- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Ne zamandir dusunuyorsunuz. Adetleriniz duzenlimikızlar adetime 1 hafta var adet olcakmışım gibi hissediyorumyine yok galiba
7 aylık evliyim evet düzenlidir adetlerimNe zamandir dusunuyorsunuz. Adetleriniz duzenlimi
Anladim canım umarım ve insallah hamilesindir. Bunun disinda bi belirtin var mi adet olucakmis hissinin disinda7 aylık evliyim evet düzenlidir adetlerim
belim ve bacaklarım ağrıyor birde karnımda şişkinlik varAnladim canım umarım ve insallah hamilesindir. Bunun disinda bi belirtin var mi adet olucakmis hissinin disinda
Hayirlisi olsun insallah daha once olmuyosa ilk defa bu ay oluyorsa birseyler vardir demek kibelim ve bacaklarım ağrıyor birde karnımda şişkinlik var
şanslısın :) benim eşim mersinli değil keşke olsaydı ama ileride orda yasarız inşallah su an doğu görevi yapıyoruz meersinde mi oturuyorsunuz pekieşim mersinli yani artık bende mersinli sayılırım :)
evet var birde göğüslerim kaşınıyorGöğüs hassasiyeti varmı cnm?
bizde Mersinde yaşayamayız eşim asker tayini oraya çıkmazşanslısın :) benim eşim mersinli değil keşke olsaydı ama ileride orda yasarız inşallah su an doğu görevi yapıyoruz meersinde mi oturuyorsunuz peki
yok canım mersinde oturmuyoruz eşimin ailesi sorunlu ben istemedim orada yaşamayı sonrasında da asker oldu tayini oraya çıkmıyorşanslısın :) benim eşim mersinli değil keşke olsaydı ama ileride orda yasarız inşallah su an doğu görevi yapıyoruz meersinde mi oturuyorsunuz peki
hm anladım canım ya uzak olmak en iyisi tabi ki benimde eşim polis ve memleketi büyükşehir olmadığı için tayini oraya cıkmıyor inşallah büyükşehir olmaz diyorum bizim sorunumuz yok çok şükür ama çok yakın olmak istememyok canım mersinde oturmuyoruz eşimin ailesi sorunlu ben istemedim orada yaşamayı sonrasında da asker oldu tayini oraya çıkmıyor
haklısın mersinin neresindelerhm anladım canım ya uzak olmak en iyisi tabi ki benimde eşim polis ve memleketi büyükşehir olmadığı için tayini oraya cıkmıyor inşallah büyükşehir olmaz diyorum bizim sorunumuz yok çok şükür ama çok yakın olmak istemem
Mezitli de :)merkezdeniz biz bahçe mah ama annem gil 2 sene önce mezitliye tasındılar senin kayın validenler nerede oturuyorlar
yaa komsular mı yoksaMezitli de :)
bilmem onlar oktay sitesinde oturuyorlar çok fazla bilmiyorum mersini pozcuyu yaşatı mezitliyi o kadaryaa komsular mı yoksa
hm anladım canım güzel yer mersin seversin zamanlabilmem onlar oktay sitesinde oturuyorlar çok fazla bilmiyorum mersini pozcuyu yaşatı mezitliyi o kadar
gerci orada yasamayacakmıssın zaten ama olsun tatil için güzelhm anladım canım güzel yer mersin seversin zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?