Bata 4 gün kala gebelik testi negatif

Zeze92

Mucizemi bekliyorum ❤️👼
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
1.283
1.754
63
Merhaba hanımlar , reglime 4 gün var test yaptım negatif sizce umut ve mı hâlâ ?

canım ben bata 5 gün kala yaptığımda negatifti, 1 gün kala pozitifi gördüm umutlandırmak için söylemiyorum ama çok erken yapmışsın sende benim gibi

Adet olmadıkça umut vardır kuzum kimi adeti 2 gün gecikince testte negatifi görüyor 3 gün gecikince pozitifi daha umutsuzluk için çok erken hemde baya

canım ben bata 5 gün kala yaptığımda negatifti, 1 gün kala pozitifi gördüm umutlandırmak için söylemiyorum ama çok erken yapmışsın sende benim gibi
İçimi ferahlattın kuzum teşekkür ederim İnsan sabredemiyorki vallahi . Hayırlı olsun bebeğin tekrardan sağlıcakla kucağına al inşallah

İçimi ferahlattın kuzum teşekkür ederim ☺ İnsan sabredemiyorki vallahi . Hayırlı olsun bebeğin tekrardan sağlıcakla kucağına al inşallah
aminn canım benimm
inşallah seninde vardır kuzumm

Adet olmadıkça umut vardır kuzum kimi adeti 2 gün gecikince testte negatifi görüyor 3 gün gecikince pozitifi daha umutsuzluk için çok erken hemde baya

Kuzum doğru söylüyorsun insan sabırsızlanıyor bir hafta önce bile pozitifi görenleri gördükçe dayanamayıp test yapıyorum Çok teşekkür ederim sen de mi hamilelik için buralardasın

Kuzum doğru söylüyorsun insan sabırsızlanıyor bir hafta önce bile pozitifi görenleri gördükçe dayanamayıp test yapıyorum ☺ Çok teşekkür ederim sen de mi hamilelik için buralardasın ☺
O süreç tam bir kaos Bi yandan erken yapayım adete kadar umutlanmıyım diyorsun bi taraftan erken yapıyorsun adete kadar daha belli olur mu olmaz mı diyorsun bekle Allah bekle. İnşallah bebişin vardır ama sonra da beklemeler bitmiyor aman keseyi göreyim aman kalbi duyayım kadınlar hep bi beklemelerin ülkesinde bende buraya bebeğim olmuyor kafayı yiyeceğim diye üye olup kızlar bebiş var mı diye devam edenlerdenim darısı sana olsun inşallah

Ya çok güzel anlatmışsın burası bir de bağımlılık yapıyor sürekli okumak istiyor insan , eşim görünce kIzıyor girmek artık şu siteye diye inşallah kuzum inşallah rabbim hepimiZe en güzelini , en sağlıklısını nasip etsin inşallah Evet bir de kese ve kalp sesini duyma meselesi var kimyasal , dış gebelik derken insan korkuyor

Allah o canı sana verdikten nasip ettikten sonra daldan dala atlasan da gitmez senden içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…