- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Teşekkürler akışına bıraksak olucak belki beklenmedik anda ama işte onu bi becerebilsemÇok olmasını isteyip stres yapınca da malesef tutmuyor. Düşünmemeye çalışın akışına bırakın. Maşallah çokta sağlıklısınız. Inşallah tez zamanda olur.
Malesef elde değil sizi anlayabiliyorum. Ama bi yerde okumuştum sürekli çocuk niyetiyle olan ilişkilerde de tutma ihtimali olabiliyormuş.Teşekkürler akışına bıraksak olucak belki beklenmedik anda ama işte onu bi becerebilsem
peki olivasyon testi hiç kullandınızmı ?Bizim bi sorun yok ama nie olmuyo anlamadım doktor sorun yok dddi
Adetim tam zamanında gün şaşmaz
En stresli olduğum anlar bile bi gün şaşmaz en önemlilerinden biri bu diil mi
Yumurtan da gayet iyi dedi
Kist vb yok
Eşimde de sperm sorun yok test yaptı sizce başka ne sebepler olabilir akla gelen?
Günde ortalama iki kere zaten.... onun yararı olmazpeki olivasyon testi hiç kullandınızmı ?
Ovulasyon testi kullanıyor musun canım ?Evet ümit kesilmez ama bu ay da olmadı.
Reglım çol düzensiz. Doğum kontrol hapı ile düzene girdi şimdi yine düzensiz.
Çok sağol Can'ımcanım gözün aydın..benimde adete 3 gün kala 33.47 çıktı.senn nekadar vardı bata ?
sağlık ocağında yaptırdım..haftaya perşembe tekrar kan vereceğim artışına bakacağım..düşük gibi dedi.korkuyorum ya inşl düşmez ..peki sana ne dediÇok sağol Can'ımbenim bata daha 4-5 gün vardı. Peki doktor sana değerleri görünce ne dedi ?
ya doktorlar bilerek öyle diyorlarmış canım. Biz dua edelim de kan değerlerimiz hayırlısı ile yükselsin. Ben dün yine test yaptım evde bu kezçizgi baya koyu olmuştu sanırım kan değerim yükseliyor. sen bakma doktora onlar hep öyle derlermiş.sağlık ocağında yaptırdım..haftaya perşembe tekrar kan vereceğim artışına bakacağım..düşük gibi dedi.korkuyorum ya inşl düşmez ..peki sana ne dedi
doğum kont hapını bırakalı ne kadar olduEvet ümit kesilmez ama bu ay da olmadı.
Reglım çol düzensiz. Doğum kontrol hapı ile düzene girdi şimdi yine düzensiz.
aiyy inşl canım ya...perşembeye kadar bekleyemeyeceğim yarın sabah kan vereceğim merak ediyorum..yazarım sonucu alınca..haberleşelim..ya doktorlar bilerek öyle diyorlarmış canım. Biz dua edelim de kan değerlerimiz hayırlısı ile yükselsin. Ben dün yine test yaptım evde bu kezçizgi baya koyu olmuştu sanırım kan değerim yükseliyor. sen bakma doktora onlar hep öyle derlermiş.
aiyy inşl canım ya...perşembeye kadar bekleyemeyeceğim yarın sabah kan vereceğim merak ediyorum..yazarım sonucu alınca..haberleşelim..
TAMDIR YARIN VERECEĞİM ÇARŞAMBA SABAHI ALRIM..HAYIRLISI..ayne canım yaz muhakkak. bana da doktor taa 6 aralığa randevu verdi. bende bu kez sağlık ocağına gidim de öle kan vereyim diyorum. bakalım yükselmiş mi. sen sonucu alınca bana yaz mutlaka bekliyorum
4 ay oluyor bu ay. Hala etkisi devam ediyor mudur?doğum kont hapını bırakalı ne kadar oldu
Kullanmıyorum. Genelde yumurtlama dönemimi hissediyorum acayip akıntım oluyor ve kasık gögüs ağrısı oluyor 2 3 gün sürüp bitiyor ordan anlıyorum ama işte kullansam da olur.Ovulasyon testi kullanıyor musun canım ?
