Keşke şimdi yapmasaydın ben bir tanesini akşam bir tanesini sabah yaptım bak farka baştan 2 ile 3 nimo 2. Sabah yaptığım 3. AkşamYaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesef
Baya farketmiş sabahta bir deneyeyim bakalım ilk idrarlaKeşke şimdi yapmasaydın ben bir tanesini akşam bir tanesini sabah yaptım bak farka baştan 2 ile 3 nimo 2. Sabah yaptığım 3. Akşam Eki Görüntüle 3533648
Kaç gün var bata güzelimBaya farketmiş sabahta bir deneyeyim bakalım ilk idrarlaçok teşekkür ederim
6-7 gün varKaç gün var bata güzelim
Dur bir dk sen biraz bekle bence 4 gün kala yap ben 4 gün kala yaptım ama keşke gecikmemi bekleseydim beta artışı çok geriyor insanı6-7 gün var
Pardon yanlış yazmışım 5-6 ama doğru söylüyorsunuz bakalımDur bir dk sen biraz bekle bence 4 gün kala yap ben 4 gün kala yaptım ama keşke gecikmemi bekleseydim beta artışı çok geriyor insanı
Femometer uygulaması kullanıyorum döngü takibi ve yumurtlama inanırmısın kullandığım tek doğru uygulama testi yapacağım tarihi kendi söyledi gerçekten sonuç aldım tavsiye ederimPardon yanlış yazmışım 5-6 ama doğru söylüyorsunuz bakalım
Ben 1 yıl doğum kontrol hapıyla korundum. Ve hapı aralık ayında kestim 2 sonra filan 15 i gecesi 16 sında hasta oldum sonrasında artık istediğimiz için ovulaston testi yaptım 29 aralıkta 18.00 da testi pik gördüm değerlendirdik. Yumurtlama zamnında çok yoğun beyaz akıntım oldu 6 gün sonrasında hasta olur gibi bi gece ağrım oldu baya ve akıntıda hala devam ediyor ama tabi negatifi görünce üzülmedim değil o yüzden aslında adet tarihimi tam söylemiyorum ama yumurtlamam beklediğim tarihte oldu hapı o ay bırakmama rağmenFemometer uygulaması kullanıyorum döngü takibi ve yumurtlama inanırmısın kullandığım tek doğru uygulama testi yapacağım tarihi kendi söyledi gerçekten sonuç aldım tavsiye ederim
Bu çok iyi bende hap kullandım normalde çok fazla yan etkisi olan bişey zaten yumurtlamanın sağlıklı olması çok iyi beklenen gün için bu arada belirtiler de var geç döllenme olabilir senin biraz bekle 3 4 gün kala sabah ilk idrarla daha net sonuç alırsın bide awox marka test öneririmBen 1 yıl doğum kontrol hapıyla korundum. Ve hapı aralık ayında kestim 2 sonra filan 15 i gecesi 16 sında hasta oldum sonrasında artık istediğimiz için ovulaston testi yaptım 29 aralıkta 18.00 da testi pik gördüm değerlendirdik. Yumurtlama zamnında çok yoğun beyaz akıntım oldu 6 gün sonrasında hasta olur gibi bi gece ağrım oldu baya ve akıntıda hala devam ediyor ama tabi negatifi görünce üzülmedim değil o yüzden aslında adet tarihimi tam söylemiyorum ama yumurtlamam beklediğim tarihte oldu hapı o ay bırakmama rağmen
Tamamdır ya gerçekten içten teşekkür ederim olsada olmasada yardımcı olmaya çalıştınız çok teşekkür ederim bebeğimiz şanslı sizin gibi bir annesi olacak tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu çok iyi bende hap kullandım normalde çok fazla yan etkisi olan bişey zaten yumurtlamanın sağlıklı olması çok iyi beklenen gün için bu arada belirtiler de var geç döllenme olabilir senin biraz bekle 3 4 gün kala sabah ilk idrarla daha net sonuç alırsın bide awox marka test öneririm
Ne demek çok teiekkür ederim güzel dileklerin için güzel hanerlerini bekliyorum haber vermeyi unutma sağlıcaklaTamamdır ya gerçekten içten teşekkür ederim olsada olmasada yardımcı olmaya çalıştınız çok teşekkür ederim bebeğimiz şanslı sizin gibi bir annesi olacak tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aaaaa kaç saat idrar yapmadın acaba benimkiyle aynı direkt inşallah vardır bence şuan var ama garanti olsun dersen awox marka da dene derim sabah ilk idrarda çok mutlu oldum inşallah vardırİşten geldiğimde yapmıştım bir öncekini ve yeterli idrarım yoktu test bile uzun dolmuştu tuvaletimi yapmadığımı farkettim o saatten beridirde çok bişey içmemiştim merak edip tekrar yaptım hemde saat gece oldu diye elim ayağım titriyor ve daha dakikası dolmadan lak diye çıktı hemen sana atayım dedim
İki buçuk saatAaaaa kaç saat idrar yapmadın acaba benimkiyle aynı direkt inşallah vardır bence şuan var ama garanti olsun dersen awox marka da dene derim sabah ilk idrarda çok mutlu oldum inşallah vardır
Çok iyiii zaten yeterli o kadar tutmanİki buçuk saat
Ayyy yine aynı marka test var yarında yapıcam koyuluğa bakıcam yarın iş çıkışı tekrar farklı test alıp denerimÇok iyiii zaten yeterli o kadar tutman
Ahahahahha olabilir inşallah patlaman hamilelik belirtisidir elimizdeki en güçlü şey bende ağlama krizine girmiştim yarın ilk idrarla yapıp bana atarmısınAyyy yine aynı marka test var yarında yapıcam koyuluğa bakıcam yarın iş çıkışı tekrar farklı test alıp denerimbilmiyorum ama içimden bir his vardır diyor bugün öfke patlaması yaşadım ağlamayla birlikte içimdeki her şeyi anlattım patrona yorulduğumu va belkide hormonlardan
Tamam canım mutlaka atacağımAhahahahha olabilir inşallah patlaman hamilelik belirtisidir elimizdeki en güçlü şey bende ağlama krizine girmiştim yarın ilk idrarla yapıp bana atarmısın
Kan testi yaptım 2.30 malesef negatif çok üzüldümAhahahahha olabilir inşallah patlaman hamilelik belirtisidir elimizdeki en güçlü şey bende ağlama krizine girmiştim yarın ilk idrarla yapıp bana atarmısın
Hayırlısı olsunKan testi yaptım 2.30 malesef negatif çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?