Bata 4 gün kala nimo test

Femometer uygulaması kullanıyorum döngü takibi ve yumurtlama inanırmısın kullandığım tek doğru uygulama testi yapacağım tarihi kendi söyledi gerçekten sonuç aldım tavsiye ederim
Ben 1 yıl doğum kontrol hapıyla korundum. Ve hapı aralık ayında kestim 2 sonra filan 15 i gecesi 16 sında hasta oldum sonrasında artık istediğimiz için ovulaston testi yaptım 29 aralıkta 18.00 da testi pik gördüm değerlendirdik. Yumurtlama zamnında çok yoğun beyaz akıntım oldu 6 gün sonrasında hasta olur gibi bi gece ağrım oldu baya ve akıntıda hala devam ediyor ama tabi negatifi görünce üzülmedim değil o yüzden aslında adet tarihimi tam söylemiyorum ama yumurtlamam beklediğim tarihte oldu hapı o ay bırakmama rağmen

Bu çok iyi bende hap kullandım normalde çok fazla yan etkisi olan bişey zaten yumurtlamanın sağlıklı olması çok iyi beklenen gün için bu arada belirtiler de var geç döllenme olabilir senin biraz bekle 3 4 gün kala sabah ilk idrarla daha net sonuç alırsın bide awox marka test öneririm

Tamamdır ya gerçekten içten teşekkür ederim olsada olmasada yardımcı olmaya çalıştınız çok teşekkür ederim bebeğimiz şanslı sizin gibi bir annesi olacak tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ne demek çok teiekkür ederim güzel dileklerin için güzel hanerlerini bekliyorum haber vermeyi unutma sağlıcakla

İşten geldiğimde yapmıştım bir öncekini ve yeterli idrarım yoktu test bile uzun dolmuştu tuvaletimi yapmadığımı farkettim o saatten beridirde çok bişey içmemiştim merak edip tekrar yaptım hemde saat gece oldu diye elim ayağım titriyor ve daha dakikası dolmadan lak diye çıktı hemen sana atayım dedim

Eklentiler

• IMG_2049.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 20
Aaaaa kaç saat idrar yapmadın acaba benimkiyle aynı direkt inşallah vardır bence şuan var ama garanti olsun dersen awox marka da dene derim sabah ilk idrarda çok mutlu oldum inşallah vardır

Çok iyiii zaten yeterli o kadar tutman
Ayyy yine aynı marka test var yarında yapıcam koyuluğa bakıcam yarın iş çıkışı tekrar farklı test alıp denerim bilmiyorum ama içimden bir his vardır diyor bugün öfke patlaması yaşadım ağlamayla birlikte içimdeki her şeyi anlattım patrona yorulduğumu va belkide hormonlardan

Ahahahahha olabilir inşallah patlaman hamilelik belirtisidir elimizdeki en güçlü şey bende ağlama krizine girmiştim yarın ilk idrarla yapıp bana atarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…