- 13 Haziran 2011
- 12.640
- 7.664
cuma güne daha çok var yahu nasıl dayanabiliyorsun????
çunku ben alışkınım adetımın duzensız gelmesıne. bu yuzden umudum yok daha ılk ay olmaz dıye duşunuyorum. keşke olsa tabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma güne daha çok var yahu nasıl dayanabiliyorsun????
çunku ben alışkınım adetımın duzensız gelmesıne. bu yuzden umudum yok daha ılk ay olmaz dıye duşunuyorum. keşke olsa tabı
hadi inaşşlah seninledir bebişkon cnmslm kızlar. hala adet olmadım:44: hıçbır belırtıde yok ne hamılelık için nede adet ıçın. sadece göğüsleirm hashas
cuma gunu test yapıcam daha fazla beklemeyeyım barı
ya ben bunu anlamıyorum beklerken daha çok ümitlenmiyo mu insan? hatta psikolojik öteleyebiliyo reglini... sonuçta en erken öğrenebileceğin tarihte öğrenip önüne bakmak daha mantıklı geliyor banabekledikçe ve kırmızları görmedikçe umutlanır insan sonuçta:44::44::44:
canım ya ben de eğer bebişim bu ay gelmeseydi (iyi ki geldi tabi ki de) 2 ay ara verip sıkı egzersiz ve diyet bi 7 kilo falan vericektim ama sıpacığım geldi doğumdan sonra artık inşallah
hatta onlara da yedirin onlar da sizi kovalasın
Allah Allah nasıl kötümsersiniz yaww dilimizde tüy bitti iyi düşün iyi olsun demekten aaaa
benim karnımda var o şişlik cnm ama folikten mi tam emin değilim genel olarak kendimi dam yuvağı gibi hissediyorum
bebiş için her yol mübah
ovu testi kullansaydın kesin konuşabilirdik ya da yumurtladığın tarihi biliyorsan akıntıdan ateşten falan mesela üstüne 14-15 gün koy bat ortaya çıkar
tatlım ben ikisini de kullanmadım galenik ve laboquick kullandım idrar çizgi çıkanlar yani ama düzenli yaptım ve çıktı benim tükürükle yapılan testle ilgili pek yorum okumadım ama gülen yüz çıkanı kullanan baya vardı bildiğim kadarıyla
iyi de daha bugün regl günüm yapsamda çıkmaz ki biliyorum bende en az 15 gün sonra çıkıyor
hadi inaşşlah seninledir bebişkon cnm
nasıl yani 15 gün mü ne yaptın yaaa idrarda silik falan çıkar hadi bilemedin 1-2 gün geçsin öyle çıkar 15 gün pek uzun geldi bana :44::44:
acaba akşama denesem mi bi test ya
akşam omasada sabah ilk idrarınla dene bence
onu hiç yapmamıştım hep akşam yapardım dediğin gibi sabah işe geldiğim de yapayım bakalım aaayyy hepten çatlarım şimdi aklıma sokucam sabah test yapcam diye uyku tutmaz beni :)
ama kalktığında iş yerine gidene kadar girme wc ye ilk idrarla çok daha iyi çıkarmış cnm o yüzden dedim inşallah seninledir bebişn bizlerde halaya başlarız halaysız çok sıkıldımmm bennnn iyi hbrler almaya ihtiyacım var :)
Kixlarr 2 saat once dolmusta bi bayanla tanistim 70 yaslarinda ogretmenmis. fizik ve edabiyat uni bitirmis simdi ozel. ders verip dunya turuna cikiyomuss. neysee bana dediki. bebeginiz var mi?? Evet dedim. dedikii belli anne gibi bakiyosunuz bakislarinizdan belli.sok oldumm acabaa hamislik olabilir mii????ogluma hamusken hastanede bir ebe. benhamile kadini gozunden tanirim demisti o aklima geldi. inssallah. bebisim benledir sabaha test yapayim mii ne dersiniz coj mu. erkennn????
birisi halay mı didiiiii:119::119::118::118::124::124::124::124:
inşallH Tatlım rabbim gönlündekini versin :)) bizede halay çekmek düşsün :)
he yaa ben dedim bak yukarıda bi daha dedim hattaaa
birisi halay mı didiiiii:119::119::118::118::124::124::124::124:
inşallH Tatlım rabbim gönlündekini versin :)) bizede halay çekmek düşsün :)
he yaa ben dedim bak yukarıda bi daha dedim hattaaa
Kixlarr 2 saat once dolmusta bi bayanla tanistim 70 yaslarinda ogretmenmis. fizik ve edabiyat uni bitirmis simdi ozel. ders verip dunya turuna cikiyomuss. neysee bana dediki. bebeginiz var mi?? Evet dedim. dedikii belli anne gibi bakiyosunuz bakislarinizdan belli.sok oldumm acabaa hamislik olabilir mii????ogluma hamusken hastanede bir ebe. benhamile kadini gozunden tanirim demisti o aklima geldi. inssallah. bebisim benledir sabaha test yapayim mii ne dersiniz coj mu. erkennn????
Ohh yandann yandann :))
Allah kurtarsın ufaktan sıyırıyoruz sanırım:86::86::97:
ufaktan mıııı
ben direk balıklama daldımmmm