Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şey benim beta hcgm geçen ay 0.5 ti yumurtalanma dan 5 gün sonra 0.31 çıkto bir doktordan rica ettim baktırdım sizce artar mı değerim 1 hafta sonra tekrar test yapmalı mıyım
Evet hatta 3 gün sonra bile yaptırabilirsiniz benim kimyasal düşükte 2 güne bir yaptırmıştım ve 2 günde bile testte düşüş yaşamıştım.. Haftasına da yapyırabilirsiniz..
Evet hatta 3 gün sonra bile yaptırabilirsiniz benim kimyasal düşükte 2 güne bir yaptırmıştım ve 2 günde bile testte düşüş yaşamıştım.. Haftasına da yapyırabilirsiniz..
Cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim 3 gün önce muayene oldum ulturasonla adetime 7 gün vardı sağ tarafta aktif yumurtalık var dedi 1 hafta bekle adet olmazsan beta hcg ne bakalım dedi şimdi 3 4 gün sonra baktırıcam inşallah kese oluşur en son aktif çalışan yumurtam vardı dua et hayırlısı ise bir evladım olsun inşallah seninde olur