Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin bat ne zamandı ve olivasyon tarihin?

senin bat ne zamandı ve olivasyon tarihin?
Canm takvimim bugun bat gösteriyor. Fakat son adet günüme bakıyorum 2 kasım. 28 günde bir oluyorum normal şartlarda. Ama bugun daha 21. Gün be takvim bugun gösteriyor. Takvim 9 kasım ov gösterdi ama 12 kasım ov testinde çift gördüm. Sanırım benim bata daha var gibi görünüyor anlamadım bi türlü

benim 11 kasım olivasyon..bu tarihten 14 gün sonra adet oluyorsun zaten..hakkında hayırlısı canım inşl sendende güzel haberleri alırız

Rabbim inşallah tez zamanda güldürür yüzünüzü. Bazı insanlarda psikolojik oluyor sorun yokkende belki çok kafaya taktığınız içindir.
Üzülmeyin. Kendinizi de yıpratmayın. Belkide vardır bir zamanı. Allahtan hayırlısını dilemekten size de dua etmekten başka diyecek bişey yok sanırım

Kızlar üsttekini sabah yapmıstım alttakini az önce yaptım sizce de var dimi içim içime sığmıyor suan

Eklentiler

• image.jpeg
    25,2 KB · Görüntüleme: 56
Son altı aydır falan yalan olmasın tek gün geçmio gününe oluyorum tamam çok sağlıklı bi durum şükür ama bi gün geçse umudum olucak bugün tam başlama günüm öğleden önce oldum tak die işyerinde bi baktım o an işte ....

Zaten tüm belirtiler vardı şaşırmadım ama insan umudunu kaybedemio bi türlü umudumu kaybetsem olucak ama kaydedemiyorum üzgünüm sadece

Darısı başımıza yarabbim inşaşşah bizlerde sana takılırız

Bende de hala olmadım adet sancımda yok göğüslerim cok fena sadece bide surekli bisey yemek istiyorum umutlanmak ostemiyorum ama inş. Hamileyimdir bugun adet olsam yarin doktora gidecektim asilama tedavisine baslamak için gerek kalmaz umarım cok zormus bole beklemek

Evet ben de bugün oldum bakalım inş olursun hamile bu sefer

Can'ım benim de göğüslerimden başka pek bir belirtim yoktu diyebilirim. Sadece bacaklarım bir hafta Ağrısı bir de bir hafta midem yandı İnşallah aşılamaya gerek kalmaz da sende hamiş kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…