Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok düzenlidir yani anladım .normalde 3gun bekleyip kan testi vermek istedim.malum ilçede yaşıyorum haftada 2gun kan alıyorlarmış.bekleyip test yaptım.tek çizgi gibiydi .biraz bekleyince silik ikinci çizgiyi gordum
Bende soğan kürü denedim bugun bat günüm bakalim beklemedeyim insallah gelmez hamile olurum ama regl belirtileri var Allah cocuk isteyen herkese nasip etsin.
Tesekkurler canim takvime gore bugun bekliyorum insallah kaliriz Guzel haberler aliriz. Bel ve kasık ağrısı var. Regl oldum diyorum lavaboya gidiyorum birsey yok bakalim hayirlisi olsun.
Tesekkurler canim takvime gore bugun bekliyorum insallah kaliriz Guzel haberler aliriz. Bel ve kasık ağrısı var. Regl oldum diyorum lavaboya gidiyorum birsey yok bakalim hayirlisi olsun.