Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallh kalmışsındır canim hadi hayırlısı. Test yapınca haber et mutlakasad bugun ama gelen gıden yok gercı benım duzensızlık var en son 10 agustosta oldum takvıme gore bugun olmam gerek ama bende yogun akıntı oturup kalkarken kasıga sancı gırmesı falan var bakalım
Belirtilere kafaya takmayn ben ikinci ayimdaym hala hic bir belirtim yok hamilelikle ilgili. Hamile olmama ragmenMerhaba kızlar belirtisi olan var mi ? Bu ay günleri cok iyi değerlendirdik.ovulasyon testi ile. Sizler ne durumdasınız. Belirtisi olan var mi? Bende hicbir belirti yok. 2 gun once bir ara belim ağrıdi geçti o da
Hımmm ne guzel inşallah bende belirtisiz geçirin hamilelik.cunku sınava gireceğim önümüzdeki aylarda. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeginiziBelirtilere kafaya takmayn ben ikinci ayimdaym hala hic bir belirtim yok hamilelikle ilgili. Hamile olmama ragmen![]()
Hadi hayırlısı canim allah bagislasin cocuklarinizidahayırlısı canım 3 sıpa var bende Rabbım olmayanlara versın ınsallah yarın yapıcam haber verırım
Canım Ben hiç bilmiyorum inan.belki başka arkadaşlar yardımcı olurŞey benim beta hcgm geçen ay 0.5 ti yumurtalanma dan 5 gün sonra 0.31 çıkto bir doktordan rica ettim baktırdım sizce artar mı değerim 1 hafta sonra tekrar test yapmalı mıyım
Teşekkür ederim en azından Cevap verdiniz umarım cevap veren çıkarCanım Ben hiç bilmiyorum inan.belki başka arkadaşlar yardımcı olur
Ne demek canim.bende 6 aydır bebek düşünüyorum ama hiç kan testi vermedim.hep evde test yaptim.bikere verecektim ondada adetim yola çıkacakken geldi .oyuzden bilmiyorum canimTeşekkür ederim en azından Cevap verdiniz umarım cevap veren çıkar![]()
Insallh hamilesindir canim hafiften görünüyor sankiBenimde Salı adet olmam lazım sabah sekizde test yaptım sanki cook silik çizgi var gibi Salı’yı bekliyorum adet sancısı gibi sancım da var hayırlısı
Canım boşa ümitlendim bugün de aynı şekilde çıktı koyulma yok maalesef hayırlısıInsallh hamilesindir canim hafiften görünüyor sankisonucu haberdar et merak ederim.
Silikte çıksa hamilelik var diyorlar canım dir bakalim belki bikac güne koyulaşır.adetine kaç gün kaldiCanım boşa ümitlendim bugün de aynı şekilde çıktı koyulma yok maalesef hayırlısı
Yarın olmam lazım canımSilikte çıksa hamilelik var diyorlar canım dir bakalim belki bikac güne koyulaşır.adetine kaç gün kaldi
Bence hamilesin içime oyle doğdu hemde silik çıkması tesadüf değildir.hayirlisi bekleyelim.bakalim.benimde perşembe olmam.lazim heycanla bekliyorum :)Yarın olmam lazım canım
Hayırlısı canım inşallah senden gelir güzel haberBence hamilesin içime oyle doğdu hemde silik çıkması tesadüf değildir.hayirlisi bekleyelim.bakalim.benimde perşembe olmam.lazim heycanla bekliyorum :)
Hayırlısı canım inşallah sendentüm bekleyenler ins canim sagolasin