Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.. Benim de bugün buyuk gün hem stres hem de heyecan var içimde :) Rabbim hepimize de en kısa zamanda evlat nasip etsin :) ben 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ama daha erkendi diye düşündüm sonraSlm canim benim bata daha 5 6 gun var sanirim sanirim diyorum cunku belli olmuyor erkende gelebilir cunkuben artik test yapmaya korkuyorum uzun zaman oldu yapmayali cok para verdim o testlere zengin ettim eczaneleri
Allah buyuk bizimde nasibimizde vardir insallah o guzel duyguyu rabbim bizlerede yasatsin
![]()
Umarım bu defa kırmızıları görmezsin yani hepimizde görmeyiz :) benim bat bugün umarım gelmezBenim bir önceki adet günü çıkmıştı. Yani benim daha 6 gun var. Ama bekliyorum testte negatifi görüp sonra kirmizi görmekten sıkıldım![]()
Evet inşallah gelmezse bu 2 günde pazartesi günü tekrar bi test yapacağım inşallah :)Amiiiiinnn insallahinsallah pozitifi gorursun canim hayirlisiyla adetin gecince tekrarla bence belki gec dollenme olur bilinmez
Bugun tekrar bi yapıp buraya atin insallah bebis vardir :)Bat geçti 26 27 günde oluyorum bugün 29 gün 27.gün öğlen yaptım test silik desem değil bi göşge vardı sanki hala adette yok bekliyorum
Bu perşembe öğlen testi yarın yine yaparım adet olmazsam çarşamba bekliyordum
Hadi hayırlısı olsun canım peki belirti feln varmıBu perşembe öğlen testi yarın yine yaparım adet olmazsam çarşamba bekliyordum
Şimdi kan verdim yokHadi hayırlısı olsun canım peki belirti feln varmı
Hadi insallah :)Evet inşallah gelmezse bu 2 günde pazartesi günü tekrar bi test yapacağım inşallah :)
Ciktimi sinucŞimdi kan verdim yok