Bata 4 gün kala nimo test

morriah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
88
37
3
24
Kızlar merhaba nimo marka test aldım regl günüme 4 gün var silik çizgi anında çıktı diyebilirim tüm belirtilerim zaten vardı test ile ilgili birkaç şey okudum yalancı pozitif ihtimali varmıdır

Eklentiler

• IMG_1746.jpeg
    IMG_1746.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar merhaba nimo marka test aldım regl günüme 4 gün var silik çizgi anında çıktı diyebilirim tüm belirtilerim zaten vardı test ile ilgili birkaç şey okudum yalancı pozitif ihtimali varmıdır
Çizgi görünüyor canım ama farklı bir test daha yap bence

İkisinin de yalancı pozitiflik ihtimali var mıdır kızlar 🤍

Eklentiler

• IMG_3110.jpeg
    IMG_3110.jpeg
    276,1 KB · Görüntüleme: 87
Ay nasıl mutlu oldum test pozitif çıktığı günü mü gidip kan verdiniz🥰 bende o testen aldım yapıcam dua edin banada hamişlerin kabul olur derler♥️
31 aralıkta çok erken yaptım güzelim ilk idrarla bata 4 kala 2 tane yaptım hemen doğruluk için kan verdim akşamı süpriz yaptım yap yap bana da at fotoğrafını rabbim bu güzel haberle müjdelesin seni inşallah olur vardır kızzz

Merhaba 5,02 iken öğrendim test doğru cevap verdi yükselişte oldu 🥹🥹
Ayy sizi çok darladım ama belirtiniz var mıyı? Benim şuan yok ama bir kaç gün öncesine inanılmaz bir ağrı girmişti aynı adet ağrısı gibi ve o günden beridirde beyaz akıntım var

Ayy sizi çok darladım ama belirtiniz var mıyı? Benim şuan yok ama bir kaç gün öncesine inanılmaz bir ağrı girmişti aynı adet ağrısı gibi ve o günden beridirde beyaz akıntım var
Göğüslerimde damarlar çıktı mide bulantısı bel ağrısı yaşadım ayrıca en büyük belirti beyaz kremsi akıntı 🧸

Back