• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batıklar için acil yardım edin lütfen!!!

cadi5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
57
0
96
İstanbul
uzun süredir genital bölgemde batıklar meydana geliyor. ve son 1-2 ayda eskisine oranla fazlalaştılar. onlar için ne yapabilirim bir bilgisi olan yardım etsin lütfen .... senağlama

Konunuz,içeriği bakımından daha uygun olduğu için ıstenmeyen Tüyler bölümümüze taşınmıştır. yerimseniben

bende var kıldönmesini sıkmalarımdan kalan izler:( madecassol conturactubex pantenol sürüorum aklıma geldikçe de ponza taşı yapıorum lekerde azalmam var ama daha 1 hafta oldu bunları uygulayalı geçirirsem burdan herkese haber vercem

Benim bacağımda batıklar oluyordu. Cildiyeciye gittmiştim bir krem vermişti ve kremi kullanırken kese yapmamı söylemişti. Şu anda hiç batık olmuyor, cildiyeciye görün istersen

benimde bacagımda aynı şekilde batıklar oluyor cok sinir bozucu :kızgın:hangi kremi kullandınız acaba :uhm:

merhaba kızlar bende bu yüzden cildiyeciye gittim bana nerisona-c diye bir merhem yanındada
nemlendirici vermişti baya bi düzelme elde ettimmm

ısmini hatırlamıyorum kullanıp bırakmıştım ama şu anda hiç problem yok. Cildiyeciye gidin bence çok sinir bozucu oluyor çünkü batıklar. iğneyle tek tek çıkarmaya uğraşırdım sonra izi kalırdı.

Back
X