- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 33
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Test yapmican mı babyaynen canım konuşamadık valla nasıl olsun işte artık bata az kaldı zaten umudum yok artık hiç olmayacak gibi geliyor
hayır canım gecmesini bekleyeceğim boş yere erkenden üzülmek isteiyorum eninde sonunda üzüleceğim zaten ne kadar gec olsa o kadar iyi zaten insan adet olunca üzüntüsü daha cabuk geciyor adete odaklanıyor..adet günüm cumartesi olduğu için eve test bile almayacağım eğer adet olmazsam mecbur pazartesiye kadar beklemek sorunda kalayım diyeTest yapmican mı baby
İlk bebeğini mi bekliyorsunadet oldum yine hemde 2 gün önce hiç bu kadar erken olmamıstım neyse boş yere ümitlenme dedi allah herhalde erkenden verdi haberi buna da şükür
Rabbim bizim için ve meleklerimiz için herşeyin en güzel olacağı zamanı bilir inancını yitirme ruh ve beden sağlığını korumaya devam et lütfenİlk bebeğini mi bekliyorsun
1 kez hamile kaldım ama kalp atışları durdu üstünden baya gecti 1 temmuzda kürtaj olmuştum 3 ay korunduk sonra da olmadı henüz evet daha moralli olmak lazım ama işte insanın umudu tükeniyor bir süre sonra hakkımızda hayyırlısı zamanını beklemekten başka çare yokRabbim bizim için ve meleklerimiz için herşeyin en güzel olacağı zamanı bilir inancını yitirme ruh ve beden sağlığını korumaya devam et lütfen
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Yeni mi tahlil yaptırdınız baya beklemişsiniz nasıl beklediniz ben bekleyemiyorumSelam kizlar bat nisan 4 tu. Simdi hamile oldugumu ogrendim Allah sizede nasip etsin. Insallah sag salim
benim bat 17 nisandı olmadım henüzde 3 4 gün öncesinden belim bacaklarım karnım ağrıyordu gögüslerimde acıyor ağrılarım kalmadı ama bakalım bekleyeceğim bende biraz daha. 3 gündür mide bulantım var ama psikolojik olaraktır diye üstüne düşmemeye çalışıyorum.Her turlu adet belirtim vardi ama hamilemisim cok sukur. Gecikince doktora gittim ogrendim
Canim ben yasmin hapini birakmisim hamile kalmisim ertesine. Hamile olacagimi dusunmuyodum. Cunku hapi birakinca hemen olmaz dediler genelde. Adet gecikmesini ise hapi biraktigim icin duzensizlesiyormus ona yordum. Dun cok kotu basim agridi midem bulandi doktora gittim kan testi yapti 1000 cikti. Hamilesin dedi. Allah sizede nasip etsinÇok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Yeni mi tahlil yaptırdınız baya beklemişsiniz nasıl beklediniz ben bekleyemiyorum
Canim benim hep goguslerim agridi cok sertti. Onun disinda eklem agrilarim oldu istahim artti. Benim normal adet zamaarima benziodu. Insallah Allah nasip eder.benim bat 17 nisandı olmadım henüzde 3 4 gün öncesinden belim bacaklarım karnım ağrıyordu gögüslerimde acıyor ağrılarım kalmadı ama bakalım bekleyeceğim bende biraz daha. 3 gündür mide bulantım var ama psikolojik olaraktır diye üstüne düşmemeye çalışıyorum.
baş ağrısı da mı belirti olabiliyor yani? dün ve bugün çok başım ağrıdı midem de bulunıyor zaten deCanim ben yasmin hapini birakmisim hamile kalmisim ertesine. Hamile olacagimi dusunmuyodum. Cunku hapi birakinca hemen olmaz dediler genelde. Adet gecikmesini ise hapi biraktigim icin duzensizlesiyormus ona yordum. Dun cok kotu basim agridi midem bulandi doktora gittim kan testi yapti 1000 cikti. Hamilesin dedi. Allah sizede nasip etsin
Cok siddetli oldu o yuzden gittim doktora. Dedim beyin kanamasi mi geciriorm. Hamilelik icin gitmemistim yani h astaneyebaş ağrısı da mı belirti olabiliyor yani? dün ve bugün çok başım ağrıdı midem de bulunıyor zaten de
Birde kafaya çok takmamak lazim canim. Baska seylere odaklan. Inan surprizler daha guzel ve heyecanli oluyorbaş ağrısı da mı belirti olabiliyor yani? dün ve bugün çok başım ağrıdı midem de bulunıyor zaten de
Anladım canımBirde kafaya çok takmamak lazim canim. Baska seylere odaklan. Inan surprizler daha guzel ve heyecanli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?