Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir test ile tekrarlayın lütfenKızlar merhaba nimo marka test aldım regl günüme 4 gün var silik çizgi anında çıktı diyebilirim tüm belirtilerim zaten vardı test ile ilgili birkaç şey okudum yalancı pozitif ihtimali varmıdır
Çizgi görünüyor canım ama farklı bir test daha yap benceKızlar merhaba nimo marka test aldım regl günüme 4 gün var silik çizgi anında çıktı diyebilirim tüm belirtilerim zaten vardı test ile ilgili birkaç şey okudum yalancı pozitif ihtimali varmıdır
Negatifmiydi sizinBende de böyle çıkarmıştı bence başka test dene
Bence yok ya bende de ikisinde çıktı balım şimdi farklı test alıp onda da deniycem ilki baya koyuydu benim ikincisi ilaç içtim su içince seyreldi heralde hafif silikİkisinin de yalancı pozitiflik ihtimali var mıdır kızlar![]()
Teşekkür ederim herşey gönlümüzce olsunBence yok ya bende de ikisinde çıktı balım şimdi farklı test alıp onda da deniycem ilki baya koyuydu benim ikincisi ilaç içtim su içince seyreldi heralde hafif silik
Seninde nimo değilmi çok heyecanlı bişeymiş bu ya umarım gönlümüze göre olsun bitanemTeşekkür ederim herşey gönlümüzce olsun![]()
Yok gülüm freely diye bi markadan yaptımSeninde nimo değilmi çok heyecanlı bişeymiş bu ya umarım gönlümüze göre olsun bitanem
Sonucunuz ne çıktı acaba?Kızlar merhaba nimo marka test aldım regl günüme 4 gün var silik çizgi anında çıktı diyebilirim tüm belirtilerim zaten vardı test ile ilgili birkaç şey okudum yalancı pozitif ihtimali varmıdır
Merhaba 5,02 iken öğrendim test doğru cevap verdi yükselişte olduSonucunuz ne çıktı acaba?
Ay nasıl mutlu oldum test pozitif çıktığı günü mü gidip kan verdinizMerhaba 5,02 iken öğrendim test doğru cevap verdi yükselişte oldu![]()
Birde testi yaptığınızda yumurtlamadan kaç gün geçmişti benim 10. Gün bugünMerhaba 5,02 iken öğrendim test doğru cevap verdi yükselişte oldu![]()
31 aralıkta çok erken yaptım güzelim ilk idrarla bata 4 kala 2 tane yaptım hemen doğruluk için kan verdim akşamı süpriz yaptım yap yap bana da at fotoğrafını rabbim bu güzel haberle müjdelesin seni inşallah olur vardır kızzzAy nasıl mutlu oldum test pozitif çıktığı günü mü gidip kan verdinizbende o testen aldım yapıcam dua edin banada hamişlerin kabul olur derler
![]()
10 gün tammmBirde testi yaptığınızda yumurtlamadan kaç gün geçmişti benim 10. Gün bugün
Ayy sizi çok darladım ama belirtiniz var mıyı? Benim şuan yok ama bir kaç gün öncesine inanılmaz bir ağrı girmişti aynı adet ağrısı gibi ve o günden beridirde beyaz akıntım varMerhaba 5,02 iken öğrendim test doğru cevap verdi yükselişte oldu![]()
Göğüslerimde damarlar çıktı mide bulantısı bel ağrısı yaşadım ayrıca en büyük belirti beyaz kremsi akıntıAyy sizi çok darladım ama belirtiniz var mıyı? Benim şuan yok ama bir kaç gün öncesine inanılmaz bir ağrı girmişti aynı adet ağrısı gibi ve o günden beridirde beyaz akıntım var
Yaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesefGöğüslerimde damarlar çıktı mide bulantısı bel ağrısı yaşadım ayrıca en büyük belirti beyaz kremsi akıntı![]()