- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
hadi hayırlısı
canım kan verdin mi noldu sonuçların? ben verdim ama benim kan değerlerime bakmışlar. hamileyim diye beta hcgye bakmamışlar sinir oldum. sen demedin ki bize diyorlar. sonucta ben acemiyim bu konularda. gebelik için kan testi yaptırcam dedim. başka ne diyebilirdim. bide bende şeker çok yüksek çıkmış doktor dedi moralim çok bozuk :/ yarın normal doğum doktoruna randevu aldım. sağlık ocağındaki doktor acil bu glukoz değerine müdahale edilmesi gerekiyor dedi :/
s.a. canım benim sonuç 1048.67 sağlık ocağını aradım..ama kaç haftalık olduğunu sormayı unuttum..kaç haftalık oluyorkicanım kan verdin mi noldu sonuçların? ben verdim ama benim kan değerlerime bakmışlar. hamileyim diye beta hcgye bakmamışlar sinir oldum. sen demedin ki bize diyorlar. sonucta ben acemiyim bu konularda. gebelik için kan testi yaptırcam dedim. başka ne diyebilirdim. bide bende şeker çok yüksek çıkmış doktor dedi moralim çok bozuk :/ yarın normal doğum doktoruna randevu aldım. sağlık ocağındaki doktor acil bu glukoz değerine müdahale edilmesi gerekiyor dedi :/
Günaydın canım aleykum selam. Maşallah ne güzel çıkmış sonucun :) tahminimce 4 haftalık hamile oluyorsun. BEnde bugün hastaneye gideceğim canım. Doktorla bi bu şeker işini konusayım kan da veririm büyük ihtimal. Akşama yazarım saanas.a. canım benim sonuç 1048.67 sağlık ocağını aradım..ama kaç haftalık olduğunu sormayı unuttum..kaç haftalık oluyorkiiyiymiş değer haftayada doktor randevüsü alacağım..sen neyaptın .. ?
ırlı haber alırım..ya benimde acıkınca kalbim güm güm atmaya başlıyor,elim ayağım titriyor.acaba benimdemi şekerim varGünaydın canım aleykum selam. Maşallah ne güzel çıkmış sonucun :) tahminimce 4 haftalık hamile oluyorsun. BEnde bugün hastaneye gideceğim canım. Doktorla bi bu şeker işini konusayım kan da veririm büyük ihtimal. Akşama yazarım saanaama maşallah ne güzel olmus değerin. İnşallah benim de öyle çıkar.
elhamdülillah..inşl sendende hay
ırlı haber alırım..ya benimde acıkınca kalbim güm güm atmaya başlıyor,elim ayağım titriyor.acaba benimdemi şekerim var
baktırım inşl müsait bir zamanda..hadi bakalım haber bekliyorum..canım bi kan değerlerine baktır derim.Ben kanım yükselmiş mi diye kan aldırmaya gittim, şekerim olduğunu öğrendim. sende baktır bence
Can'ım sonucum 1027 çıktı çok şükürbaktırım inşl müsait bir zamanda..hadi bakalım haber bekliyorum..
maşallah canım s ninde çok iyi..rabbim kucağımıza almayı nasil etsin..keseyi gördünmüCan'ım sonucum 1027 çıktı çok şükür
Bebeğim yine kendini göstermedi maalesef Can'ım :/ sanırım 1500 üstü kendini gösterirmiş. Pazartesiye randevu verdi doktorum. Tekrar bakacak. Eğer yine görünmezse alttan muayene edebilirim dedi. Genel olarak şuan rakamın güzel yükselmiş dedi Can'ım. Sen ne zaman gideceksin doktora ?maşallah canım s ninde çok iyi..rabbim kucağımıza almayı nasil etsin..keseyi gördünmü
ben 18 aralığa randevü aldım hem kesiyi görür hem kalp atışını duyarım diye inşl..çalıştığım için pek müsat olamıyorum 1 kerede ikisini halledeyim dedim..inşl ozamana kadar herşey yolunda gider..Bebeğim yine kendini göstermedi maalesef Can'ım :/ sanırım 1500 üstü kendini gösterirmiş. Pazartesiye randevu verdi doktorum. Tekrar bakacak. Eğer yine görünmezse alttan muayene edebilirim dedi. Genel olarak şuan rakamın güzel yükselmiş dedi Can'ım. Sen ne zaman gideceksin doktora ?
Haklısın Can'ım iyi yapmıssın Aslı'nda. Ama benim içime bebeğimle ilgili biraz korku düştü , bide bende seker çıktı. Bilmiyorum dua ediyorum hep neden bilmiyorum açıkcasıben 18 aralığa randevü aldım hem kesiyi görür hem kalp atışını duyarım diye inşl..çalıştığım için pek müsat olamıyorum 1 kerede ikisini halledeyim dedim..inşl ozamana kadar herşey yolunda gider..
allah korusun içini ferah tut..olsun gittiğin iyi oldu senin yerinde bende olsam giderdim tedbiri elden bırakma ama kötü şeylerde düşünme rabbim yazdıysa hiçbirşey engel etmez..sen dikkat et kendine sağlıklı beslen yeter..gerisi rabbimin takdiri..Haklısın Can'ım iyi yapmıssın Aslı'nda. Ama benim içime bebeğimle ilgili biraz korku düştü , bide bende seker çıktı. Bilmiyorum dua ediyorum hep neden bilmiyorum açıkcası
Çok sağol güzel dileklerin için. İnşallah dediğin gibi olur. Allah izin verirse xaten her türlü bebeğim sağlıkla doğar. Sende dikkat et kendine canm Allah yardımcımız olsun inşAllahallah korusun içini ferah tut..olsun gittiğin iyi oldu senin yerinde bende olsam giderdim tedbiri elden bırakma ama kötü şeylerde düşünme rabbim yazdıysa hiçbirşey engel etmez..sen dikkat et kendine sağlıklı beslen yeter..gerisi rabbimin takdiri..
amin inşl canım yine gelişmelerden haberdar edelim birbirmizi hayırlı akşamlarÇok sağol güzel dileklerin için. İnşallah dediğin gibi olur. Allah izin verirse xaten her türlü bebeğim sağlıkla doğar. Sende dikkat et kendine canm Allah yardımcımız olsun inşAllah
İyi akşamlar kızlar bende 22kasımda kanda öğrendim..persembe günü keseyi gördük..14aralık kalp atışı için randevu verdi..hepimiz için hayırlısı inş.amin inşl canım yine gelişmelerden haberdar edelim birbirmizi hayırlı akşamlar
maşallah canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşl..İyi akşamlar kızlar bende 22kasımda kanda öğrendim..persembe günü keseyi gördük..14aralık kalp atışı için randevu verdi..hepimiz için hayırlısı inş.
Hayırlı olsun ne güzel, sağlıkla kucağına alırsın inşAllah. Ben hala bebeğimi göremedim karnımda :/İyi akşamlar kızlar bende 22kasımda kanda öğrendim..persembe günü keseyi gördük..14aralık kalp atışı için randevu verdi..hepimiz için hayırlısı inş.
TMam Can'ım haberleşelim inşallahamin inşl canım yine gelişmelerden haberdar edelim birbirmizi hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?