• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 4 gun kala birlikte bekleyelim?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar belirtisi olan var mi ? Bu ay günleri cok iyi değerlendirdik.ovulasyon testi ile. Sizler ne durumdasınız. Belirtisi olan var mi? Bende hicbir belirti yok. 2 gun once bir ara belim ağrıdi geçti o da

sad bugun ama gelen gıden yok gercı benım duzensızlık var en son 10 agustosta oldum takvıme gore bugun olmam gerek ama bende yogun akıntı oturup kalkarken kasıga sancı gırmesı falan var bakalım

Merhaba kızlar belirtisi olan var mi ? Bu ay günleri cok iyi değerlendirdik.ovulasyon testi ile. Sizler ne durumdasınız. Belirtisi olan var mi? Bende hicbir belirti yok. 2 gun once bir ara belim ağrıdi geçti o da
Belirtilere kafaya takmayn ben ikinci ayimdaym hala hic bir belirtim yok hamilelikle ilgili. Hamile olmama ragmen 😊

hayırlısı canım 3 sıpa var bende Rabbım olmayanlara versın ınsallah yarın yapıcam haber verırım

Belirtilere kafaya takmayn ben ikinci ayimdaym hala hic bir belirtim yok hamilelikle ilgili. Hamile olmama ragmen 😊
Hımmm ne guzel inşallah bende belirtisiz geçirin hamilelik.cunku sınava gireceğim önümüzdeki aylarda. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeginizi

Şey benim beta hcgm geçen ay 0.5 ti yumurtalanma dan 5 gün sonra 0.31 çıkto bir doktordan rica ettim baktırdım sizce artar mı değerim 1 hafta sonra tekrar test yapmalı mıyım

Benimde Salı adet olmam lazım sabah sekizde test yaptım sanki cook silik çizgi var gibi Salı’yı bekliyorum adet sancısı gibi sancım da var hayırlısı

Eklentiler

• 10E47548-0E7E-4BCC-A3EB-C8ECF7CD112F.png
    10E47548-0E7E-4BCC-A3EB-C8ECF7CD112F.png
    638,7 KB · Görüntüleme: 76
Back