Canım inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder :) darısı bizlere inşallahhhhhhhhh allahım aralık ayındada bize nasip et bu mutluluğu inşallahhhMerhaba hanımlar,
Belki sizlere de faydam olur diye yazmak istedim. Yaklaşık 10 aydır korunmuyordum ve her kadın gibi 10 aydır çocuk hasreti ile her ay bu ay da mı değil diye eşimle birlikte üzülüyorduk. İlaçsız bir yıl korundum. İlk defa bu ay burda okuduğum bir konudan gitti gidiyordan laboquik markası olan ov. testi aldım. Çünkü adet takvimim beni yanıltmış ve bunu da ben takvimi bu ay dikkatlice inceleyince fark ettim. Adetim düzensiz diye ov testi almıstım fakat ben 28 günde bir zaten adet oluyormusum. Neyse bu ay ov. testini adetimin bittiği günün 10.günü denemeye başladım ve nihayet o kopkoyu iki çizgiyi gördüm. Çizgilerdi görünce hem sabah hem akşam ve ertesi gün de denedik. Hamile olduğumu bilmeden önce burdaki arkadaslardan esinlenip gebelik testi yaptım ve maalesef o an tek çizgi gördüm. Bu ay da olmadı diye yine üzüldüm tabi. İki gün sonra testi tekrar edince çok silik de olsa o çift çizgiyi gördüm ve mutluluğum paha biçilemezdi. Aynı günün akşam 5-6 gibi tekrar test yaptım ve test çok şükür bu kez daha koyuydu. Ertesi gün hastaneye gidip kan verdim ve Allah'ıma şükürler olsun kanda da çıktı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kan değeri küçük olduğu için doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi. Şuan regl olmama 2-3 gün var. Ama ben nerdeyse adetime 8 gün kala idrar testinde 6 gün kala kan testinde öğrendim. Doktor adet tarihimin olacağı günden 6 gün sonrasına randevuyu bilerek geç verdim. Sırf regl tarihim geçsin diye. Yardımcı olmamı isteyen arkadaslar bana buradan ulaşabilir. Dualarım sizlerle inşAllah..Belki bu anlattıklarımın sizlere de bir faydası dokunur. Hakkı'nızı helal edin epey uzun oldu .
İnşallah Can'ım inşallah dualarım sizlerle . Teşekkür ederim güzel Dilek'lerin için Can'ım benimCanım inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder :) darısı bizlere inşallahhhhhhhhh allahım aralık ayındada bize nasip et bu mutluluğu inşallahhh
CANIM BEN BUGÜN KAN VERMEYE GİTTİM 9 DA AMA DOKTORUM SAAT 10.30DA GELEXCEKMİŞ BEKLEYEMEDİM..PERŞEMBE MÜSAİTİM OZAMAN GİDECEĞİM.AMA İDRAR TESTİ TEKRAR YAPTIM KIPKIRMIZI OLDU,DEĞERİNİN ÇIKTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM..SEN NEZAMAN KAN VERECEKTİN ?ayne canım yaz muhakkak. bana da doktor taa 6 aralığa randevu verdi. bende bu kez sağlık ocağına gidim de öle kan vereyim diyorum. bakalım yükselmiş mi. sen sonucu alınca bana yaz mutlaka bekliyorum
Bende yarın kan vereceğim inşallah Can'ım. Yazarım muhakkak sanaCANIM BEN BUGÜN KAN VERMEYE GİTTİM 9 DA AMA DOKTORUM SAAT 10.30DA GELEXCEKMİŞ BEKLEYEMEDİM..PERŞEMBE MÜSAİTİM OZAMAN GİDECEĞİM.AMA İDRAR TESTİ TEKRAR YAPTIM KIPKIRMIZI OLDU,DEĞERİNİN ÇIKTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM..SEN NEZAMAN KAN VERECEKTİN ?
hadi hayırlısıBende yarın kan vereceğim inşallah Can'ım. Yazarım muhakkak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?