- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi iyotsuztuz
ohhh ohhh ne güzel görünüyor masallahEvet.
Ustteki yeni :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh ohhh ne güzel görünüyor masallahEvet.
Canım hayırlı olsun benimde böyleydi git gide koyulaştı * Bende bthcg 8 iken öğrendim *Evet.
Canım hayırlı olsun benimde böyleydi git gide koyulaştı * Bende bthcg 8 iken öğrendim *
peki adete kac gün kala 8 çıktı cnm?Canım hayırlı olsun benimde böyleydi git gide koyulaştı * Bende bthcg 8 iken öğrendim *
bi anda artiverir insallah :)Benim ptesi 4 tu iste.
Bugun 8 olmasi lazim. Ctesi 16, ptesi 32.
Sali test yaptirdigimda ne cikar bilmiyorum.
Bu sekilde gidis dusuk ama, sicrama yapması lazim.
Benim ptesi 4 tu iste.
Bugun 8 olmasi lazim. Ctesi 16, ptesi 32.
Sali test yaptirdigimda ne cikar bilmiyorum.
Bu sekilde gidis dusuk ama, sicrama yapması lazim.
peki adete kac gün kala 8 çıktı cnm?
Hayırlı olsun cnm saglinla kucagina al insallah. bizlere de nasip olsun insallah4 gün kala falandı cnm 7,66-28,89-85,79-185-500
iki günde bir yaptırdım bu şekilde olunca birdaha gelmene gerek yok 1 hafta sonra gel kesemizi görelim dedi 4*5 haftalıkken kesemi gördüm allahım nasip ederse perşembeye kalp atışını duymak için gidicez *
Amin canım Allahım istiyen herkeze nasip etsin *Hayırlı olsun cnm saglinla kucagina al insallah. bizlere de nasip olsun insallah
iyotsuztuz bebis varmiy mis merak ettim
Tekrari olur ins saglikli hayrli bi sekilde arkadasimKimyasal gebelikti :)
Tekrari olur ins saglikli hayrli bi sekilde arkadasim
Kimyasal gebelikti :)
Hadi ya bende seni hamile olarak biliyordum olsun hayirlisi buymus demek insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde kalirsin
Hayrlısı artık cnm bişi sormak istiodm kan testi verdn mi? Kanda degern kaç çıkmştı?Insallah turtam.
Insallah dogru zamanda, saglikli bir gebelik yasarim.