Gebeliğe Hazırlık BATA 1 KALA TOPLAŞALIM TOTEM YAPALIM :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimsenin heyecanı yok sanırım :) ben dün akşam test yaptım negatif çıktı ama umutluyum hala içimden bi ses var diyor :KK200::anneadayı:

Slm canim benim bata daha 5 6 gun var sanirim sanirim diyorum cunku belli olmuyor erkende gelebilir cunku:işsiz::KK48: ben artik test yapmaya korkuyorum uzun zaman oldu yapmayali cok para verdim o testlere zengin ettim eczaneleri:KK48: Allah buyuk bizimde nasibimizde vardir insallah o guzel duyguyu rabbim bizlerede yasatsin:dua:

Slm canim benim bata daha 5 6 gun var sanirim sanirim diyorum cunku belli olmuyor erkende gelebilir cunku:işsiz::KK48: ben artik test yapmaya korkuyorum uzun zaman oldu yapmayali cok para verdim o testlere zengin ettim eczaneleri:KK48: Allah buyuk bizimde nasibimizde vardir insallah o guzel duyguyu rabbim bizlerede yasatsin:dua:
Amin canım inşallah Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.. Benim de bugün buyuk gün hem stres hem de heyecan var içimde :) Rabbim hepimize de en kısa zamanda evlat nasip etsin :) ben 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ama daha erkendi diye düşündüm sonra

Benim bir önceki adet günü çıkmıştı. Yani benim daha 6 gun var. Ama bekliyorum testte negatifi görüp sonra kirmizi görmekten sıkıldım :D

Benim bir önceki adet günü çıkmıştı. Yani benim daha 6 gun var. Ama bekliyorum testte negatifi görüp sonra kirmizi görmekten sıkıldım :KK70:
Umarım bu defa kırmızıları görmezsin yani hepimizde görmeyiz :) benim bat bugün umarım gelmez :nazar:

Yumurtalıklarımın o bölgede yanma var bugün arada da batıyor gibi oluyor acaba regl habercisi mi değil mi anlayamadım

Amiiiiinnn insallah:dua: insallah pozitifi gorursun canim hayirlisiyla adetin gecince tekrarla bence belki gec dollenme olur bilinmez

Bat geçti 26 27 günde oluyorum bugün 29 gün 27.gün öğlen yaptım test silik desem değil bi göşge vardı sanki hala adette yok bekliyorum

Merhaba benim 1 gun kaldi 1.5 yıllık evliyim henuz nasip olmadı rahim filmi hormon tahlilleri gersey temiz guzel esimde de sıkıntı yok heray oldugu gibi bu ayda beklemedeyiz ama benim umudum yok 2 aydır 2 gün önden oluyodum erken gelseydi dun olmam lazimdi zamaninda olursa yarin bat günüm 1 haftadir gogus uçlarım irilesti ve dokinunca aciyo o zamandan beridir de cok yoğun adet sancilarim var normalde her adetten once goguslerim de hassasiyet olur. Kasık agrimda 3 gün kala baslar ama hafif olur bu ay adet oldugum zamanki şiddetli ağrılari olmadan yaşıyorum biranda giriyor biranda gidiyor agrilar atttikca wc ye gidip bakiyorum oldum sanıp ama tik yok. İnşallah bu ay bebis haberini alabilirz. Uzun oldu kızlar inşallah Allah istyen herkese nasip etsin :)

Bugun tekrar bi yapıp buraya atin insallah bebis vardir :)
IMG_20180929_152144.jpg IMG_20180929_152144.jpg

Benimde hala gelmedi :) hafif bi bel ağrım var ama adet zamanı olduğum gibi değil birde arada bi sancım oluyor iğne batar gibi vajinama ilk defa oluyor bu ara anlamadım.. Hadi bakalım inşallah güzel haberler alalım kızlar

Back