- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Bacım her gün nasıl yapalım:)) tavsiye edilen gün aşırı ya ondan dikkat etmeye çalıştım bu ay Ama bundan bile tiksindim. Dün yaptık bugün yapmıcaz diye mutluluktan deliriyorum:))neden 1 gün ara veriyorsunuz?
Kiz niue tiksiniyorsun anlamadim ))) istuyerek yapmiyormusun?ne kadar suredir evlisiniz?Bacım her gün nasıl yapalım:)) tavsiye edilen gün aşırı ya ondan dikkat etmeye çalıştım bu ay Ama bundan bile tiksindim. Dün yaptık bugün yapmıcaz diye mutluluktan deliriyorum:))
Kuzum işte güç hayat koşurması. açıkcası sadece eşimi özleyip arzulayınca sevişmek istiyorum. O şekilde tutturamadık :)) dedim bu defa sıkı yönetim gün aşırı.Kiz niue tiksiniyorsun anlamadim ))) istuyerek yapmiyormusun?ne kadar suredir evlisiniz?
Benim kırmızılar geliyor galiba kasiklarim da baya ağrı varihtiyacın olmaz inşallahh ama lazım olursa yaz yorumlarız beraber
Bacım her gün nasıl yapalım:)) tavsiye edilen gün aşırı ya ondan dikkat etmeye çalıştım bu ay Ama bundan bile tiksindim. Dün yaptık bugün yapmıcaz diye mutluluktan deliriyorum:))
Bazıları diyor ki non stop her gün. Ama doktorların gene gün aşırıyı tavsiye ediyor. Bazıları ise mesela gece yap ertesi gün yapma sonraki gün sabah yap bunu tavsiye edende çok 36 saat :))ya acemisiyim buraların herkes yazmış 1 gün ara ile diye merak ettim. hergün yapınca sperm kalitesi mi düşüyor acaba
karışık işler. ama yumurtlama zamanını iyi takip etmek gerek. bence hergün yapılmalı o tarihlerde. gün aşırı da yapılsa sperm 48 saat canlı kalır diyolar hatta 36 saat.. o yüzden 36 saatte bir yapılsa da olur diyolar ama garantisi var mı..Bazıları diyor ki non stop her gün. Ama doktorların gene gün aşırıyı tavsiye ediyor. Bazıları ise mesela gece yap ertesi gün yapma sonraki gün sabah yap bunu tavsiye edende çok 36 saat :))
Canım bildiğim kadarıyla sperm vücutta 2 gün yaşıyor o yüzden 1 gün durup 1 gün ilişki diyorlar :)ya acemisiyim buraların herkes yazmış 1 gün ara ile diye merak ettim. hergün yapınca sperm kalitesi mi düşüyor acaba
Benim kırmızılar geliyor galiba kasiklarim da baya ağrı var
Yok olmadı hala ama ağrım var bi yandan da afedersin hiç kabız olmam ama kabız olmuşum ağrılar birbirine karıştıkasık ağrısı yalnızca adet belirtisi değildir ama
oldumu kanaman?
Yok olmadı hala ama ağrım var bi yandan da afedersin hiç kabız olmam ama kabız olmuşum ağrılar birbirine karıştı
Önemli değil canım :) 9 mayis takvime göre ama önceden 28 günde bir olurdum son 4 aydır falan duzensizlesti onu da çözemedim zaten ultrason girdim kist var sanıp temiz çıktı kafam karışıkbata kaç vardı canım ya kafam karışıyor hep sormaktan kızlara :)
Önemli değil canım :) 9 mayis takvime göre ama önceden 28 günde bir olurdum son 4 aydır falan duzensizlesti onu da çözemedim zaten ultrason girdim kist var sanıp temiz çıktı kafam karışık
Benim hiç umudum yok canım ya yumurtlamayı falan hiç takip etmedim sık ilişki de olmadı ama yine de belirti yaşayınca insan acaba mi diyo :)senşn erken gebelik testinde daha belirgin olmak üzere normal testte de çıkar silik çizgi canım
Benim hiç umudum yok canım ya yumurtlamayı falan hiç takip etmedim sık ilişki de olmadı ama yine de belirti yaşayınca insan acaba mi diyo :)
Amin canim benim hepimizin inşallah :)inşallah gönlünce olur canım
Inşallah canım :) bata 3-4 gün kala çıkıyor bildiğim kadarıyla idrarda. Ama kanda daha hızlı öğrenebiliyorsun:)Mayıs 18 regl tarihim.. inşallah olmam :))
Dün 14. günüydü doğurganlık seviyemin yüksek olduğu gündü. Bugün şansımızı deneyeceğiz.
Mayısın 18ni nasıl bekleyeceğim ya.. ondan önce test yapsam çıkar mı.. çıkan var mı?
En son regl tarihim 21 Nisan.
Inşallah canım :) bata 3-4 gün kala çıkıyor bildiğim kadarıyla idrarda. Ama kanda daha hızlı öğrenebiliyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?