Bat nisan

belirtileri düşümemeye çalışıyorum çünkü hep belirti oluyor sonra sonu hüsran oluyor rahat takılıyorum amaaan diyorum napim artık

Test yapmican mı baby
hayır canım gecmesini bekleyeceğim boş yere erkenden üzülmek isteiyorum eninde sonunda üzüleceğim zaten ne kadar gec olsa o kadar iyi zaten insan adet olunca üzüntüsü daha cabuk geciyor adete odaklanıyor..adet günüm cumartesi olduğu için eve test bile almayacağım eğer adet olmazsam mecbur pazartesiye kadar beklemek sorunda kalayım diye

adet oldum yine hemde 2 gün önce hiç bu kadar erken olmamıstım neyse boş yere ümitlenme dedi allah herhalde erkenden verdi haberi buna da şükür

Rabbim bizim için ve meleklerimiz için herşeyin en güzel olacağı zamanı bilir inancını yitirme ruh ve beden sağlığını korumaya devam et lütfen
1 kez hamile kaldım ama kalp atışları durdu üstünden baya gecti 1 temmuzda kürtaj olmuştum 3 ay korunduk sonra da olmadı henüz evet daha moralli olmak lazım ama işte insanın umudu tükeniyor bir süre sonra hakkımızda hayyırlısı zamanını beklemekten başka çare yok

Her turlu adet belirtim vardi ama hamilemisim cok sukur. Gecikince doktora gittim ogrendim
benim bat 17 nisandı olmadım henüzde 3 4 gün öncesinden belim bacaklarım karnım ağrıyordu gögüslerimde acıyor ağrılarım kalmadı ama bakalım bekleyeceğim bende biraz daha. 3 gündür mide bulantım var ama psikolojik olaraktır diye üstüne düşmemeye çalışıyorum.

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Yeni mi tahlil yaptırdınız baya beklemişsiniz nasıl beklediniz ben bekleyemiyorum
Canim ben yasmin hapini birakmisim hamile kalmisim ertesine. Hamile olacagimi dusunmuyodum. Cunku hapi birakinca hemen olmaz dediler genelde. Adet gecikmesini ise hapi biraktigim icin duzensizlesiyormus ona yordum. Dun cok kotu basim agridi midem bulandi doktora gittim kan testi yapti 1000 cikti. Hamilesin dedi. Allah sizede nasip etsin

Canim benim hep goguslerim agridi cok sertti. Onun disinda eklem agrilarim oldu istahim artti. Benim normal adet zamaarima benziodu. Insallah Allah nasip eder.

baş ağrısı da mı belirti olabiliyor yani? dün ve bugün çok başım ağrıdı midem de bulunıyor zaten de

Adetime 7 gün kala test kiti 2.cizgi silik çıktı?? Ben meraktan yapmıştım ama test mi bozuktur çıkabiliyor mu varsa erkenden..yaşayan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…