Bati avrupa programi

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
merhaba arkadaslar. ben Almanya da yasiyorum ve burada acikogretim universitesinin lisans programi olan halkla iliskiler ve reklamcilik bolumunde okumak istiyorum. 4 ay once anne oldum tabi surekli evde olmanin calismak istedigim anda istedigim bir iste calisamicak olmam baya uzdugu icin boyle bir sey yapmaya karar verdim. cogu seyi arastirdim. diploma denkligi hepsi oluyormus. yalniz aklima takilan birkac konu var. almanyada yasayan bu konu hakkinda bilgi sahibi olanlardan yardim istiyorum. oncelikle halkla iliskiler ve reklamcilik okuduktan sonra almanyada ne gibi islerde calisabilirim ve bu bolumun almanyada bir onemi var mi? tabi oncelikle yeterli seviyede almancaogrenmem gerektigini biliyorum. ama diplomami aldigimda diploma denkligiyle birlikte bu alanda hangi isleri bulabilirim yoksa sadece diploma mi almis olurum? yardimlariniyi bekliyorum simdiden tesekkur ederim

Saniyorum kayit tarihi gecti. Ama facebook kullaniyorsaniz Bati Avrupa Bürosunun sayfasi var. Onu takip edin. Tarihler duyurular oluyor. Iş konusunu inanin bilemiyorum. Bana harci cok pahali geldi son anda orda okuyacagima Alman unisinde okurum dedim vazgectim. Iyi mi yaptim kötü mü bilmiyorum. Ayrica sizi bizim konuya bekliyorum. Almanca calisiyoruz. Bak Almanya da hem okuyup hem calisilabilecek bir sistem de var. Bir de ikinci üniversite basvurusu mu yapmak istiyorsunuz ilk mi?

TopraKahveBob sen batı avrupa programına mı kayıtlıydın.

Ben son anda vaz gectim. Kayit yaptirmadim canim ama bilgim var biraz. Ne zamandir da görüsemiyorduk adini görünce bildirimde mutlu oldum :)

Aslında aklımda olan buraya kayıt yaptırdıktan sonra almanya ünisine yatay geçiş hakkı varmış. Çünkü ben lise eğitimimi falan türkiyede yaptığım için ve türkiyede ösym sınavlarına girmedim burda abitur yapmam gerekiyor ve oda sıfırdan başlamam gereken bir mevzu. İlk üniversite olucak. Konunuza bakıyorum hemen ayrıca geç yazdım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…