sseelooss Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2014 26 3 27 28 Temmuz 2022 Konu Sahibi liabrendl #41 ŞÜKÜRLER OLSUN DÜZELDİ BU DA SON HALİM BİR LEKE İZ BİLE KALMADI GEÇMEMEM NEDENİ UĞRAŞMAMIZ KENDİ HALİNE BIRAKTIMSADECE NEMLENDİRİCİ SÜRDÜM Eklentiler 7b4a95dd-d1d6-439b-9f19-c29c9fb12401.jpg 84,9 KB · Görüntüleme: 275
ŞÜKÜRLER OLSUN DÜZELDİ BU DA SON HALİM BİR LEKE İZ BİLE KALMADI GEÇMEMEM NEDENİ UĞRAŞMAMIZ KENDİ HALİNE BIRAKTIMSADECE NEMLENDİRİCİ SÜRDÜM
tr_lelli Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸 Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 44.653 113.542 18 Ağustos 2022 Konu Sahibi liabrendl #42 sseelooss .!.: ŞÜKÜRLER OLSUN DÜZELDİ BU DA SON HALİM BİR LEKE İZ BİLE KALMADI GEÇMEMEM NEDENİ UĞRAŞMAMIZ KENDİ HALİNE BIRAKTIMSADECE NEMLENDİRİCİ SÜRDÜM Genişletmek için tıkla... Nemlendirmekden başka bisi yapmadınız mı?
sseelooss .!.: ŞÜKÜRLER OLSUN DÜZELDİ BU DA SON HALİM BİR LEKE İZ BİLE KALMADI GEÇMEMEM NEDENİ UĞRAŞMAMIZ KENDİ HALİNE BIRAKTIMSADECE NEMLENDİRİCİ SÜRDÜM Genişletmek için tıkla... Nemlendirmekden başka bisi yapmadınız mı?
sseelooss Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2014 26 3 27 2 Eylül 2022 Konu Sahibi liabrendl #43 tr_lelli .!.: Nemlendirmekden başka bisi yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece nemlendirici düzenli her duş sonrası krem sürdüm ve ellerimi asla sürmedim ayaklarımla uğraşmayı bıraktım birde ayda 1 kese yaptım denize gidebilme şansınız varsa denize gidip bacaklarınızı güneşle yakmanız enkalıcı çözüm
tr_lelli .!.: Nemlendirmekden başka bisi yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece nemlendirici düzenli her duş sonrası krem sürdüm ve ellerimi asla sürmedim ayaklarımla uğraşmayı bıraktım birde ayda 1 kese yaptım denize gidebilme şansınız varsa denize gidip bacaklarınızı güneşle yakmanız enkalıcı çözüm