Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uzun süredir genital bölgemde batıklar meydana geliyor. ve son 1-2 ayda eskisine oranla fazlalaştılar. onlar için ne yapabilirim bir bilgisi olan yardım etsin lütfen .... senağlama
bende var kıldönmesini sıkmalarımdan kalan izler madecassol conturactubex pantenol sürüorum aklıma geldikçe de ponza taşı yapıorum lekerde azalmam var ama daha 1 hafta oldu bunları uygulayalı geçirirsem burdan herkese haber vercem
Benim bacağımda batıklar oluyordu. Cildiyeciye gittmiştim bir krem vermişti ve kremi kullanırken kese yapmamı söylemişti. Şu anda hiç batık olmuyor, cildiyeciye görün istersen
Benim bacağımda batıklar oluyordu. Cildiyeciye gittmiştim bir krem vermişti ve kremi kullanırken kese yapmamı söylemişti. Şu anda hiç batık olmuyor, cildiyeciye görün istersen
ısmini hatırlamıyorum kullanıp bırakmıştım ama şu anda hiç problem yok. Cildiyeciye gidin bence çok sinir bozucu oluyor çünkü batıklar. iğneyle tek tek çıkarmaya uğraşırdım sonra izi kalırdı.