• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT günüm ama test yapmaya korkuyorum :(

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
selam kızlar. Regl günüme 6 gün kaşa test yapmaya başladım. Erken gebelik testleriyle.
Resmen deli gibi test yaptım ve hepsi negatif. Sadece birinde görünüz görünmez bi çizgi çıktı. 2 gün önce artık test yapmayı bıraktım. Yeter dur dedim kendime.
Sürekli moralim bozuluyordu.
Bugün regl günüm. Gelen giden bişey yok bi yandan içim deli gibi test yap diyo bi yandan korkuyorum.
Napacağjmı şaşırdım.

Eminim benim yaşadıklarımı bi çok kez yaşamış insanlar vardır burda.
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar

Benim gecikti dündü regl günümdü.. mal gibi dayanamadım az öncede yaptım test yine negatif :KK43:
Bugünde moralimi bozduğuma göre hala hasta olmayayım diye dua etmeye devam ediyorum.

Bak benim adetlerim düzenli aslında ama geçen ay 5 gün gecikti şaşırdım kan testi falan yaptım negatif , öyle olunca da bu ay 9-10 gün geçerse yapacağım, oraya kadar gidip test yaptırıp da Negatif olunca moralim bozuluyor. Bence sende takmamaya çalış biliyorum zor ama ...

Ne zamandır bekliyorsun ?

Streste etkiliyor biliyorsunuz dimi stres yapmayin relax olun insallah güzel haberlerinizi yazarsınız

bence de biliyorum zor oluyor ama biraz sabredip beklemek gerekiyor. belirtileriniz ne durumda kızlar ?

bence de biliyorum zor oluyor ama biraz sabredip beklemek gerekiyor. belirtileriniz ne durumda kızlar ?
Benim adetime 4gün kala pembe kahve lekelenmem oldu 2 gün kadar , diğer belirtilerden emin olamıyorum sadece kasıklarım arada şiddetli ağrıyor ah tamam şimdi olacağım diyorum ama gelmiyor .. değişik bilmiyorum ...

selam kızlar. Regl günüme 6 gün kaşa test yapmaya başladım. Erken gebelik testleriyle.
Resmen deli gibi test yaptım ve hepsi negatif. Sadece birinde görünüz görünmez bi çizgi çıktı. 2 gün önce artık test yapmayı bıraktım. Yeter dur dedim kendime.
Sürekli moralim bozuluyordu.
Bugün regl günüm. Gelen giden bişey yok bi yandan içim deli gibi test yap diyo bi yandan korkuyorum.
Napacağjmı şaşırdım.

Eminim benim yaşadıklarımı bi çok kez yaşamış insanlar vardır burda.
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar
merhabalar cnm bi gelişme varmı merak ettm.bnmde bugün 3 gün var ve pretctr early ile yaptm negatif.çk moralim bozuldu.umutlarım tükeniyor :((

Back