Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler akışına bıraksak olucak belki beklenmedik anda ama işte onu bi becerebilsem
Malesef elde değil sizi anlayabiliyorum. Ama bi yerde okumuştum sürekli çocuk niyetiyle olan ilişkilerde de tutma ihtimali olabiliyormuş.
Illa ki olur sorunda yokmuş stres yapmamaya çalışın :)

peki olivasyon testi hiç kullandınızmı ?

sağlık ocağında yaptırdım..haftaya perşembe tekrar kan vereceğim artışına bakacağım..düşük gibi dedi.korkuyorum ya inşl düşmez ..peki sana ne dedi
ya doktorlar bilerek öyle diyorlarmış canım. Biz dua edelim de kan değerlerimiz hayırlısı ile yükselsin. Ben dün yine test yaptım evde bu kezçizgi baya koyu olmuştu sanırım kan değerim yükseliyor. sen bakma doktora onlar hep öyle derlermiş.

aiyy inşl canım ya...perşembeye kadar bekleyemeyeceğim yarın sabah kan vereceğim merak ediyorum..yazarım sonucu alınca..haberleşelim..

aiyy inşl canım ya...perşembeye kadar bekleyemeyeceğim yarın sabah kan vereceğim merak ediyorum..yazarım sonucu alınca..haberleşelim..

ayne canım yaz muhakkak. bana da doktor taa 6 aralığa randevu verdi. bende bu kez sağlık ocağına gidim de öle kan vereyim diyorum. bakalım yükselmiş mi. sen sonucu alınca bana yaz mutlaka bekliyorum

Merhaba hanımlar,

Belki sizlere de faydam olur diye yazmak istedim. Yaklaşık 10 aydır korunmuyordum ve her kadın gibi 10 aydır çocuk hasreti ile her ay bu ay da mı değil diye eşimle birlikte üzülüyorduk. İlaçsız bir yıl korundum. İlk defa bu ay burda okuduğum bir konudan gitti gidiyordan laboquik markası olan ov. testi aldım. Çünkü adet takvimim beni yanıltmış ve bunu da ben takvimi bu ay dikkatlice inceleyince fark ettim. Adetim düzensiz diye ov testi almıstım fakat ben 28 günde bir zaten adet oluyormusum. Neyse bu ay ov. testini adetimin bittiği günün 10.günü denemeye başladım ve nihayet o kopkoyu iki çizgiyi gördüm. Çizgilerdi görünce hem sabah hem akşam ve ertesi gün de denedik. Hamile olduğumu bilmeden önce burdaki arkadaslardan esinlenip gebelik testi yaptım ve maalesef o an tek çizgi gördüm. Bu ay da olmadı diye yine üzüldüm tabi. İki gün sonra testi tekrar edince çok silik de olsa o çift çizgiyi gördüm ve mutluluğum paha biçilemezdi. Aynı günün akşam 5-6 gibi tekrar test yaptım ve test çok şükür bu kez daha koyuydu. Ertesi gün hastaneye gidip kan verdim ve Allah'ıma şükürler olsun kanda da çıktı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kan değeri küçük olduğu için doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi. Şuan regl olmama 2-3 gün var. Ama ben nerdeyse adetime 8 gün kala idrar testinde 6 gün kala kan testinde öğrendim. Doktor adet tarihimin olacağı günden 6 gün sonrasına randevuyu bilerek geç verdim. Sırf regl tarihim geçsin diye. Yardımcı olmamı isteyen arkadaslar bana buradan ulaşabilir. Dualarım sizlerle inşAllah.. Belki bu anlattıklarımın sizlere de bir faydası dokunur. Hakkı'nızı helal edin epey uzun oldu .

Canım inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder :) darısı bizlere inşallahhhhhhhhh allahım aralık ayındada bize nasip et bu mutluluğu inşallahhh

ayne canım yaz muhakkak. bana da doktor taa 6 aralığa randevu verdi. bende bu kez sağlık ocağına gidim de öle kan vereyim diyorum. bakalım yükselmiş mi. sen sonucu alınca bana yaz mutlaka bekliyorum
CANIM BEN BUGÜN KAN VERMEYE GİTTİM 9 DA AMA DOKTORUM SAAT 10.30DA GELEXCEKMİŞ BEKLEYEMEDİM..PERŞEMBE MÜSAİTİM OZAMAN GİDECEĞİM.AMA İDRAR TESTİ TEKRAR YAPTIM KIPKIRMIZI OLDU,DEĞERİNİN ÇIKTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM..SEN NEZAMAN KAN VERECEKTİN ?

Bende yarın kan vereceğim inşallah Can'ım. Yazarım muhakkak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…