Kan testi verdinmi? Ne cikti?Çok düzenlidir yani anladım .normalde 3gun bekleyip kan testi vermek istedim.malum ilçede yaşıyorum haftada 2gun kan alıyorlarmış.bekleyip test yaptım.tek çizgi gibiydi .biraz bekleyince silik ikinci çizgiyi gordum
InsallahBende soğan kürü denedim bugun bat günüm bakalim beklemedeyim insallah gelmez hamile olurum ama regl belirtileri var Allah cocuk isteyen herkese nasip etsin.
Tesekkurler canim takvime gore bugun bekliyorum insallah kalirizInsallahben bu aydan sonra asilama yaptiricam. Sogan kuru bende bu sefer bi ise yaramadi malesef
Aah hadi hayirlisiTesekkurler canim takvime gore bugun bekliyorum insallah kalirizGuzel haberler aliriz. Bel ve kasık ağrısı var. Regl oldum diyorum lavaboya gidiyorum birsey yok bakalim hayirlisi olsun.
Insallah canim bekliyorumAah hadi hayirlisiHala daha bisey gelmediyse umut vardirr
Soğan kürü yaptim ya bu ay adetimi ileri tarih atmis olabilir diye dusunuyorumAah hadi hayirlisiHala daha bisey gelmediyse umut vardirr
test yapmadinmi daha? Nasil dayaniyosunSoğan kürü yaptim ya bu ay adetimi ileri tarih atmis olabilir diye dusunuyorum
Canim testi aldim geldim tam yapacaktim regl oldum galiba vazgectim tam belli olsun bakacagimtest yapmadinmi daha? Nasil dayaniyosun
Canim testi aldim geldim tam yapacaktim regl oldum galiba vazgectim tam belli olsun bakacagim
Bu ayda olmadi canim hayirlisi olsuntest yapmadinmi daha? Nasil dayaniyosun
Aynen canim Allah nezaman nasip ederse 6 ay olacak evliligime ama ilk gun den beri istiyoruz.Hayirlisi olsun
Olsun ortalama bi sene suruyomus zaten. Biz 2 senedir deniyoruz. Insallah biran once hayirlisiyla bebisleri kucagimiza alabilirizAynen canim Allah nezaman nasip ederse 6 ay olacak evliligime ama ilk gun den beri istiyoruz.