 aralık mı oluyo bat yani cnm yazıyım senide
normalde benimde göğslerim çok acırdı dokununca geçen ay hiç olmadı böle bi acı. bende hamileyim sanmıştım ama regl oldum. bu ayda göğüslerimde bi ağrı yok ama ara ara kasıklarıma ağrı girio kısa ssüreliğine.memişlerime bakıom koyulaşıo mu diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?