- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
- 18
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Benim 26 kasim kizlar ama ovi testim bugune kadar negatifti bugun koyulasmaya basladi catlama gec olacak bu ay sanirim kafam karisti cok..
Canım ben ilk ovu testi kullandığım ay hamile kaldım en koyu olduğu ve ondan sonraki 2 günğ değerlendir inşallaj gelir meleğinBenim 26 kasim kizlar ama ovi testim bugune kadar negatifti bugun koyulasmaya basladi catlama gec olacak bu ay sanirim kafam karisti cok..
İnsallah canim, cumartesi il disina cikiyoruzCanım ben ilk ovu testi kullandığım ay hamile kaldım en koyu olduğu ve ondan sonraki 2 günğ değerlendir inşallaj gelir meleğin
Bat 24 gelebilirmiyimm ovulasyon testi kullandim. Bu ay dusukten sonra ilk denememiz.
Can'ım çift çizgiyi koyu gördüğün anda hergün deneyin. Ben bu ay öyle yaptım hem sabah hem akşam insallah tutar
Olsun sen boş bulduğun anı değerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmazİnsallah canim, cumartesi il disina cikiyoruzo gune kadar deneyecegiz artik sonrasi donene kadar mumkun degil
İnsallah. Kizlar bana stes basiyor ya sizede okuyor mu
Bende varım 23 kasım . Bu ay sadece yumurtlama döneminde yumurtlamadan 1 gün öncesini değerlendirebildim umut fakirin ekmeği:) olur mu olur inşallahh
Konuyu takipteyim ilk thlil yaptığınızda hber versin herkes kontrollü gidelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?