Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hormonunun yüksektiBende iki düşükten sonra hormon testi yaptırdım.bir tanesi yüksek çıktı.meger o düşüğe neden oluyormuş.sonrasinda ilaç tedavisi ve şu an 4.5yasinda bir oğlum var.
Benim hiç gebeliğim olmadı bu ay kendiliğinden olmazsa gelecek ay inşaallah klomenle baslayacagim inşallah vesile olur hamile kalmamaArkadaslar, yanliz beklemek zor oluyor. gunler gecmiyor. Belki bu sekilde birbirimize destek olabiliriz.
Ben iki dusuk yaptim ve bikac aydir hamile kalmaya calisiyorum. Olmadi. Bakalim bu ay sogan kuru denedim ve ovulasyonumu cok iyi kontrol ettim.
Insallah bu ay olurBenim hiç gebeliğim olmadı bu ay kendiliğinden olmazsa gelecek ay inşaallah klomenle baslayacagim inşallah vesile olur hamile kalmama
Benim prolaktin biraz yuksekti ama dusuk yapmaz hamile kalmayi zorlastirabilir biraz demisti doktor.Bende iki düşükten sonra hormon testi yaptırdım.bir tanesi yüksek çıktı.meger o düşüğe neden oluyormuş.sonrasinda ilaç tedavisi ve şu an 4.5yasinda bir oğlum var.
Evet benim de yüksektiBenim prolaktin biraz yuksekti ama dusuk yapmaz hamile kalmayi zorlastirabilir biraz demisti doktor.
Silerken pembe akinti gibi bisey oldu, erken gebelik testide yaptim negatif. Cumartesi bat tarihi. Bu ayda gecti malesef cok uzgunum ve biktim artik.Benim hiç gebeliğim olmadı bu ay kendiliğinden olmazsa gelecek ay inşaallah klomenle baslayacagim inşallah vesile olur hamile kalmama
Valla benimde dün peceteyle sildigimde pembe bı akıntı geldi ama bu ay hiç bir belirtim yok normalde takvime göre adet tarihim ama düzensiz olduğu için bilemiyorumSilerken pembe akinti gibi bisey oldu, erken gebelik testide yaptim negatif. Cumartesi bat tarihi. Bu ayda gecti malesef cok uzgunum ve biktim artik.
Test yapmadinmiValla benimde dün peceteyle sildigimde pembe bı akıntı geldi ama bu ay hiç bir belirtim yok normalde takvime göre adet tarihim ama düzensiz olduğu için bilemiyorum
Kaç aydır deniyorsunuzBenim hiç gebeliğim olmadı bu ay kendiliğinden olmazsa gelecek ay inşaallah klomenle baslayacagim inşallah vesile olur hamile kalmama
İki buçuk yıldırKaç aydır deniyorsunuz
Yani yanlis negatif olabilir, hcg’yi algilayamiyo diye. ama silikde olsa cizgi hamilelik diye biliyorum. Insallah oyledirBenim 19u kizlar dört tane test yaptım iki erken gebelikte silik çizgi bir erken gebelikte negatif bir normal kaset testte ise yarım saat sonrasında silik çizgi çıktı ben bir şey anlamadım bu testlerden
İnşallah batı beklecegim artıkYani yanlis negatif olabilir, hcg’yi algilayamiyo diye. ama silikde olsa cizgi hamilelik diye biliyorum. Insallah oyledir
Daha önce çıkmamış miydi canim senin beşinci güne kadar belirtin var miydiSabah ilk kalktiginizda yapın.ve sat.i 5gun geçtikten sonra. daha doğru sonuç çıkar.bende 5.gunde 2.cizgi silikti.ama vardı.kan verdim cikmisti.