• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Batiklari olupta lazer yaptiranlar bakabilirmi?

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Merhaba ben kuafore agdaya gittim ilk kez yapamadi cunku heryerin batik dedi sonra krem verdi 25 liraydi al bunu 1 hafta kullanip agdaya geldi dedi bende yok almicam lazere gidicem zaten dedim(bilmedigim seye para vermek istemedim) oda lazerdede krem vericekler lazer batiklari almiyor dedi. Dogrumu bu ben yaptiran bi kac kisiye sordum kimi aliyo kimi almiyor dedi kafam karisti? Ve bendede kil koklerinde kirmizi noktalar var onlarida aliyomus lazer dogrumu.?

Benim yegenimin batiklari sivilce seklindeydi ve coktu. Benimde bacak arkalari yanlari ve bikini bolgesinde cok yogundu. Cildiyeci yegenime tek caresi lazer demis. 3 seansta yegenim batiklardan kurtuldu. Bende tuy sorunu yuzunden gidiyorum. Hem tuylerden hemde batiklardan kurtuldum. Siz kimseye inanmayin tek caresi lazerdir.

Benim de bacaklarm batık degil de boyle tavuk derisi gibi putur puturdu kil kokleri koyi renkliydi. Lazer yaptirdim mis gibi oldular şimdi hic bisey yok:halay: lazerin batiklara da iyi geldigini duymuştum ayrıca

Bende gidiyorum komple bacaklarmda batık var ama lazer gecirmiyor ki onu hatta bunun icin krem tavsiye ediyorlr yoksa seans bosa gider die söylediler. Soncta kil deri altinda kaliyor disari ciksa dokulecek birdahaki seansta gormemis oluyor lazer onu

Bende gidiyorum komple bacaklarmda batık var ama lazer gecirmiyor ki onu hatta bunun icin krem tavsiye ediyorlr yoksa seans bosa gider die söylediler. Soncta kil deri altinda kaliyor disari ciksa dokulecek birdahaki seansta gormemis oluyor lazer onu

Bol bol kese yapin. O altta kalan tuyler koksuz. Lazer batiklara birebir biraz sabir. Kese ve lazer mukemmel sonuc :))

Back