• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batıklardan kurtulmak için ne yapmalıyım?

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
163
34
Merhaba arkadaşlar ;
Benim bir derdim var yardımlarınızı istiyorum
Bacaklarımı ağdayla da alsam , makinayla da alsam batık oluyor.
Bir çare bulamadım.
Jilet de asla vurmam kışın ağda yazında uzamasını beklemek zor olduğu için makina yardımıyla alırım.
En son ağdayla aldım batık vardı herzaman ki gibi, geçen hafta makina ile aldım batıklar daha da artmıştı.
Jiletle üstünden geçtim şuan uzamaya başladı daha artmış çoğu battık nerdeyse.
Kurtulmak için jilet mi vurayım ne yapayım ? :31:
Bıktım artık :14:

Ağda ve makine tüyleri kökünden alıp zamanla zayıflatan yöntemler olduğu için, bir süre snra incelen tüyler doğru düzgün çıkmamaya başlayabiliyor malesef. Ben profesyonel ya daağda uzmanı değilim ama kişisel deneyimim, nadiren de olsa jiletle alırsan tüyleri dengeleyeceğin yönünde :) kese yapmayı da ihmal etme, çok yardımcı oluyor.

Kızlar kuaföre şu jilet işini sordum yani batıklardan kurtulmak için jilet sakın vurma dedi.
Cildiyeye gittim bir krem verdi büyük ölçüde azaldı , cildi nemli tutmak yetiyor galiba.

Sordum yazmamda bir mahsur yokmuş :)

Doktorun bana yazdığı krem ÜREDERM diye bir ilaç.
Bu fotoğrafta ki ilaçda bir benzeri . Kremlerin kabı aynı sadece isimleri farklı. Üredermin büyük bir resmini bulamadım.

$100_3548.JPG

Bu ilaçların birinde su oranı birinde yağ oranı fazla.
Doktorun bana yazdığı su oranın fazla olduğu.

Ve büyük ölçüde azalttı , sürdükten sonra bacağım hep nemli kalıyor.
On saat uğraşıp tahrişde etmiyorum çıkarmak için o batıkları olanlarda elimle bikerede çıkıyor :)

Ve büyük ölçüde azalttı , sürdükten sonra bacağım hep nemli kalıyor.
On saat uğraşıp tahrişde etmiyorum çıkarmak için o batıkları olanlarda elimle bikerede çıkıyor :)

Günlük kullanımı nasıl ?
Bende epilatörle alıyorum,batık belası bende de var
Doktora gittiğimde bende sorarım bi

Sordum yazmamda bir mahsur yokmuş :)

Doktorun bana yazdığı krem ÜREDERM diye bir ilaç.
Bu fotoğrafta ki ilaçda bir benzeri . Kremlerin kabı aynı sadece isimleri farklı. Üredermin büyük bir resmini bulamadım.

Eki Görüntüle 425383

Bu ilaçların birinde su oranı birinde yağ oranı fazla.
Doktorun bana yazdığı su oranın fazla olduğu.

ben bunu vucut nemlendiricisi olarak kullanıyorum. hiç zararı yok, ucuz ve kozmetik değil (kozmetik nemlendirici çok fena alerji yapıyo. bende).

Dur bir yanlış anlaşılma olmasın doktorun bana verdiği ÜREDERM . Ama kap aynı kap :)

anladım benim demek istediğim nemlendirici olarak sadece exipal hydro'yu kullanıyorum zaten adı üstnde su bazlı hydro reçetesiz satılır. birde exipal lipo var o yağ bazlı. tabi doktor sana karışım gibi bişeyde yapmış olabilir, tedavi için.

anladım benim demek istediğim nemlendirici olarak sadece exipal hydro'yu kullanıyorum zaten adı üstnde su bazlı hydro reçetesiz satılır. birde exipal lipo var o yağ bazlı. tabi doktor sana karışım gibi bişeyde yapmış olabilir, tedavi için.

Hayır canım karışım falan yapmadı normal krem ürederm.. Ben senin anladığını anladım diğer arkadaşlar için bir yanlış olmasın diye söyledim. :)

Back