Hadi insallaaah. Bende haftaya cuma yaparim hala regl olmamissam. Olursam da denemeye devam Allah vaz geçirmesinUmarım bu defa kırmızıları görmezsin yani hepimizde görmeyiz :) benim bat bugün umarım gelmez
Amin canım.. Hala temizim bende içim kıpır kıpır şu sıralar :)Hadi insallaaah. Bende haftaya cuma yaparim hala regl olmamissam. Olursam da denemeye devam Allah vaz geçirmesin
Ayyyy ben bile heycanlandim ya. Keske ogrensek hep beraber bitirsek hamileliğiAmin canım.. Hala temizim bende içim kıpır kıpır şu sıralar :)
Ne güzel olur :) bebişlerimiz de beraber büyüdü :) yine farklı konularda konuşurduk burda :) Rabbim duy sesimizi.. AminAyyyy ben bile heycanlandim ya. Keske ogrensek hep beraber bitirsek hamileliği
Kiz yok o ben degilim. Benim masallah 1 tane edemedim daha büyütmek de olunca nasip olsunNe güzel olur :) bebişlerimiz de beraber büyüdü :) yine farklı konularda konuşurduk burda :) Rabbim duy sesimizi.. Amin
Hadi inşallah canım :)) beklemeye devam o zamanKiz yok o ben degilim. Benim masallah 1 tane edemedim daha büyütmek de olunca nasip olsunama bugun diliniz güzel söylüyor bak hadi insallaaah
Çıktı negatif demek başka sebeple geciktiCiktimi sinuc
Hayırlısı olsun canım vakti saati var demekkiÇıktı negatif demek başka sebeple gecikti
Evet canım ovülasyon testi kullandım ve o günü yakaladım.. Aynı zamanda inofolic combi kullanıyorum 2. Kutudayım
Pkolu musunuz?Evet canım ovülasyon testi kullandım ve o günü yakaladım.. Aynı zamanda inofolic combi kullanıyorum 2. Kutudayım
Hayır değilim ama doktorum bunu vermişti..Pkolu musunuz?
Olmadım :) kan vermeye de gitmedim işteyim çünkü.. Akşam test yaparım belki :) hala şaka gibi geliyorAnladım. Peki hala olmadınız sanırım kan vermeye mi gittiniz :)))
Akşamı nasıl akşam edeceksiniz yaa ben yumurtlama gününün ertesi gün test yapan insanımOlmadım :) kan vermeye de gitmedim işteyim çünkü.. Akşam test yaparım belki :) hala şaka gibi geliyor
Valla işler biraz yoğun zaman geçiyor Allahtan :))) saolunAkşamı nasıl akşam edeceksiniz yaa ben yumurtlama gününün ertesi gün test yapan insanımönceki günlerin tutma ihtimaline karşılık tabi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?