• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık Sorunum Yardımınız Lazım

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
577
103
Hanımlar merhaba. Burada daha yoğun bilgi alışverişi olduğu için bu topiğe açmak istedim. 2 yıl öncesine kadar çam el ağdası ile ağda yapardım hiçbir şekilde batık derdim olmadı fakat 2 yıldır makina sir ağda ile yapıyorum ne zaman makina sir ağdası ile yapmaya başladıysam bu sorun çıkmaya başladı. Ne yaptımsa geçiremedim. Kırmızı kırmızı nokta hali aldı bacaklarım açıkçası gerçekten kötü bir görüntü oluştu.

Batık sorununa çözüm bulup bana tavsiyede bulunacak biri var mı ?

Bendede makina kullanınca oluyor.Sir Agda olunca batık kalmıyor ama banyoda ponza taşı diyorlar ya onunla kese yapıyorum ve sonrasında Agda yspıyorum veya makinayla alıyorum kalmıyor batık.

Benim eski ağdacım ki iyi bir ağdacıydı üç ağdada bir jiletle diyordu faydası oluyordu. Ama jiletten sonra çıkanlar hemen kısayken ağdaya tekrar gidiyordum.

Fırsatın varsa lazere git .batık falan kalmıyor .

Merhabalar hanımlar.Ben yapım gereği çok kıllı bir bayandım.Hem esmer ve bacak bölgemde kasıklarına kadar kıllı idi.Ağda yaparken bir sorun yoktu ama kıllarım çok çabuk büyüyordu ve siyahtı.Gençliğin verdiği etkiyle de epeyce göz yoruyordu.Daha sonra epilatorle almaya başladım başlamaz olaydım kıl dönmesi yaptı bacaklarımda sivilce ler ve yaralar oluştu.İnanırmışsınız 9 sene etek giyemedim.Kıl dönmeleri yüzündenDurumlar da müsait değildi.Tatile de gidemedim.Neden bunu söylüyorum deniz suyu yaralarıma iyi geldi.Denize ilk girdiğimde yaralarıma tuz basmış etkisi oldu.Daha sonrada bol bol güneşlerimBacaklarim baya bir bronzlasti.O gün bugündür yara izlerim kalmadı.Daha sonrasında da iğneli ve lazer enflasyona gittim.Şu an ne kıl dönmem ne de yara izim en önemlisi de kılım kalmadı denecek akadar azaldı.Kalanları da jilete vuruyorum kıllarımın uzaması 2 ayı buluyor.Tabi yasım da bu arada 45 oldu.Ama su an çok rahatım.Şiddetle yaralarınız varsa önce deniz ve güneşlenmeyi tavsiye ederim.Daha sonra da kıllarınız için uzman ellerden lazer yaptırın.

bende yenı makına aldım berbat haldeyım bavaklarımın heryerı yara ızı sıvılce batık brde yapım geregı yara ızlerı gecmıyor kalıyor leke gıbı. Sır agda kullanıyorum onda batık olmuyor ama cok ıyı yapamıyorum heryerıme kullanamıyorum lazer alcam lumea belkı daha rahat olur

Back