BATa kaç gün kaldı kızlar:)

Kiz niue tiksiniyorsun anlamadim ))) istuyerek yapmiyormusun?ne kadar suredir evlisiniz?
Kuzum işte güç hayat koşurması. açıkcası sadece eşimi özleyip arzulayınca sevişmek istiyorum. O şekilde tutturamadık :)) dedim bu defa sıkı yönetim gün aşırı.
5 yıllık evliyim maşallah harika bir cinsel hayatımız vardı...
Amaaa 9 ay önce acaba bizimde bir minik bebişimiz olmasın mı??? Diye düşünüp prezervatifi hayatımızdan çıkarana kadar.

8-9 ay önce korunmayı bıraktık hala tık yok. Ben pimpiriğim bütün tahlil test vs yaptırdım bin şükür sıkıtnı yok. Doktor 12 ay içinde genelde gerçekleşir. 9 ay olmuyor demek için erken bir süre düzenli deneyin dedi.
6-8-10-12 şeklinde yapabilirsiniz diye de ekledi :))

Ama görev bilinci oluşuyor adete 11 gün kaldı sıkıldım . Tiksindim :))

Bacım her gün nasıl yapalım:)) tavsiye edilen gün aşırı ya ondan dikkat etmeye çalıştım bu ay Ama bundan bile tiksindim. Dün yaptık bugün yapmıcaz diye mutluluktan deliriyorum:))
ya acemisiyim buraların herkes yazmış 1 gün ara ile diye merak ettim. hergün yapınca sperm kalitesi mi düşüyor acaba

ya acemisiyim buraların herkes yazmış 1 gün ara ile diye merak ettim. hergün yapınca sperm kalitesi mi düşüyor acaba
Bazıları diyor ki non stop her gün. Ama doktorların gene gün aşırıyı tavsiye ediyor. Bazıları ise mesela gece yap ertesi gün yapma sonraki gün sabah yap bunu tavsiye edende çok 36 saat :))

Bazıları diyor ki non stop her gün. Ama doktorların gene gün aşırıyı tavsiye ediyor. Bazıları ise mesela gece yap ertesi gün yapma sonraki gün sabah yap bunu tavsiye edende çok 36 saat :))
karışık işler. ama yumurtlama zamanını iyi takip etmek gerek. bence hergün yapılmalı o tarihlerde. gün aşırı da yapılsa sperm 48 saat canlı kalır diyolar hatta 36 saat.. o yüzden 36 saatte bir yapılsa da olur diyolar ama garantisi var mı..
hem tazesi varken niye 3 günlük spermi kullanalım ayol

Yok olmadı hala ama ağrım var bi yandan da afedersin hiç kabız olmam ama kabız olmuşum ağrılar birbirine karıştı

bata kaç vardı canım ya kafam karışıyor hep sormaktan kızlara :)

bata kaç vardı canım ya kafam karışıyor hep sormaktan kızlara :)
Önemli değil canım :) 9 mayis takvime göre ama önceden 28 günde bir olurdum son 4 aydır falan duzensizlesti onu da çözemedim zaten ultrason girdim kist var sanıp temiz çıktı kafam karışık

Önemli değil canım :) 9 mayis takvime göre ama önceden 28 günde bir olurdum son 4 aydır falan duzensizlesti onu da çözemedim zaten ultrason girdim kist var sanıp temiz çıktı kafam karışık

senşn erken gebelik testinde daha belirgin olmak üzere normal testte de çıkar silik çizgi canım

senşn erken gebelik testinde daha belirgin olmak üzere normal testte de çıkar silik çizgi canım
Benim hiç umudum yok canım ya yumurtlamayı falan hiç takip etmedim sık ilişki de olmadı ama yine de belirti yaşayınca insan acaba mi diyo :)

Kızlar bugün hudırellez
Bebek sahibi olmak için fikri olan var mı
Dilek dileme konusunda

Mayıs 18 regl tarihim.. inşallah olmam :))

Dün 14. günüydü doğurganlık seviyemin yüksek olduğu gündü. Bugün şansımızı deneyeceğiz.

Mayısın 18ni nasıl bekleyeceğim ya.. ondan önce test yapsam çıkar mı.. çıkan var mı?

En son regl tarihim 21 Nisan.

Inşallah canım :) bata 3-4 gün kala çıkıyor bildiğim kadarıyla idrarda. Ama kanda daha hızlı öğrenebiliyorsun:)

Inşallah canım :) bata 3-4 gün kala çıkıyor bildiğim kadarıyla idrarda. Ama kanda daha hızlı öğrenebiliyorsun:)

Bu ay içimde tuhaf bi his var.. sanki hamile kalacakmışım gibi. 25 mayıs doğum günüm sanki Allah güzel bir hediye emanet edecekmiş gibi..
Burada kalsın bakalım bu ay ne olacak :)

3-4 gün kalmasına bile daha var nasıl geçecek günlerr ( Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…