Bikac gün önce yaptığımda daha silikti su an biraz daha koyu.bu ay ikinci catlatma iğnemi olmuştum.ilişki için çok zamanımız olmadı sadece dr söylediği zamanı dinlemiştik.normalde adetim düzenli değil aAma son beş aydır hiç sasmamisti.şimdi iki gün gecikti birşey olabilir mi acaba?
Senin de yumurtlama testi mi koyu çıkmıştı canımCanım seni heveslendirmek istemem ama ilk gebeliğimde adetim geçtikten sonra böyle koyu çıkmıştı, inşallah hamilesindir, yarın hemen gebelik testi yap, varsa çıkar, inşallah vardır.
Senin de yumurtlama testi mi koyu çıkmıştı canım
Bugun yine yaptim daha koyu cikti.insallah hamileyimdir :)Evet yumurtlama testiydi.
Bugun yine yaptim daha koyu cikti.insallah hamileyimdir :)
Evet test al hemen yapBuda bugün ki ovulasyon testim bariz koyu çıkıyor üç gündür :) Evdede gebelik testi yok.çok heycanliyim gidip test alayım bari eczaneden :)
Bu saatte nöbetçi eczaneden test alıp yaptım ve sonucccc:):):) ama catlatma ignesinden falan değildir ınşallah adetimin üstünden 4 gün geçti.etkisi kalirmi kiEvet test al hemen yapben de 3 gün yapmıştım, gittikçe koyulaştı, sonra test yaptım pozitif çıktı.
Bu saatte nöbetçi eczaneden test alıp yaptım ve sonucccc:):):) ama catlatma ignesinden falan değildir ınşallah adetimin üstünden 4 gün geçti.etkisi kalirmi ki
Çok sağol canım.bugün bi gebelik tetsyi daha yaptım o da aynı :)yarın doktora gidicemCanım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah, etkisi kaldığını zannetmiyorum baya geçmiş çünkü, tekrardan hayırlı olsun
Rahatlıkla doktora gidebilirsin hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah çatlatma iğnesinin etkisi olsa bile bu kadar zaman sonra ovü testinde bu kadar köyü çıkmaz 13 gün süresi var ve senin adetin geçmiş 4 gün tekrar hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallahÇok sağol canım.bugün bi gebelik tetsyi daha yaptım o da aynı :)yarın doktora gidicem
Çok sağol canım Allah hepimize nasip eder ınşallah hayırlısı ile.yarın tam bir hafta olcak.Ama doktora gitmeden heveslenmek istemiyorum.daha öncede ovulasyon yapmıştım bi tane o silikti.son zaman koyu çıkmaya başladı.gebelik testide iki tane yaptım anında koyu çıktı.Hayırlı si artık :)Rahatlıkla doktora gidebilirsin hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah çatlatma iğnesinin etkisi olsa bile bu kadar zaman sonra ovü testinde bu kadar köyü çıkmaz 13 gün süresi var ve senin adetin geçmiş 4 gün tekrar hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah
Tebrik ederim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim darısı bize olsun inşallahHamileyimmm :)
Tesekkurler canım.iki güncel 930du ultrasonda kese görünmüyordu.bugün guttigimde gördüm şükür:)Tebrik ederim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim darısı bize olsun inşallahkaç cıktı değerin
Çok sevindim tekrar hayirli olsun inşallahTesekkurler canım.iki güncel 930du ultrasonda kese görünmüyordu.bugün guttigimde gördüm şükür:)
Çok tesekkurler canım Allahın izniyle kalp atisinida duyarım ınşallahÇok sevindim tekrar hayirli olsun inşallah
Saglikla kucagina al ins Canım benimde yarin hasta olmam lazim ama sabirsizim 5 gundur ovl testi yapiyorum hep koyu 3 gundurde T cizgisi daha koyu sence bebis midir daha once sende boyle olup regl oldun muÇok sağol canım.bugün bi gebelik tetsyi daha yaptım o da aynı :)yarın doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?