• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 4 günüm !!!!!!!

Seda402

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
100
29
28
Kızlar aşılama oldum bata 4 günüm kaldı ilk başlarsa kasik ağrılarım akintim şişkinlik halsizlik göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim vardı şuan hiç biri yok normalde regl ağrılarımın başlaması gerekiyordu ama o bile başlamadı. Sadece dün biraz fazla yoruldum ve kasığımda hafif bir batma hissettim. Benim gibi belirtisi olmadan hamile kalan var mı ?? Çok üzgünüm :KK43:

Bende klomen kullandim 4 günüm var yarın sabah bı test yapayım diyorum ama çok korkuyorum:cry: 3 günüdür geçmeyen baş ağrısı var ve yumurtlamadan sonra düzenli değil ama ara ara kasik agrim oldu ve sarı akıntım var çok fazla stres sıkıntıdan çok kilo aldim sürekli yiyorum hamile değilsem kilo verme serüvenine başlarım yine:KK43:

Bende klomen kullandim 4 günüm var yarın sabah bı test yapayım diyorum ama çok korkuyorum:cry: 3 günüdür geçmeyen baş ağrısı var ve yumurtlamadan sonra düzenli değil ama ara ara kasik agrim oldu ve sarı akıntım var çok fazla stres sıkıntıdan çok kilo aldim sürekli yiyorum hamile değilsem kilo verme serüvenine başlarım yine:KK43:
Bende test yapmaya korkuyorum canım günümün geçmesini beklemeyi düşünüyorum Allah sanada nasip etsin inşallah hamilesindir

Sabah yaptım başta çok az silikte sonra net gözle görülür silik oldu ama ben bekleyeceğim tabi netlesirse doktora gidecgim heyecandan doğru dyzgud çekemedim bide

Eklentiler

• IMG_20181017_075219.jpg
    IMG_20181017_075219.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20181017_073755.jpg
    IMG_20181017_073755.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 66
Sabah yaptım başta çok az silikte sonra net gözle görülür silik oldu ama ben bekleyeceğim tabi netlesirse doktora gidecgim heyecandan doğru dyzgud çekemedim bide
Çok silik var canm hemen çıktıysa kesin vardır İnşaAllah :) hayırlı olsun

Çok silik var canm hemen çıktıysa kesin vardır İnşaAllah :) hayırlı olsun
Hemen çıktı 2 dk içerisinde elime aldım belli oluyordu ve ben bu teste hiç çizgi goremem yoksa hep kullanıyorum en son temmuz da ameliyat olmustum doktorum artık hic bir sorun kalmadı gebelik bekliyoruz dedi Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etmiştir ve bekleyen tüm herkese hayırlı zamanda nasip etsin

Hemen çıktı 2 dk içerisinde elime aldım belli oluyordu ve ben bu teste hiç çizgi goremem yoksa hep kullanıyorum en son temmuz da ameliyat olmustum doktorum artık hic bir sorun kalmadı gebelik bekliyoruz dedi Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etmiştir ve bekleyen tüm herkese hayırlı zamanda nasip etsin
Amin canım benm ozaman vardır testi yarın ilk idrarla tekrarla:anneadayı:

Bende normalde hep yaptıgım marka test sonradanda olsa çizgi görmezdm
Ama bubtestimde 1 gün sonra baktım da vardı

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-17-01-03-00.png
    Screenshot_2018-10-17-01-03-00.png
    158,4 KB · Görüntüleme: 55
Biraz erken yaptım sadece
Amin canım benm ozaman vardır testi yarın ilk idrarla tekrarla:anneadayı:

Bende normalde hep yaptıgım marka test sonradanda olsa çizgi görmezdm
Ama bubtestimde 1 gün sonra baktım da vardı
Sen ne zaman yaptın bunu canim

Ne zaman yapacaksın peki belki netlesmistir ben öyle sonraki gün dekan değil 2 dk da gördüm 5 dk da baya göründü bak aslında bu şekilde ama benim telefon biraz puslu çekiyor

Eklentiler

• BeautyPlus_20181017082000694_save.jpg
    BeautyPlus_20181017082000694_save.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 54
Ne zaman yapacaksın peki belki netlesmistir ben öyle sonraki gün dekan değil 2 dk da gördüm 5 dk da baya göründü bak aslında bu şekilde ama benim telefon biraz puslu çekiyor
Sende kesin var bence canm

Bu gün yine alıp yapıcam varsa çıkar herlde
Yoksada beklediği içini olmuşturo:)

Back