Benim uc gunum var sabirsizlikla bekliyorum.zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin
Evet zaman gecmiyor.bu ay sogan kuru denedim biraz umutluyum o yuzdenayyy kuzum bekle yapma çok zorr evet ama insan bekleyemiyor da :)
Prolaktin kac cikti canim?ayyy kuzum bekle yapma çok zorr evet ama insan bekleyemiyor da :)
merhaba cnm benimde bata 7 gün var :)selam kızlarr :) çocuk düşünmeye başlayınca prolaktin hormonumun yüksek olduğunu öğrendim ve dostinexe başladı doktorum ve çok şükür ki düştü :) biz hemen çalışmalara başladık ama ben erken regl oldum sonra yumutlama günüme göre değerlendirdik. şu an kasık batmalarım ve göğüs hassasiyetim var bakalım var mıı aslın da pazar günü erken testlerden yapıcam ama salı günü asıl günüm haftaya da doktora gidicem varsa da yoksa da yoksa acaba hormon mu yine diye. Rabbim hayırlısını nasip etsinn :) merakla bekliyorumm
canım ne olduuBenim uc gunum var sabirsizlikla bekliyorum.zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin
81 çıkmıştı sonra 0 a indi 1 aylık 8 tablet ilaci kulandıktan sonra.Prolaktin kac cikti canim?
merhaba cnm benimde bata 7 gün var :)
Malesef cnm sanırım regli olucam bu ayda olmadıhadi az kalmış :) hayırlı haberler bekliyoruzz
Rabbim en kısa zaman da nasip etsin canım demek ki daha vakti varMalesef cnm sanırım regli olucam bu ayda olmadı
Benimde bugün başladı cnm kahverengi akıntı bn sanırım regli olucam ama Seninki de regli olabilir sökülemedigi için kahverengi geliyordurkızlarr benim dün kahverengi akıntım geldi sonra bir kaç damla kan geldi. acaba yerleşme kanaması mı dedik gece duramadık karnımda ağrıdı kan verdim 0.100 çıktıacaba neden böyle bir şey oldu bilen yazabilir mi. şu an kanamam yok kahverengi akıntı geliyor azıcık
Amin cnm hayırlısı olsun vardir bir vakti elbet ama bu ay çok umutlanmistimRabbim en kısa zaman da nasip etsin canım demek ki daha vakti var
Benimde bugün başladı cnm kahverengi akıntı bn sanırım regli olucam ama Seninki de regli olabilir sökülemedigi için kahverengi geliyordur
Artık saldım çayıra kuzum ne zaman kısmetse takmicam 9 aydır denemediğim yöntem kalmadı olmuyor demekki zamanı gelmedi boşu boşuna kendimi yıpratıyorum bu aydan sonra bosvercem spontane yasicam ne zaman olursa artıkeğer öyleyse bu ayı iyi değerlendirmemiz lazım :)
Artık saldım çayıra kuzum ne zaman kısmetse takmicam 9 aydır denemediğim yöntem kalmadı olmuyor demekki zamanı gelmedi boşu boşuna kendimi yıpratıyorum bu aydan sonra bosvercem spontane yasicam ne zaman olursa artık
Amin canimhadi bakalım canım Rabbim hepimize sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin.
Adetim gecti cok agrim var ama gelen gidem yok.yarinda gelmezse test yapacagimcanım ne olduu
Adet tarihin gectimi?kızlarr benim dün kahverengi akıntım geldi sonra bir kaç damla kan geldi. acaba yerleşme kanaması mı dedik gece duramadık karnımda ağrıdı kan verdim 0.100 çıktıacaba neden böyle bir şey oldu bilen yazabilir mi. şu an kanamam yok kahverengi akıntı geliyor azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?