• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı ‘Darbe’ Değil ‘Yolsuzluk’ Diyor

Neyse ben üyelik iptali isteğinizi yönetime ileteyim.:12:

koşun hemen yapın

zaten sizin gibi düşünenlere laf yok karşı çıkana uyarı var:47:

düşünce özgürlüğünden bahseden sizler işinize gelmeyince üyelik iptali demi...işte busunuz ve o yüzden azınlıksınız

koşun hemen yapın

zaten sizin gibi düşünenlere laf yok karşı çıkana uyarı var:47:

düşünce özgürlüğünden bahseden sizler işinize gelmeyince üyelik iptali demi...işte busunuz ve o yüzden azınlıksınız

Hanımefendi üyelik iptalini kendiniz istemişsiniz.Ayrıca burada en çok ceza alanlar hükümet yanlıları değildir,hükümeti eleştirenlerdir.Çünkü hükümet yanlılarından yazan birkaç kişi vardır hakaret etmeden.

Hadi selametle.

tepki almak umurumda değil:31:işte sizin görmek istediğiniz bu neden diğer yorumları görmüyorsunuz:26:

başkana oy veren insanlara ne hakaretler ediliyor ama tabi o sizin işinize geliyor

Benim görmek istediğim seviyeli mesajlardır..:31::31:
Diğer yorumları görmedim..
Ama kalkıpta sizin başkanınıza oy verenleree ''yırtın kendinizi'' demiyoruz değilmi?

önce doğru okuyun bir tarafınızı uydurmasını siz yapıyorsunuz

ben kendinizi dedim aynı şey değil....sizin derdiniz farklı!!

ha yırtmak kelimesi normal yani

yok yok sizinle tartışılmaz kendi ağzınızdan çıkanın hesabını yapamıyorsunuz ki daha.
düşünce özgürlüğü deyip duruyorsunuz ama insanlara kendinizi yırtmayın deyince özgürlükçü mü oluyorsunuz..

neyse sizi size bırakıyorum.

istediğiniz kadar yırtın kendinizi bu ülke seçimini yapıyor %50 ortada :))))))))))))))))))))))))))))

Ayık olun lütfen.
Bizim kendimizi yırttığımız yok, yırtılan ülkenin ta kendisi. Bu hukuksuzluklardan dolayı, yolsuzluklardan dolayı başınıza, çoluğunuza çocuğunuzun başına bir şey gelince de böyle sırıtacak mısınız merak ediyorum doğrusu? :28:

Back