• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata bir gün kala test yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

youmine

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
119
46
13
26
Arkadaşlar bu ay bir sürü farklı belirti yaşadım mide ağrısı/acısı bir hafta boyunca. Kasık batması koku hassasiyeti ve mide bulantım var şuanda. Bügün regl olmam gerekiyordu olmadım ve dün test yaptım hiçbişey çıkmadı fakat her gören hamilesin sen filan diyor rengimden dolayı sizce varsa çıkmamış olabilir mi ayrıteyyen bir kutu inofolic combi kullandım bu ay ins hamileyimdir

Arkadaşlar bu ay bir sürü farklı belirti yaşadım mide ağrısı/acısı bir hafta boyunca. Kasık batması koku hassasiyeti ve mide bulantım var şuanda. Bügün regl olmam gerekiyordu olmadım ve dün test yaptım hiçbişey çıkmadı fakat her gören hamilesin sen filan diyor rengimden dolayı sizce varsa çıkmamış olabilir mi ayrıteyyen bir kutu inofolic combi kullandım bu ay ins hamileyimdir
Canım belirtilere takılma burada ne belirtiler yaşayıp hamile olmayan oldu. Genelde gec döllenme degilse adete 1 gün kaşa çıkar testte. Kesin öğrenmek istiyorsan kan verebilirsin.

Canım belirtilere takılma burada ne belirtiler yaşayıp hamile olmayan oldu. Genelde gec döllenme degilse adete 1 gün kaşa çıkar testte. Kesin öğrenmek istiyorsan kan verebilirsin.
Yok mudur benim gibi testte çıkmayıp hamile olan ya çok umutlanıyorum:/

Yok mudur benim gibi testte çıkmayıp hamile olan ya çok umutlanıyorum:/
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün gecti canım? İnşallah vardır umudunu yitirme yinede Allah büyük ama ben yaşafıhım tecrübelere göre yorumluyorum

Yumurtlamanın üzerinden kaç gün gecti canım? İnşallah vardır umudunu yitirme yinede Allah büyük ama ben yaşafıhım tecrübelere göre yorumluyorum
Ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama regle bir hafta kala sol kaşığıma batma çok oldu

Kan testi keain çözüm ama testte çıkmıyorsa yoktur bende yaşadım bu ay.

Gecikmemin 8.günü canım testelrde çıkmadı ama umudum hala var pazartesi kan vericem olmazsam
Eğer sende olmazsan bi kan ver

hadi hayirli habelerinizi alalim kizlar 🙏♥️ yazmayi unutmayin

Ben de yumurtlamamın 12.günü yani adete iki gün kala testte negatif gördüm ama asla umudumu yitirmedim 🤣🤣 bugün adet günüm henüz gelen giden yok 🤣🤣 ve ben hala ümitliyim sonuçta idrar testi bu göstermeye bilir 🙈🙈
Her ay böyle yapıyorum sonra kırmızıları görünce depresyona giriyorum ama olsun nasip 😔😔

Bata bir gün kala silikte olsa çıkardı kızlar. Bence her ay test yapıp kendinizi üzmeyin. Geçmişte bende çok yaptığım için sizi çok iyi anlıyorum. Kendime söz verip test yapmayı bırakıp kafamdan attığımda hamile kaldım. Güzel Allah'ım sizlere de nasib etsin inşallah.

Bata bir gün kala silikte olsa çıkardı kızlar. Bence her ay test yapıp kendinizi üzmeyin. Geçmişte bende çok yaptığım için sizi çok iyi anlıyorum. Kendime söz verip test yapmayı bırakıp kafamdan attığımda hamile kaldım. Güzel Allah'ım sizlere de nasib etsin inşallah.
O kafadan atmak nasıl oluyor bir becerebilsem

Bende beceremedim de, artık dr tedavisine başlayalım nasılsa hamile kalamıyorum dedim. O ay kaldım.
Ben de önümüzdeki ay için öyle diyorum adet olursam ki inşallah olmam 3.günü hormon tahlili yaptıracağım sonra da tedaviye başlarım diyorum inşallah bu fikir zihnimi rahatlatır . Ben çok takılıyorum adetten sonra yumurtlama olacak mı diye takıyorum yumurtuluyorum acaba oldu mu diye takıyorum.

Ben de önümüzdeki ay için öyle diyorum adet olursam ki inşallah olmam 3.günü hormon tahlili yaptıracağım sonra da tedaviye başlarım diyorum inşallah bu fikir zihnimi rahatlatır . Ben çok takılıyorum adetten sonra yumurtlama olacak mı diye takıyorum yumurtuluyorum acaba oldu mu diye takıyorum.
Biraz bırak canım takma, takmayınca illa olur demiyorum tabiki ama. Kendini strese sokma boşu boşuna. Çünkü öyle olunca hayata adapte olamıyoruz.

Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda😊

Eklentiler

• 20200210_110358.jpg
    20200210_110358.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 23
Back