- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
İnşallah canım ya heyecanlanıyorum gün geçtikçe allahım sesini duysunCanım bu şekilde hamile oldugunu öğrenen birçok kişi gördüm . Fakat bendede aynısı oldu 5 gün kala çok netti 4/3/2 silikleşti. Sen takip etmeye devam et inşallah hamilesindir
Olsun yine de umut etmek güzel şeyCanim insallah gonlunca olsun ama t nin koyu c nin silik olmasi lazim yaniladabilirim insallah istedigin gibi olsun
Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum arkadaşlar heyecandan uyuyamadım...
Evet ovulasyon testim yine pozitif. Ama dayanamayıp gebelik testi de yaptım negatif çıktı çok üzgünüm kendimi kötü hissediyorumTesti bugün de tekrarladınız mı
Sanırım adetıne 4 gun var. Gebelık testı ıcın erken olabılır.Evet ovulasyon testim yine pozitif. Ama dayanamayıp gebelik testi de yaptım negatif çıktı çok üzgünüm kendimi kötü hissediyorum
Canım inşallah öyledir ama dediğim gibi çok fazla Ümit etmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamaktansa düşünmemeye çalışmak daha iyiSanırım adetıne 4 gun var. Gebelık testı ıcın erken olabılır.
Bugunde koyu olduguna gore umutlandım sanki ben sende gebelık var gıbı.
6-7 Temmuz o günlerde adet olmam lazım maksimum 7si kasıklarıma ara sıra inanılmaz ağrı atıyor ama bakalımSanırım adetıne 4 gun var. Gebelık testı ıcın erken olabılır.
Bugunde koyu olduguna gore umutlandım sanki ben sende gebelık var gıbı.
Tekrar yumurtluyor olmayasın?Kızlar merhaba 4 aydır deneme yapıyorum bu ay ovulasyon ile takip ettim bata 5 gün var aşırı gazım var arada kasıklarım ağrıyor şimdi ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilelikle bir alakası olabilir mi çift çizgi görmek insanı heyecanlandırıyor
Bilemiyorum adete bu kadar az zaman kala yumurtlama olur mu ki ondan emin olamıyorumTekrar yumurtluyor olmayasın?
Olur.. Ayda iki kere yumurtlanabiliyor bazen geç gelişiyor bazısı.. Siz yine de değerlendirin bu günü mutlakaBilemiyorum adete bu kadar az zaman kala yumurtlama olur mu ki ondan emin olamıyorum
Eşim de gececi az önce uyandı hadi bakalım bi gideyim yanınaOlur.. Ayda iki kere yumurtlanabiliyor bazen geç gelişiyor bazısı.. Siz yine de değerlendirin bu günü mutlaka
Tekrar yumurtluyorsunuzdur değerlendirim inş tutarEşim de gececi az önce uyandı hadi bakalım bi gideyim yanına
Değerlendirdim bugünü kızlarTekrar yumurtluyorsunuzdur değerlendirim inş tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?