- Konu Sahibi _MedceziR_
-
istediğiniz kadar yırtın kendinizi bu ülke seçimini yapıyor %50 ortada :))))))))))))))))))))))))))))
istediğiniz kadar yırtın kendinizi bu ülke seçimini yapıyor %50 ortada :))))))))))))))))))))))))))))
Önce tartışmayı ve seviyeli konuşmayı öğrenin,sonra yazın buralara.
ben dediydim.....akp kapı kapı dolaşıp evet biz böyle böyle yolsuzluk yaptık dese sonuç değişmez....
sizin seviye dediğiniz şey sadece sizin istediğiniz şeyleri duymak ama yok öyle
siz isterseniz bu civarlarda dolaşmayın zira burada söylenenleri, konuşulanları anlamayabilirsiniz...ya da siz de duymak istemeyeceğiniz "seviyeli" şeyler duyabilirsiniz...
evet belli bu civarlar sadece sizin görüşünüze katılanlara ait te siz hangi hakla benim nerede dolaşacağımı söyleyebiliyorsunuz
evet belli bu civarlar sadece sizin görüşünüze katılanlara ait te siz hangi hakla benim nerede dolaşacağımı söyleyebiliyorsunuz
Alakası yok.Sadece hakaret etmek ve polemik çıkarmak için yazıyorsunuz,kaç seferdir dikkat ediyorum.
Burada her kesimden insan var,doğruları konuşabilen...Eleştiren,sorgulayabilen.
Taban tabana görüşlerimin zıt olduğu onlarca arkadaşım var burada. Ama biz aynı dili konuşuyoruz,üstelik hakaret etmeden.
Görüşlerinizi savunmanıza kimse laf demez ama kışkırtmayın insanları.
bir tane hakaret gösterin de bi göreyim yaa ne yazmışım hakaret??
tam tersine bende sizin beni kışkırtmaya çalıştığınızı düşünüyorum... sizin polemik için uğraştığınızı görüyorum(yoksa ne haddinize bana buralarda dolaşma demek)
Yırtın kendinizi ne demek söylermisiniz?
Siz bunu söylerseniz tepki alırsınız elbette.
bir tane hakaret gösterin de bi göreyim yaa ne yazmışım hakaret??
tam tersine bende sizin beni kışkırtmaya çalıştığınızı düşünüyorum... sizin polemik için uğraştığınızı görüyorum(yoksa ne haddinize bana buralarda dolaşma demek)
hayır yazmayım diyorum tutamıyorum kendimi
arkadaşım bir tarafınızı yırtsanız da demek hakaret değil de ne
sizin hakaret ölçünüz ne ya da onu bilmek lazım gerçi
kendi ağzından çıkanın muhasebesini nasıl yapamaz bir insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?