Batık Problemi! (Resimli)

zelis_22

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
53
0
16
Malatya
Kızlar benim batıklarım derimin biraz daha altında. Yüzeye yakın değil. Kese kullandım, acnelyse kullandım ama yok olmuyor. Yüzeye çıkmıyor. İğne ile çıkarmayı denedim ama batık iltihaplı olmadığı için çıkaramıyorum. Derinin içine iğneyi sokamıyorum. Canım acıyor hem de leke kalmasından korkuyorum. Doktora gittim. Muayene etmeden krem yazdı. Kerasal adlı kremi verdi. Ama araştırınca öğrendim ki o krem batık oluşmasını engelliyor. Var olan batıklar için işe yaramıyor.

Lazere git derseniz roaccutane kullanıyorum. 1 yıl kadar lazer imkansız. Artık ağda vurmuyorum yeni batıklar olmasından korktuğum için. Jilet kullanmaya başladım mecburen. Ya kızlar yok mu bir çözümünüz şu derinin altındaki kıllardan kurtulmam için. Öyle bir krem olsa ki sürünce hepsi derinin altında erise.. ((

bana ağdaya gittiğim kadın tuzlu limonla masaj yap birde bepanthen sür demişti canım 2sinide üşengeçliğimden denemedm ama sen dene istersen:)

oyy geçmiş olsun yaa...keşke bişey söyleyebilsem ama bnm de bacaklarımda nadiren olur batık ki epilatörle alırım ve olduğu zaman da iğneyle biraz acısa bile çıkartırım,iz kalmasın diye de bepanten sürerim ve hiç iz kalmadı bnde...

ama sana ne derece iyi gelir bilemem...çare doktorda....

limon tuzu ağdadan sonra yapıyorsun canım biraz yakar ama dayanılmıycak gibi değil batıkların evet baya derinde banyoda kese yapıp derini biraz incelttikten sonra cımbızla çıkarmayı denemeni öneririrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…