Bat’a 1 gün kala erken testte silik çizgi

misspasha

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
52
25
Adetime 1 gün var yaklaşık iki haftadır inanılmaz göğüs şişkinliğim ve hassasiyetim var ama erken gebelik testi olmasına rağmen silik çizgi çıkınca emin olamadım, daha önce dış gebelikten tut kimyasal gebeliğe her şeyi yaşadım, bu ay tüp bebek tedavisine gitmeye karar vermiştik, inşallah onun rahatlığıyla olmuştur diyorum ama işte silik çizgi korkutuyor😞 adete bir gün kala erken testte silik görüp sağlıklı ilerleyen var mıdır acaba?
97F7F631-AEFE-4DE2-8012-81B07F5C20D9.jpeg

Hamilesin cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bı kan tahlili ver onda kesin çıkar ben adete 3 kala öğrendim

Hamilesin cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bı kan tahlili ver onda kesin çıkar ben adete 3 kala öğrendim
Evet şu an bir gebelik olduğu kesin ama işte sağlıklı mı orası meçhul ve son iki yılda üç kez hüsrana uğradığım için umutlanamıyorum sevinemiyorum içimde acaba sağlıklı mı diye düşünmekten😞 iki günde bir kan verme olayından da yıldım her halukarda kan için bekleyeceğim sanırım biraz

Adetime 1 gün var yaklaşık iki haftadır inanılmaz göğüs şişkinliğim ve hassasiyetim var ama erken gebelik testi olmasına rağmen silik çizgi çıkınca emin olamadım, daha önce dış gebelikten tut kimyasal gebeliğe her şeyi yaşadım, bu ay tüp bebek tedavisine gitmeye karar vermiştik, inşallah onun rahatlığıyla olmuştur diyorum ama işte silik çizgi korkutuyor😞 adete bir gün kala erken testte silik görüp sağlıklı ilerleyen var mıdır acaba? Eki Görüntüle 3158814
Başka bi test daha deneyin benim aynısı yani aynı test yalancı pızitif verdi

Evet şu an bir gebelik olduğu kesin ama işte sağlıklı mı orası meçhul ve son iki yılda üç kez hüsrana uğradığım için umutlanamıyorum sevinemiyorum içimde acaba sağlıklı mı diye düşünmekten😞 iki günde bir kan verme olayından da yıldım her halukarda kan için bekleyeceğim sanırım biraz
Ben bir yıl içinde 3 düşük yaptım yine hamileyim bende korkuyorum 43 günlükken düşük yaptım şuan o güne yaklaşıyorum bende korkmuyor değilim inşallah birşey olmaz bebeklerimize

Kızlar merhaba 21 Ekim'de adet olmustum.14 Kasım'da kanntesti verdim negatifti.17kasimda erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz acaba adet tarihime 3 gün var

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-18-13-22-31-462_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-11-18-13-22-31-462_com.miui.gallery.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 324
Kızlar merhaba 21 Ekim'de adet olmustum.14 Kasım'da kanntesti verdim negatifti.17kasimda erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz acaba adet tarihime 3 gün var
Merhaba, var gibi gözüküyor şu an ama neden bu kadar erken kan filan veriyorsunuz lütfen yapmayın biliyorum çok hevesliyiz ama sonra kendimiz üzülüyoruz en azından adet gecikince yapın testleri😞 inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur❤️

Merhaba, var gibi gözüküyor şu an ama neden bu kadar erken kan filan veriyorsunuz lütfen yapmayın biliyorum çok hevesliyiz ama sonra kendimiz üzülüyoruz en azından adet gecikince yapın testleri😞 inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur❤️
Evet ilk heyecan mi diyeyim bilmiyorum, idrar yolu iltihabim da var onun ağrısı mi gebelikten dolayı mı diye merak ettim

Evet ilk heyecan mi diyeyim bilmiyorum, idrar yolu iltihabim da var onun ağrısı mi gebelikten dolayı mı diye merak ettim
İnşallah gebeliktendir benim başta ağrım olmadı ama son bir haftadır kasıklarımda sürekli ağrı var. Benim adetime bir gün kala erken testte silik çizgi çıktı adet gecikmemden sonra 422 çıktı hcg sonucum, şu an keseyi de gördük vajinal ultrasonda ama hala içimde bir korku var artışlar hep sınırda. Üzülmemek adına ne kadar geç öğrenirsek o kadar iyi oluyor yoksa iki günde bir hcg baktırmak vs de çok yoruyor insanı.

Ben bir yıl içinde 3 düşük yaptım yine hamileyim bende korkuyorum 43 günlükken düşük yaptım şuan o güne yaklaşıyorum bende korkmuyor değilim inşallah birşey olmaz bebeklerimize
Merhaba, durumunuz nedir şu an? Benim kesem gözüktü 4+6’da vajinal ultrason ile. Ama hcg artışı hep sınırda. İki hafta sonra gideceğim doktora artık inşallah sağlıklı embriyoyu görebiliriz o zaman

Merhaba, durumunuz nedir şu an? Benim kesem gözüktü 4+6’da vajinal ultrason ile. Ama hcg artışı hep sınırda. İki hafta sonra gideceğim doktora artık inşallah sağlıklı embriyoyu görebiliriz o zaman
Çok şükür bugün 6 haftalık bebişim keseyi gördüm darısı kalp atışına hayırlı olsun cnm kucağımıza almayı da görürüz inşallah

X