- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Papatyaa90
-
Bir haftadır gribim bide inşallah öyledir canımCanım hava değişiminden gecikiyorda olabilir, ama hayırlısı inşallah hamişsindir..
Bata bir gün var ama hiç bir belirti yaşamıyorum ne adet olacakmış hissi ne de başka bişey normalde bir hafta önceden başlardı ama şu an hiç bir şey yok sadece göğüslerim hassaslaştı bir hafta önce ve oda çok az ve geçti acaba bu ay var mıdır bebiş hiç böyle olmamıştı heveslenmekte istemiyorum 2 kimyasalın üzerine ama benim gibi olan var mıdır ?
Ağırmıyor bile artık zaten yarın bat bakalım bekliyorum hafif adet olacakmış hissi gelmeye başladı normalde bir hafta önceden başlardıBenim arkim oyle oldu sadece gogsu agriyodu hamileymis. Darisi bizlere. Benim gogsum hic bir donemde hassaslasmiyo ama hamilelikte hassaslasir mi bilmiuorum
Hayirlisi olsun bakalimAğırmıyor bile artık zaten yarın bat bakalım bekliyorum hafif adet olacakmış hissi gelmeye başladı normalde bir hafta önceden başlardı
Test yaptn mı canm merak ettimAğırmıyor bile artık zaten yarın bat bakalım bekliyorum hafif adet olacakmış hissi gelmeye başladı normalde bir hafta önceden başlardı
Yapmadım canım korkuyorum yapmaya yine negatif görürüm diye ama henüz olmadı bugün ilk günü normaldeTest yaptn mı canm merak ettim
Yani canm varsada yoksada çıkar artk bence yapYapmadım canım korkuyorum yapmaya yine negatif görürüm diye ama henüz olmadı bugün ilk günü normalde
Çıkar mı ilk günden daha önce kimyasal geçirmiştim değer 7 küsürlerdeydi çıkmamıştıYani canm varsada yoksada çıkar artk bence yap
Çıkar bence silikte olsaÇıkar mı ilk günden daha önce kimyasal geçirmiştim değer 7 küsürlerdeydi çıkmamıştı
Eve gidince yapayım bari ama korkuyorum ya of ama yaparım heralde beklemek gerçekten zorÇıkar bence silikte olsa
Bana da haber ver canım merakla bekliyorumEve gidince yapayım bari ama korkuyorum ya of ama yaparım heralde beklemek gerçekten zor
Tamam canımBana da haber ver canım merakla bekliyorum
Test bu şekilde canım bişey yok gözüküyorBana da haber ver canım merakla bekliyorum
Ve bugün adet oldum maalesefBana da haber ver canım merakla bekliyorum
Hadi yaaaVe bugün adet oldum maalesefy
Azıcık üzülüyor insan işte 6 ay oldu denemeler bakalım daha uzun süre deneyen bekleyen var biz de bekleyeceğiz mecbur hayırlısıHadi yaaaüzülme nasip değilmiş canm
Hayırlı zaman değilmiş demekki canm rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAzıcık üzülüyor insan işte 6 ay oldu denemeler bakalım daha uzun süre deneyen bekleyen var biz de bekleyeceğiz mecbur hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?