- 11 Kasım 2017
- 86
- 61
- 3
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
senin bat ne zamandı ve olivasyon tarihin?Canım ben de sürekli adet takvimime göre hareket ediyordum ve beni sürekli yanıltıyormuş. Ben de ilk defa bu ay gitti gidiyorsan labquik ov testi aldım vw takip ettim. İkinci çizgiyi net gördüğüm gün sabah akşam denedik. Ertesi günde denedik. Ben şuan hamile miyim bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir . Yarın sabah testi tekrar edicem
Canm takvimim bugun bat gösteriyor. Fakat son adet günüme bakıyorum 2 kasım. 28 günde bir oluyorum normal şartlarda. Ama bugun daha 21. Gün be takvim bugun gösteriyor. Takvim 9 kasım ov gösterdi ama 12 kasım ov testinde çift gördüm. Sanırım benim bata daha var gibi görünüyor anlamadım bi türlüsenin bat ne zamandı ve olivasyon tarihin?
benim 11 kasım olivasyon..bu tarihten 14 gün sonra adet oluyorsun zaten..hakkında hayırlısı canım inşl sendende güzel haberleri alırızCanm takvimim bugun bat gösteriyor. Fakat son adet günüme bakıyorum 2 kasım. 28 günde bir oluyorum normal şartlarda. Ama bugun daha 21. Gün be takvim bugun gösteriyor. Takvim 9 kasım ov gösterdi ama 12 kasım ov testinde çift gördüm. Sanırım benim bata daha var gibi görünüyor anlamadım bi türlü
Rabbim inşallah tez zamanda güldürür yüzünüzü. Bazı insanlarda psikolojik oluyor sorun yokkende belki çok kafaya taktığınız içindir.Allah büyük umutlar tükenmez tabiki ama bi yorgunluk oluşuyo insanda uzun zaman geçincesorunda yok herşey normal ama olmuyo işte 2 aşılama yaptırdım tutmadı, bi kaç ay sonra 1 kez tüp bebek deniycez tutmazsa zorlamanın bi anlamı yok vermiyosa rabbimin bildiği vardır elbet herşeyin hayırlısı olsun
Idrar testi negatifİnşallah canım yaptın mı testi ? :)
var gibi canım inş hamilesindir ben regl oldum sizlere bakıyorum şimdi hamile haberi almak güzel oluyorKızlar üsttekini sabah yapmıstım alttakini az önce yaptım sizce de var dimi içim içime sığmıyor suan
var canım ama kan testiyle netleştir.bakalım benim sonuç sabah kaç çıkacakKızlar üsttekini sabah yapmıstım alttakini az önce yaptım sizce de var dimi içim içime sığmıyor suan
Darısı başına inşallah Canm 10 aydır bekliyorum ben bu anı. İnşallah vardırvar gibi canım inş hamilesindir ben regl oldum sizlere bakıyorum şimdi hamile haberi almak güzel oluyor
İnşallah sende hayırlı haberler alırsın. Yarın testi tekrar edip kan vereceğimvar canım ama kan testiyle netleştir.bakalım benim sonuç sabah kaç çıkacak
Amin yarabbimİnan bende o kdar üzülüyorum ki. İnan yaşadığım için biliyorum hamile kalmak zor o bebeği sonuna kadar tutabilmek zor doğurabilmek zor. Rabbim yüxümüzü güldürsün kucaklrımız boş kalmasın
aaa resmen var ikinci fotodaKızlar üsttekini sabah yapmıstım alttakini az önce yaptım sizce de var dimi içim içime sığmıyor suan
Darısı başımıza yarabbim inşaşşah bizlerde sana takılırızCanm takvimim bugun bat gösteriyor. Fakat son adet günüme bakıyorum 2 kasım. 28 günde bir oluyorum normal şartlarda. Ama bugun daha 21. Gün be takvim bugun gösteriyor. Takvim 9 kasım ov gösterdi ama 12 kasım ov testinde çift gördüm. Sanırım benim bata daha var gibi görünüyor anlamadım bi türlü
İnşallah Can'ım inşallahDarısı başımıza yarabbim inşaşşah bizlerde sana takılırız
Evet ben de bugün oldum bakalım inş olursun hamile bu seferBende de hala olmadım adet sancımda yok göğüslerim cok fena sadece bide surekli bisey yemek istiyorum umutlanmak ostemiyorum ama inş. Hamileyimdir bugun adet olsam yarin doktora gidecektim asilama tedavisine baslamak için gerek kalmaz umarım cok zormus bole beklemek
Evet ben de bugün oldum bakalım inş olursun hamile bu sefer
Bende de hala olmadım adet sancımda yok göğüslerim cok fena sadece bide surekli bisey yemek istiyorum umutlanmak ostemiyorum ama inş. Hamileyimdir bugun adet olsam yarin doktora gidecektim asilama tedavisine baslamak için gerek kalmaz umarım cok zormus bole beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?