İns cnm insAmin inşaallah hepimizin canım ayyyy aminnn aminnn gelsinde bebek umudumuz olsun
Ay hadi insallh balim tabi olur şunun şurasında ne kadrlikk ewlisinİnşaallah kuzu birtek o kaldı burada özel muayenesi olan bi doktora başladım bu ay o kadar güzel konuştu ki %99bebeğin olacak senin dedi Allah izin veririse inşaallah çok memnun kaldım biraz pahalı ama olsun napalım inşaallah vesilem olurda
Hee sanmıyorum kuzu bi zararı olacağını bu ay bidaha dene bakalım öbür aya teşekkür etmeye gidersin inşaallah sen rahim filmi çekildin miOt wermistı göbeğimi belimi çekmişti kuzu
Yok kuzum cekilmedim korkmuyorum bi kaç ay daha geçsin olmazsa gdicmHee sanmıyorum kuzu bi zararı olacağını bu ay bidaha dene bakalım öbür aya teşekkür etmeye gidersin inşaallah sen rahim filmi çekildin mi
Tatlm takvmde 9 nisan ama bugn oldum adet bugunu yaz cnm sen@busraangell senin bat ne zmn kuzu
cnm nerde oturuyorsun doktorunun adi neİnşaallah kuzu birtek o kaldı burada özel muayenesi olan bi doktora başladım bu ay o kadar güzel konuştu ki %99bebeğin olacak senin dedi Allah izin veririse inşaallah çok memnun kaldım biraz pahalı ama olsun napalım inşaallah vesilem olurda
Canm ben pek otlara guvenmyrm iyi olcm derken kotu olma cnm ynede sen blrsnYok kuzum cekilmedim korkmuyorum bi kaç ay daha geçsin olmazsa gdicm
Balıkesir'de oturuyorum canım Erkan coşkuncnm nerde oturuyorsun doktorunun adi ne
19ay canım bunun 7ayı korunduk 2ayıda eşimin seyir sepetlerine sayalım bunada kendini avutma denir.Ay hadi insallh balim tabi olur şunun şurasında ne kadrlikk ewlisin
Bende korkuyorum ama artik beklemek İstemiyorum sorun tüplerdeyse o kadar beklediğim için bile kızacağım kendimeYok kuzum cekilmedim korkmuyorum bi kaç ay daha geçsin olmazsa gdicm
hmmm ayni yerde oturuyorsak bende ona gideyim diycektim cnm ama malesef sehirler farkli bende doktorumdan cok memnun degilimdeBalıkesir'de oturuyorum canım Erkan coşkun
Sen nerede oturuyorsun canımhmmm ayni yerde oturuyorsak bende ona gideyim diycektim cnm ama malesef sehirler farkli bende doktorumdan cok memnun degilimde
mersin cnmSen nerede oturuyorsun canım
Aaaa hemşerim ben Mersinliyimmersin cnm
hadi yaa cnm bir mersinli daha cikti burdan yaaaAaaa hemşerim ben Mersinliyim
varmi cnm burdan bildigin bir doktor yaaaAaaa hemşerim ben Mersinliyim
Öbürü kim Ya ben ilk defa karşılaşıyorum bi Mersinliyle yaa çok sevindim valla çok özledim memleketimihadi yaa cnm bir mersinli daha cikti burdan yaaa
tam hatirlmiyrm suanda kim oldugunuda konusmustuk bir oyleÖbürü kim Ya ben ilk defa karşılaşıyorum bi Mersinliyle yaa çok sevindim valla çok özledim memleketimi
Canım valla ablalarım maşallah patır patır hamile kalıp doğurduğu için bilmiyorum öyle bebek üzerine iyi olan doktorlarıvarmi cnm burdan bildigin bir doktor yaaa
anladim cnm bzmde hkkimizda hyrlisi olsn onsaallhCanım valla ablalarım maşallah patır patır hamile kalıp doğurduğu için bilmiyorum öyle bebek üzerine iyi olan doktorları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?