batı ittıfakı ve israil mallarına boykot....türk malı alın barkod kodu 869la başlıyor

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
arkadaşlar yeni topiğimiz ve tek-aynı amacımız: israil terörünün ve bu terörü besleyen batı ittıfakı mallarına boykot....lütfen akıllı olun,konu amacı dışındaki hiçbir mesaja cevap vermeyin.amaçları konuyu kapattırmak ve başardılar da.lütfen oyuna gelmeyin ve tekrar ediyorum: konu amacı dışındaki mesajlara cevap vermeyin.yok sayın.burda amacımız karınca misali safımızı tutmamk.
KAHROLSUN İSRAİL...KAHROLSUN....
UNUTMAYIN DEMİRİ DELEN SU DAMLASININ KUVVETİ DEĞİL,SÜREKLİLİĞİDİR....

Eklentiler

• $10500372_782551498434471_5870896065994603322_n (1).jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleyen: Moderatör:
Diger topigi terk etmistim. Bu topigi takipteyim. Allah zulum gorenlerin yardimcisi olsun.
BOYKOTA TAM DESTEK...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bazi arkadaslarimiz engellenmis
geri donunce burda bekliyoruz
sadece boykota katilmak isteyenleri

diger topigi terk etmistim. Bu topigi takipteyim. Allah zulum gorenlerin yardimcisi olsun.
Boykota tam destek...

lütfen çok dikkat edin ve konu dışı konulara açıp konuyu kapattırmak isteyenler olacaklardr.o mesajları yok sayın ve cevap vermeyin.en güzel cevap;cevap vermememktr....konumuz sadece boykot

yeniden mi actiniz iyi olmus :) insallah burada tartisma cikmaz .. o zaman tekrar soyliim detayli liste var bende isteyenlere ozel msj olarak atarim cnku bu paylasinlan listelerde yanlislar var..

yeniden mi actiniz iyi olmus :) insallah burada tartisma cikmaz .. o zaman tekrar soyliim detayli liste var bende isteyenlere ozel msj olarak atarim cnku bu paylasinlan listelerde yanlislar var..

yanlislar olabilir
bu arada hosgeldiniz
ama yinede yerli mali yurdum mali varmi otesi
bi adet lahmacunu dunya hamburgere degismem :)

sizde listenizi burayi birakin herkez gorsun

Son düzenleme:
yanlislar olabilir
bu arada hosgeldiniz

aynen...yerli malı yurdum malı...veee 869 kodu unutmuyoruz

soylemedende gecemicem o ilk resimdeki bebegin yerinde olmak isterimde
annesinin yerinde hayatta olmak istemem
Allah korusun bu bebecikler icin boykota son hiz devam

yanlislar olabilir
bu arada hosgeldiniz

aynen turk lezzetleri bi ayri
canim ayni listeyi facebook ta da paylastim smdi buradan da paylasirsm arama motorlarndan fln desifre olurum dye paylasmak istemiyorum ozel msj icerikleri arama motorlarnda cikmiyor ya

lütfen çok dikkat edin ve konu dışı konulara açıp konuyu kapattırmak isteyenler olacaklardr.o mesajları yok sayın ve cevap vermeyin.en güzel cevap;cevap vermememktr....konumuz sadece boykot

Zaten sirf cevap vermemek adina terk etmistim. Bizim gayemiz sadece BOYKOT...

coco cola ya hayir[video=facebook;746125302098036]https://www.facebook.com/photo.php?v=746125302098036&set=vb.743465095697390&type=2&theater[/video]

denemeeeee
video cikmadi

Son düzenleme:
Batı resmen vahşetin mimarı. Biz neden alman,amerika,ingltre vs mallarını alalım ki....

Kola zaten zararli biliyorum ama bir anda birakilmiyor. ColaTurka'ya gectik gayet memnunuz. Elimizde bulunan urunleri tuketince alisverisleri artik listeye gore yapacagiz. Herseyin muadili var. Birbirimizi bu konuda da bilgilendirebiliriz tecrubelerimizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…