hava iyice soğudu kış moduna girdik pofff
evet yaaa sabah saattimi kurmuştum yatak sıcacıkkk çalmış kapamışım dönmüşüm kocama sarılmışımmm bi uyumuşummmmm :) hehehe bi uyandım 30 dk gecikmişiz ama ne iyi geldi bu soğukta o sıcacık uyku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hava iyice soğudu kış moduna girdik pofff
evet yaaa sabah saattimi kurmuştum yatak sıcacıkkk çalmış kapamışım dönmüşüm kocama sarılmışımmm bi uyumuşummmmm :) hehehe bi uyandım 30 dk gecikmişiz ama ne iyi geldi bu soğukta o sıcacık uyku
kışın bu yönünü cook seviyorum kocişe sarılarak sıcacık uyumakyazında birbirimizden kacıyoruz
Anti resimdeki senin kizinmi?ayyyy cok tatli biseyy o yaaa:)))
Anti resimdeki senin kizinmi?ayyyy cok tatli biseyy o yaaa:)))
hehehe evet yaaaa kadi gibi sokulup sokulupppp uyumakkkkk biz geçen sene sırf bu yüzden yazı beklemeden aralıkta evlendik kışın ayrı olup donacağımıza evlenip sarılıp ısınırız dedik ahahahahahahaah
evet evet çok tatlıymışşş sen söyleyince resme dikkat ettim bendeeee Allah bağışlasın anti rabbim bahtını güzel yazsınnn gülücüklerle dolsun ömrü yerim onun butlarını
saol kuzumm inşallah seninde tatlı bır kızın olur
günaydıınn kızlaaarrrr nbrsiniz var mı yeni haberler geçmiş sayfalara bakamadımm
antidepresif özellikle sana baktım batın dündü diye hayırlısı bakalım Allah gönlüne göre versin.
canım bu doğru benim kızımda da soldan yumurtlama olduğunu bariz hissetmiştim
günaydın hanımlar.
benim BAT 5 veya 7 arası olabilir. 2 ay önceki düşük yüzünden henüz netleştirmedim günlerimi.
ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama gününü kaçırdık, büyük ihtimal bekliyorum birkaç gün içinde adetimi, zaten belirtiler başladı ufak ufak
canım ya nasıl hissediyorsun soldan olduğunu.
benim ilk gebelikte sol tarafımda batmalar olurdu. çok nadirde sağ tarafımda olurdu.
sanırım benim hep sol tarafım sızlıyor ve batıyor yumurtlama günlerinde, ben hep soldan mı yumurtluyor oluyorum aceba :26:
bugün kimse pek bişey yazmıo muhabbet ilerlemiyo hiç
herkes uyanamadı demekki bu havada en güzeli uyumak ya en iyisi :) hiç çalışasım da yok puuffffff