• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat nisan

valla ben akısına bıraktım canım gerci bugün su meshur çörek otu küründen cok az yapıp yemeye başladım bakalım

Benim adetin 8. Günü bugün daha böğürtlen köküne basladim bugün çünkü bazi aylar yumurtam catlamiyo kistlesiyo bununda yumurta catlatma etkisi varmış

Benim adetin 8. Günü bugün daha böğürtlen köküne basladim bugün çünkü bazi aylar yumurtam catlamiyo kistlesiyo bununda yumurta catlatma etkisi varmış
hm onu hiç duymamıstım canım bu çörek otu kürü de kist yapıyormus bazılarında ama ben yarım ölçü yaptım yani az kullanacağım

Bat nisan 14 gibi. Valla hic bi kür neyim yapmicam bu ay serbest takilcam bu ay hsg cekildim sansli gunlerimin gelmesini bekliyorum degerlendirmek icin canlar siz neelr yapiyosunuz

Bide proklatin yüksek ilac kullaniyorum bi yandanda aslan pencesi içiyorum bu ay yapmadigim şey yok :KK45:

Bat 11 nisan cnm ben bu ay meryem suresine basladm okuyorum ins kabul olur cogu okuyan hamile kalms sen yeterki yürekten oku bakalm:)

Iki gündür bende onu yapiyorum canim
ohh bir yoldaş buldum ben biraz gec basladım adetin 5.günüydü bugün birde çörek otunu çektiremedim öyle evde kendim biraz cekemeye çalıştım ama saçma oldu tüm tüm yani çiğnemekte cok kötü çok acı bilmiyorum nasıl yapacağım yarınn

Back