• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 5 gün kala ovulasyon testinde çift çizgi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilandilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
63
30
Kızlar merhaba 4 aydır deneme yapıyorum bu ay ovulasyon ile takip ettim bata 5 gün var aşırı gazım var arada kasıklarım ağrıyor şimdi ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilelikle bir alakası olabilir mi çift çizgi görmek insanı heyecanlandırıyor 😍

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 74
Canım bu şekilde hamile oldugunu öğrenen birçok kişi gördüm . Fakat bendede aynısı oldu 5 gün kala çok netti 4/3/2 silikleşti. Sen takip etmeye devam et inşallah hamilesindir😍

Canım bu şekilde hamile oldugunu öğrenen birçok kişi gördüm . Fakat bendede aynısı oldu 5 gün kala çok netti 4/3/2 silikleşti. Sen takip etmeye devam et inşallah hamilesindir😍
İnşallah canım ya heyecanlanıyorum gün geçtikçe allahım sesini duysun 😍

Benim bat 20 si daha coook var.. bu ay ilk kez klomen kullandım dr um 4 üz bile olma ihtimali var dedi ümitliyim o yuzden inşallah allahım sağlıklı bebişler nasip eder

Canim insallah gonlunca olsun ama t nin koyu c nin silik olmasi lazim yaniladabilirim insallah istedigin gibi olsun 🤲

Sanırım adetıne 4 gun var. Gebelık testı ıcın erken olabılır.
Bugunde koyu olduguna gore umutlandım sanki ben sende gebelık var gıbı.
Canım inşallah öyledir ama dediğim gibi çok fazla Ümit etmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamaktansa düşünmemeye çalışmak daha iyi 🥺

Kızlar merhaba 4 aydır deneme yapıyorum bu ay ovulasyon ile takip ettim bata 5 gün var aşırı gazım var arada kasıklarım ağrıyor şimdi ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilelikle bir alakası olabilir mi çift çizgi görmek insanı heyecanlandırıyor 😍
Tekrar yumurtluyor olmayasın?

Back