Gebeliğe Hazırlık Bata bir gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatyaa90

Kimyasallar kraliçesinin Gerçek miniği geliyor 👸🏻
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
1.825
3.153
48
Bata bir gün var ama hiç bir belirti yaşamıyorum ne adet olacakmış hissi ne de başka bişey normalde bir hafta önceden başlardı ama şu an hiç bir şey yok sadece göğüslerim hassaslaştı bir hafta önce ve oda çok az ve geçti acaba bu ay var mıdır bebiş hiç böyle olmamıştı heveslenmekte istemiyorum 2 kimyasalın üzerine ama benim gibi olan var mıdır ?

Canım hava değişiminden gecikiyorda olabilir, ama hayırlısı inşallah hamişsindir..

Benim arkim oyle oldu sadece gogsu agriyodu hamileymis. Darisi bizlere. Benim gogsum hic bir donemde hassaslasmiyo ama hamilelikte hassaslasir mi bilmiuorum

Benim arkim oyle oldu sadece gogsu agriyodu hamileymis. Darisi bizlere. Benim gogsum hic bir donemde hassaslasmiyo ama hamilelikte hassaslasir mi bilmiuorum
Ağırmıyor bile artık zaten yarın bat bakalım bekliyorum hafif adet olacakmış hissi gelmeye başladı normalde bir hafta önceden başlardı

Azıcık üzülüyor insan işte 6 ay oldu denemeler bakalım daha uzun süre deneyen bekleyen var biz de bekleyeceğiz mecbur hayırlısı
Hayırlı zaman değilmiş demekki canm rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…